Luna v kozorogu v rojstnem horoskopu 

Luna v kozorogu v rojstnem horoskopu kaže na resno in čustveno precej zadržano osebo, ki nikoli ne skače od navdušenja, pač pa mnogokrat prikrije svoje prave občutke. Takšna oseba se lahko zdi hladna in distancirana, a ni nujno tako zelo zaprta, ko jo bolje spoznate. Preprosto se je naučila obvladovati svoja čustva z namenom, da ustvari več stabilnosti in občutka varnosti.  

Čustveno zadovoljstvo osebi z Luno v kozorogu prinašajo dosežki in napredovanje na področjih, ki ji veliko pomenijo. Je ambiciozna in obdarjena z močno voljo, da doseže svoje cilje, ne glede na prepreke, ki ji jih postavlja življenje. Bolj kot na čustva in nihanje občutkov, se takšna oseba zanaša na trdo delo, ki ga opravi pod vsakimi pogoji.  

Kljub povedanemu, ima podobno kot vsi ostali ljudje, tudi takšna oseba čustvene potrebe, ki jih mora zadovoljiti, če želi biti srečna. Zanjo je izjemno pomembno, da si čustva in občutke prizna in deluje kot jo vodijo skozi življenje. Luna vpliva tudi na odnose. V kolikor si želi partnerja ali več sreče v partnerskem odnosu, se bo morala soočiti s svojimi čustvi in jih bolj odkrito pokazati. 

Prazna luna v kozorogu ali mlaj v kozorogu

Prazna luna v kozorogu ali mlaj v kozorogu se pojavi, ko se Sonce in Luna nahajata na istem mestu v horoskopu oz. zodiaku, in sicer v astrološkem znamenju kozorog. Lune v času mlaja v kozorogu ne vidimo na nebu, a kljub temu še kako pomembno vpliva na življenje na Zemlji.  

V času prazne lune v kozorogu se osredotočamo na vprašanja o odgovornosti, disciplini, ambicijah in strukturiranega pristopa k življenju. Ne gre za lahkotnost bivanja, pač pa ta energija zlahka prinaša občutek teže, resnosti in potrebe po prevzemanju odgovornosti. 

Pod vplivom mlaja v kozorogu se osredotočite na zastavljanje dolgoročnih ciljev, gradnjo temeljev za lepšo in bolj uspešno prihodnost ter obvladovanje svojih obveznosti. Zdaj zlahka začutite notranjo potrebo po dosežkih in napredovanju v svojem življenju ter si prizadevate za dolgoročno stabilnost in uspeh.

V tem času prepoznajte omejujoča prepričanja in spuščajte preživete stare vzorce. V kolikor si želite nov ali prijetnejši, bolj sproščen partnerski odnos, si zdaj vzemite dovolj časa, da se soočite s seboj, s svojimi čustvi in občutki. Ugotovite, kateri vam dobro služijo na vaši poti do sreče v dvoje in katere je potrebno opustiti, da bi lahko zaživeli bolj srečno. 

Polna luna v kozorogu ali ščip v kozorogu

Polna luna v kozorogu ali ščip v kozorogu se zgodi, ko se Luna nahaja nasproti Sonca in ob tem doseže svoj vrhunec, kar pomeni, da je najbolj svetla oz. najbolj okrogla v tem znamenju. Luna se nahaja v astrološkem znamenju kozorog, Sonce pa v raku. Luna v tem času popolnoma osvetli nočno nebo in simbolično pripoveduje, da zdaj ne morete ničesar skriti. 

V času polne lune v kozorogu prihajajo na plan do sedaj še skriti vzorci, ki jih je potrebno opaziti in po potrebi preobraziti, saj vam le tako lahko pomagajo do več sreče in uspeha v vašem življenju. Predvsem so v ospredju zadeve, povezane z odgovornostjo, ambicijo, trdim delom, strukturo in dolgoročnimi cilji. Ta energija lahko vpliva na vaša čustva, počutje in odnose z drugimi.

Polna luna v kozorogu poudarja kariero, uspeh in dosežke. Lahko začutite potrebo, da bi dosegli nekaj pomembnega ali se povzpeli po družbeni ali poklicni lestvici. Zdaj se lahko bolje zavedate svojih ciljev in jih aktivno zasledujete. Hkrati pa lahko ta polna luna prinese tudi občutek pritiska, dolžnosti ali preobremenjenosti.

Pozorni bodite na zadeve, kjer prevzemate preveč odgovornosti ali se preveč trudite, da bi zadovoljili pričakovanja drugih ali celo lastna prevelika pričakovanja. Pomembno je najti ravnovesje med dosežki in osebnim počutjem ter zadovoljstvom. Proučujte in prepoznajte svoje notranje omejitve ter presezite prepričanja, ki vam ne služijo več. 

Osebna rast z Luno v kozorogu

Luna v kozorogu se zdi hladna in nedostopna, a to je samo krinka oz. tak vtis ponuja le pogled od zunaj. V resnici prinaša vrsto priložnosti, ki vas lahko popeljejo do sreče in uspeha. Prav tako, kot katera koli Luna v drugih astroloških znamenjih, vam tudi Luna v kozorogu kaže pot, ki vas lahko popelje bližje k sebi. 

Luna v kozorogu vam pomaga razviti več odgovornosti in discipline v vašem življenju. Vključite njene napotke povsod, kjer se vam zdi, da izgubljate tla pod nogami. Zagotovo v sebi nosite še neodkriti potencial, s katerim lahko dosežete svoje cilje in uresničite svoje želje. S pomočjo dolgoročnega načrtovanja, lahko ustvarite več stabilnosti v svojem življenju in zaživite srečno.

Pod vplivom Lune v kozorogu se ne igrate. Zdaj se lažje zavedate potrebe po čustveni zrelosti in stabilnosti. Lažje obvladujete svoja čustva in jih izrazite zrelo ter uravnoteženo, brez nepotrebne čustvene drame. V odnose vstopate preudarno in premišljeno, kar vam lahko pomaga doseči več trdnosti in dolgotrajnosti v odnosih.

Ljudje prepogosto pozabljajo na svojo notranjo moč in vzdržljivost, ki ju običajno pokažejo zlasti v napornih situacijah. Zdaj se lažje zavedate svoje sposobnosti premagovanja ovir in preseganja težav. Ko se v tem času soočate s težkimi situacijami, se lahko zanesete na svojo notranjo moč in vztrajnost, prebrodite izzive in dosežete svoje cilje.

Luna v kozorogu vam lahko pomaga prepoznati vaše prave ambicije in vas pripelje do uspeha. Povezuje vaše čustveno zadovoljstvo z dosežki in uspehom. Pojavi se lahko močna notranja motivacija, da bi se povzpeli po družbeni lestvici ali dosegli nove cilje na delovnem področju. Postanete bolj ambiciozni in lažje prepoznate pravo pot za dolgoročno rast in napredovanje.

Luno v kozorogu velikokrat oz. prepogosto povezujemo z ambicijami in dosežki. Astrologi premalo poudarjamo njeno čudovito sposobnost uravnotežiti poklicno in osebno življenje. V kolikor si želite več ravnotežja, zdaj preverite svoje meje med zasebnostjo in poklicnim oz. javnim delovanjem. Zavedajte se, da si čas zase in svoje drage preprosto zaslužite. 

Luna v kozorogu je lahko precej naporna za marsikoga, a povsem po nepotrebnem. V kolikor še niste našli ravnotežja med svojimi željami, potrebami in zahtevami zunanjega sveta, postanite Lunin AstroCoach in spoznajte kako uporabiti moj sistem malih korakov in coachinga za lepše, bolj lahkotno življenje in uresničevanje vaših najpomembnejših želja

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!