Luna v devici v rojstnem horoskopu

Luna v devici prinaša skrbnost in natančnost. Ljudje z Luno v devici se radi počutijo koristni. V sebi nosijo močno potrebo, da bi pomagali drugim. Niso radi v ospredju. Zaradi njihove skrbnosti in pozornosti na detajle, se odlično znajdejo v skrbniških ali pomožnih vlogah, kjer se lahko osredotočijo na pomembne podrobnosti. Drugi jih dojemajo kot komplikatorje. 

Luna v devici prinaša preobremenjenost in občutek dolžnosti, saj se oseba počuti, da mora skrbeti za vse in vsakogar. To zlahka povzroči notranji stres, saj se težko sprosti. Zanjo je pomembno, da poskrbi za svoje duševno zdravje, postavi jasne meje in se nauči sprostiti ter umiriti brez slabe vesti.

Prazna luna v devici ali mlaj v devici

Prazna luna v devici vas usmerja na praktične zadeve. Zdaj lahko uredite skoraj karkoli praktične narave. Čas je ugoden za pospravljanje in ureditev bivalnega ali delovnega okolja. Nekaj dni po prazni luni je čas za začetek dela na zadevah, ki zahtevajo natančnost in kritično oko. Vzemite si čas in ocenite svoje dosežke, slabosti ter poiščite načine, kako se izboljšati in napredovati.

Pod vplivom prazne lune v devici se osredotočite na svoje zdravje in dobro počutje. Devica je povezana z zdravim načinom življenja, zato v tem času lahko pričnete z novim načinom prehranjevanja (npr. dieta) ali z vadbo. Čeprav lahko ta čas prinese nekaj izzivov, prinaša tudi priložnost za rast in spremembe v vašem življenju.

Polna luna v devici ali ščip v devici

Polna luna v devici rada pokaže na vse tiste zadeve, ki bi morale že biti urejene, pa še niso. Še močneje kot prazna luna v devici, vam daje priložnost, da ocenite svoje dosežke in napredek pri svojem delu ali na drugih področjih. Bodite iskreni, kaj dobro deluje in kaj zahteva popravek.

Vedite, da ste lahko pod vplivom polne lune v devici zelo napeti. Težje se soočite z izzivi ali s težavami, ki ste jih ignorirali ali odlašali z njihovo rešitvijo. Zdaj prihajajo v ospredje ali se morda celo množijo kot okostnjaki iz omare. Vsega v enem dnevu ne morete razrešiti, zato si vzemite več časa za počitek in si ne naložite preveč obveznosti v tem času.

Polna luna v devici zahteva čiščenje. Vzemite si čas in počistite vsaj en prostor, vsaj eno polico ali en predal. Dobro poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje, ker se zlahka pojavi napetost. Devica je povezana z zdravim načinom življenja, zato lahko ta čas izkoristite za preverjanje svojih navad in se odločite, katere vam bodo koristile še več let ali celo desetletij in katere je bolje opustiti.

Osebna rast z Luno v devici

Luna v devici je povezana s skrbnostjo in organiziranostjo. Podpira rutino, red in popolnost pri vsem. Velik izziv te lune je prevelika natančnost, zavzetost brez primere in posledično prevelika kritičnost (tudi samokritičnost). Pod vplivom Lune v devici si je potrebno vzeti čas zase, se umiriti in preveriti, ali si niste naložili preveč obveznosti ter izbrati pravo mero vsega. 

Zdaj je na delu perfekcionizem in potreba po popolnosti. Pomembno je, da se naučite sprejemati napake kot neizbežen del življenja. Zavedajte se, da se popolnosti lahko približate, a je v celoti običajno ne morete uresničiti. Povsem dobri ste takšni kot ste. Vsak dan se lahko izboljšate za en majčken korak. Predvsem se iz napak učite in jih ne ponavljajte prepogosto.  

Z neba zdaj kar kriči po samokritiki, občutku nemoči in potrebi, da nekomu pikolovsko poveste nekaj, kar ga bo (ali pa vas) prizadelo. Tega ne počnete zanalašč. To je pač energija z neba, ki se je še niste naučili kontrolirati. Naučite se hitro prepoznati svoje misli, čustva in dejanja ter jih spravite pod kontrolo. Predvsem pa se osredotočite na pozitivne vidike svojega življenja. 

V kolikor se že nekaj časa borite s svojo kritičnostjo, deloholizmom, vzpostavitvijo nove, koristne navade ali pa morda celo doživljate stres zaradi neke pedantne osebe (ste to vi?), ki vam "pije kri", pa še niste našli dobrega načina, da bi to uredili z nasmeškom, postanite Lunin AstroCoach in spremembe naredite korak za korakom tako, kot so vam pisane na vašo kožo.

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!