Luna v dvojčkih v rojstnem horoskopu

Luna v dvojčkih v rojstnem horoskopu kaže na zgovorno osebo. Je komunikativna, zanimiva in z največjim veseljem sodeluje v pogovoru ali pa se z največjim navdušenjem odpelje na klepet v sosednjo vas. Ogromno ve, zato jo je prav zanimivo poslušati. Še več. Njen način pogovora je pogosto čustveno obarvan. Zlahka izrazi svoja čustva ter občutja, zato se lahko dotakne mnogo ljudi. 

Prinaša neznansko radovednost ter željo po novih, novih in novih informacijah, ki jih nikoli ni dovolj. Takšna oseba želi vedno vedeti več kot ostali. Velja za intelektualno osebo, ki se tudi življenja in sobivanja uči skozi nove izkušnje ter priložnosti za ozaveščanje svojih občutkov. 

Ljudje, rojeni z Luno v dvojčkih, so prilagodljivi. Zlahka se prilagajajo različnim situacijam, spremembam in idejam, zato se dobro znajdejo v raznolikem okolju. Uživajo ob druženju in zabavah. Običajno imajo veliko prijateljev ter znancev, s katerimi lahko razpredajo v nedogled. Paziti morajo, da se vedno odločajo po svoji vesti in ne le tako kot pravi njihova okolica. 

Prazna luna v dvojčkih ali mlaj v dvojčkih

Prazna luna v dvojčkih se pojavi na nebu, ko se Sonce in Luna nahajata v istem astrološkem znamenju, v tem primeru v dvojčkih. Nekateri ljudje raje kot prazna luna v dvojčkih, uporabijo izraz mlaj v dvojčkih, pri čemer gre za isti pojav na nebu. Lune v času mlaja ne vidimo,  zato tudi vse tisto, s čimer se soočamo v tem času, še ni vidno drugim.

Prazna luna v dvojčkih lahko vpliva na to, kako se počutite in komunicirate v tem času. Zdaj so poudarjeni pogovori, misli, informacije in gibanje v različnih smereh. Dogaja se veliko zanimivega, zato lahko v času prazne lune v dvojčkih postanete nekoliko bolj nemirni kot običajno. Ker se dogaja veliko zanimivega, zlahka izgubite osredotočenost oz. fokus na eno stvar.

Misli zdaj preprosto hitijo na različne strani neba, zato se je dobro v tem času nekoliko bolj potruditi za umiritev uma. Pred pomembnimi odločitvami si vzemite čas zase, za meditacijo, kreativno pisanje ali druge dejavnosti, ki vas pomirjajo in vam lahko pomagajo, da se povežete s svojimi notranjimi občutki. 

Polna luna v dvojčkih ali ščip v dvojčkih

Polna luna v dvojčkih, znana tudi kot ščip v dvojčkih, se zgodi, ko se Luna nahaja natančno nasproti Sonca v horoskopu. Sonce se nahaja v strelcu, Luna pa v dvojčkih. V tem času je Luna v celoti osvetljena in lepo vidna na nebu, če je le ne zakrivajo oblaki. Medtem ko prazna luna predstavlja začetek novega cikla, polna luna označuje vrhunec in zaključek cikla.

Polna luna v dvojčkih povečuje potrebo po izražanju misli in občutkov. V tem času ni nujno, da se drugi strinjajo z vami ali delijo vaše mnenje. Vsakršni popravek ali nasprotovanje zdaj dojemate bolj čustveno in osebno kot običajno. Morda drugačnih zamisli ne jemljete osebno, a si v tem času ne znate pomagati in po nepotrebnem postanete razburjeni zaradi kakšne besede ali reakcije. 

Polna luna zdaj vzpodbuja raziskovanje različnih idej, področij in izkušenj. Lahko se počutite bolj odprti za nove možnosti in prilagajanje novim situacijam. To je lahko čas, ko se lahko razvijate in širite svoje obzorje. V kolikor njeno energijo pravilno uporabite, boste zdaj našli neprecenljive odgovore na dileme, s katerimi se soočate že dolgo časa. 

Pod vplivom polne lune ste lahko močno čustveno občutljivi. Lahko se zdi, da se obračate po vetru in si premislite, še preden ste se dodobra odločili za neko smer. Zdaj ne gre več le za raznolike misli, pač pa tudi za čustveno občutljivost, ki spremlja vaše misli in odločitve, zato je pomembno, da se vedno odločite v skladu z vašimi vrednotami in glavnimi cilji ali željami. 

Osebna rast z Luno v dvojčkih

Luna v dvojčkih je tesno povezana z vašo osebno rastjo. Pod njenim vplivom in z njeno pomočjo lažje razumete in ozavestite kaj vam resnično veliko pomeni in česa bi se bilo bolje izogniti v velikem loku. Uči vas prave poti, ki je natančno usklajena s tem kdor ste in kdo bi morali postati, da bi bili (še bolj) srečni tukaj in zdaj. 

Luna v dvojčkih vam lahko pomaga pri razvoju vaših komunikacijskih veščin, ki niso zasnovane na hladnih dejstvih, pač pa vključujejo vaša čustva in občutke. Z njeno pomočjo se lahko naučite bolje poslušati in prisluhniti drugim ljudem, kar je posebna veščina brez katere ni dobre komunikacije. Le-ta pa vam ponuja priložnosti za boljše odnose in lažje razreševanje konfliktnih situacij. 

Skozi raziskovanje, ki ga navdušeno podpira Luna v dvojčkih, razvijajte svojo radovednost. Raziščite različna področja, interese ali ideje in poiščite tisto, kar vas dejansko navdihuje. Svoje življenje lahko na tak način lepo obogatite in se ob odločitvah učite tudi prilagajanja v pravi meri, kar je posebna in dragocena veščina na vaši poti osebne rasti. 

Četudi vas Luna v dvojčkih lahko zapelje v nihanja in na videz nasprotujoče si rešitve ali odločitve, vam s tem pomaga, da se naučite prepoznati kaj je za vas resnično pomembno. Ob spremembah se učite sprejemati negotove izide in se prilagajati novim situacijam. Z novimi izkušnjami in spoznanji se boste zato kasneje lažje soočili z izzivi ter jih obrnili v lastno korist. 

Učite se igrivosti in občasnega odmika od problemov "realnega sveta". V tem času naj vas vodi otroška radovednost, ki vam odkriva obzorja, za katera ste še pred kratkim menili, da ne obstajajo ali vam (še) niso dosegljiva. Osebna rast včasih zahteva prepuščanje in Luna v dvojčkih vam pri tem lahko pomaga. 

Skoraj vsak človek ima priložnost, da se poveže s seboj in svojimi najbolj pristnimi željami. Le redki ljudje so pripravljeni stati za njimi ter jih uresničiti tukaj in zdaj. V kolikor še komplicirate in ne znate priti na boljšo pot k sebi, a bi radi postali srečnejši in osvobojeni spon tega sveta, se nam pridružite v Lunini Čarodejki, kjer vam bom pomagala zaživeti življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!