Luna v biku v rojstnem horoskopu

Luna v biku prinaša stabilna čustva in jasno izražene notranje potrebe lastnika horoskopa. Ljudje, ki imajo Luno postavljeno v biku v svojem rojstnem horoskopu, niso toliko muhavi in ne spreminjajo razpoloženja tako pogosto kot mnogi drugi. Nanje se lahko zanesete. Prepričani ste lahko, da vam bodo stali ob strani tudi, ko najbolj potrebujete oporo. 

Ljudje, rojeni z Luno v biku, potrebujejo materialne dobrine, fizično udobje in čutne užitke. Zanje se potrudijo. Pridno delajo dokler delo ni opravljeno, a znajo tudi uživati v drobnih vsakodnevnih radostih. Lahko bi rekli, da znajo živeti tukaj in zdaj. Uživajo v dobri hrani, umetnosti, glasbi in drugih prijetnih izkušnjah. Pri nakupih izberejo kvalitetne, udobne in trajne reči.

Ljudje z Luno v biku so pogosto zvesti, vztrajni in stabilni. So zelo čutni in so tesno povezani z naravo. V odnosih so lahko previdni in potrebujejo čas, da se odprejo drugim, vendar so, ko vzpostavijo zaupanje, zelo zvesti in skrbni partnerji. Prizadevajo si za ustvarjanje varnega okolja in imajo pogosto pravi občutek za realno vrednost. 

Prazna luna v biku ali mlaj v biku

Kadar pravimo "prazna luna v biku", imamo v mislih, da se Sonce in Luna nahajata na istem mestu v zodiaku v astrološkem znamenju bik. Ob vsaki prazni luni je čas, ko si je vredno vzeti nekaj časa zase in preveriti kako teče vaše življenje. Vprašajte se, kako ste zadovoljni s situacijo, v kateri se nahajate in kaj bi lahko naredili drugače, da bi se premaknili bližje svojim sanjam. 

Ko se na nebu pojavi mlaj v biku, se skupaj z njim pojavi povečana potreba po stabilnosti, varnosti in materialnih dobrinah. V tem času se osredotočite na preverjanje in gradnjo trdnih temeljev, tako na praktični ravni kot tudi na področju odnosov. Zdaj z neba veje počasna, stabilna energija, ki vas opozarja na počitek in ohranjanje notranjega ravnovesja. 

Lahko se počutite bolj povezani s svojimi fizičnimi čuti in si želite uživati v čutnih užitkih, kot so hrana, dotiki in lepota narave. Če to pogrešate v svojem življenju, je zdaj odličen čas, da se nanje pripravite na povsem nov način, ki ga boste začeli uresničevati po mlaju. Vzemite si čas zase, se sprostite, se povežite z naravo in se osredotočite na svoje notranje potrebe ter izboljšajte občutek varnosti. 

Polna luna v biku ali ščip v biku

Polna luna v biku, imenovana tudi ščip v biku, se zgodi, ko se Sonce nahaja v nasproti ležečem astrološkem znamenju, v škorpijonu, Luna pa v biku. Oba planeta (Sonce in Luna) ob času polne lune v biku ležita natančno nasproti drug drugega. Ko se ozrete v nebo, vidite polno luno in le z enim pogledom veste, da se na nebu ustvarja velika napetost, ki vpliva tudi na slabo razpoloženje ter razdražljivost med ljudmi na našem planetu, Zemlji. 

Polna luna v biku lahko prinese povečano potrebo po varnosti, stabilnosti in materialnih dobrinah. V tem času se bolje zavedate svojih osnovnih potreb in si želite čustvene varnosti. Zdaj je v zraku čas napetosti, zato lahko postanete bolj občutljivi na vsak gib in besedo, ki ju doživite od "zunaj". 

Polna luna v biku lahko prinese tudi izzive na področju odnosov in finančnih zadev. Finančne zadeve in materialne vrednote so lahko tako zelo poudarjene, da lahko prinesejo konflikte ali priložnosti za preoblikovanje vašega odnosa do denarja in bivanja v fizičnem smislu. Lahko se pojavijo tudi napetosti med željo po neodvisnosti in stabilnosti v partnerskih odnosih. 

Osebna rast z Luno v biku

Luno v biku lahko uporabite za osebno rast in preboj do srečnejšega zasebnega ali poklicnega življenja. Zdaj je čas, ko je dobro prisluhniti drobnemu glasu (ali zelo glasnemu), ki vas prosi za več stabilnosti in varnosti. Ustvarite močne temelje na finančnem, čustvenem ali fizičnem področju.

Osredotočite se na gradnjo stabilnosti, ki vam bo pomagala pri osebnem zadovoljstvu in notranjem miru. V tem času se ozrite na to, kako ustvariti ravnovesje med udobjem in rastjo. Naučite se sprejeti izzive, ki prinašajo rast in se osredotočite na spremembe, kljub želji po udobju, saj je to lahko ključno za vašo osebno rast.

V kolikor vam manjka čutnosti in užitka v vašem življenju, se povežite s svojimi čuti in si privoščite nekaj, kar za vas prestavlja užitek. Razvijte zavedanje in uživanje v fizičnih užitkih, kot so hrana, dotiki, umetnost in narava, saj vse to prinaša povečano zadovoljstvo in občutek življenjske radosti.

Ste prepričani, da veste kaj se dogaja z vašimi materialnimi vrednotami in denarjem? Zdaj Luna prinaša poudarek na materialne dobrine. Razmislite o tem, kaj resnično cenite v življenju in kako se obnašate do denarja ter materialnih dobrin. Razvijanje zdravega odnosa do materialnih vrednot in prepoznavanje njihovega pravega pomena lahko močno prispeva k osebnemu razvoju.

Postanite zvesti sebi kot to naravno znajo početi ljudje z Luno v biku. Naučite se biti zvesti sebi in svojim najvišjim vrednotam. To vam omogoča, da sledite svojim notranjim občutkom in intuiciji. Razvijanje zaupanja vase, poslušanje lastnih potreb in sledenje lastni resnici vodi k osebni rasti in izpolnitvi.

Luno v biku lahko uporabite na mnoge načine tako za vsakodnevne odločitve kot za osebno, duhovno ali finančno rast. Izziv v današnjem sodobnem svetu je predvsem v tem, da vsi preveč hitimo in si ne vzamemo dovolj časa zase in vse tiste drobne trenutke, ki so za nas najbolj dragoceni. 

V kolikor še doživljate izzive, niste sami krivi za vse težave, v katerih ste se znašli. Večine ljudi, s katerimi se srečam, nihče ni naučil fokusa na blaginjo in dobro počutje. V naši kulturi velja delo in garanje kot največja vrednota. Premalo pa se kot družba zavedamo, da je lahko deloven, ustvarjalen in učinkovit pri svojem delu lahko le človek, ki je zadovoljen tudi s seboj. 

Vse, kar sem zapisala, lahko razvijete in se naučite osvojiti sami. Veliko lažje in hitreje, brez nepotrebnega tuhtanja in stresa, boste svoje življenje po svoji meri ustvarili kot Lunin AstroCoach. Poleg tečaja, boste prejeli udeležbo na živih webinarjih pod mojim mentorstvom in vsak mesec naredili preboj na vsaj enem področju. 

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!