Luna v levu v rojstnem horoskopu 

Luna v levu prinaša ljubeznivost in velikodušnost. Ljudje, ki jo imajo tu postavljeno v svojem rojstnem horoskopu so dobronamerni in optimistični. Potrebujejo veliko pozornosti drugih, saj želijo biti vidni, prepoznani in nagrajeni za vse dobro, ki ga oddajajo v svet okoli sebe. 

So romantični in zaljubljeni v ljubezen samo. Z veseljem se ozrejo v nočno nebo in opazujejo zvezde. Nekje v sebi, morda prav potiho, si predstavljajo, da so tudi sami zvezde. Kajti, Luna v levu je zvezda zodiaka, čeprav še vedno velja, da je Luna astronomsko "le" naravni Zemljin satelit. Zelo so žalostni, če jih drugi spregledajo ali ignorirajo, kajti hranijo se s pozornostjo ljudi okoli sebe.  

Prazna luna v levu ali mlaj v levu

Prazna luna v levu predstavlja ugoden čas za osebnostno rast, ne glede na to, v katerem astrološkem znamenju ste rojeni in kje imate postavljeno Luno. To je čas za spremembo s poudarkom na spremembo osebnostnih lastnosti. Vse vaše dobre oz. zaželene lastnosti le še poudari in vam jih pomaga ozavestiti. 

Zdaj je čas, ko se obrnete vase in v sebi poiščete rešitve ter se odločite, kaj boste še močneje izrazili, da vam bo (še) bolje v življenju. Ne iščite "krivca" v drugih, pač pa se zavedajte, da v sebi nosite unikatno mešanico lastnosti, s katerimi lahko svoje življenje izboljšate ali spremenite le vi.  

Polna luna v levu ali ščip v levu

Pod vplivom polne lune v levu se lahko pojavita razdražljivost in užaljenost. Drugi ljudje vas zlahka iritirajo in vam hitro stopijo na žulj, kajti zdaj je čas za ozaveščanje vsega tistega, kar vam ne služi več. Preživete zadeve pa najlažje opazite, če sledite nezadovoljstvu. Ne priporočam, da se "valjate" v samopomilovanju in spominih na pretekla razočaranja, a jih je v tem času modro opaziti. 

V tistem, kar se vam zdi, da še manjka ali se ne godi kot si želite, se skriva rešitev in moč za prihodnost. Nekaj, kar vam ponagaja in vam je praviloma pokazano v obliki ogledala s strani drugih ljudi, je potrebno bolj pazljivo in bolj podrobno pogledati. Zatem pa se vprašajte, katera vaša lastnost je privedla do situacije, v kateri ne želite več biti ali vas ovira, da bi dosegli, kar si srčno želite. 

Osebna rast z Luno v levu

Levova energija je stabilna oz. stalna, zato ljudje pod njenim vplivom radi upajo na najboljše, a v resnici mnogi niso pripravljeni narediti koraka dalje, ki bi jih pripeljal v lepšo prihodnost. Ne bodite pretirano trmoglavi in se zdaj raje veselite novega. Luna v levu bi sicer res najraje stala na mestu, a ponuja možnost, da se prenehate upirati spremembam in jih sprejmete kot naraven tok življenja. 

Odkrijte svojo ustvarjalno energijo in jo uporabite za ustvarjalno rast tistega, kar je potrebno ustvariti in pokazati svetu, da se vaše življenje spremeni na bolje. Počutili se boste bogati, ne glede na to, kaj mislite o denarju, kajti pravo bogastvo se skriva v vas - v najbolj skritih kotičkih vaše osebnosti, duše in srca. 

Začnite razvijati to svojo notranjo moč in poglejte izven ustaljenih okvirov. Vem, da ni enostavno začeti, a je nadvse blagodejno za vaše življenje in odmik od težav. V kolikor še ne zmorete sami, postanite Lunin AstroCoach, kjer boste spremembe naredili korak za korakom tako, da se boste vedno dobro počutili v svoji koži in zatem pomagali še drugim narediti podobno.

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!