Luna v ovnu v rojstnem horoskopu 

Luna v ovnu svojim pripadnikom ne prinaša tako "hude" čustvene obremenitve kot Luna v bolj občutljivih znamenjih. To so neposredni ljudje, ki izbruhnejo brez kakršnega koli vnaprejšnjega opozorila. So spontani in živijo v trenutku (tukaj in zdaj), zato se le stežka ali skoraj nikoli ne sprenevedajo. 

Spremlja jih nepotrpežljivost. Vse, kar si zamislijo, želijo takoj in le stežka počakajo na bolj primeren trenutek ali na okoliščine, v katerih bi lahko nekaj prejeli brez napora. So močni in neprilagodljivi. Zaupajo predvsem sebi in se včasih zdijo prav trmasto vztrajni pri svojih prepričanjih. Potrebujejo ogromno akcije, saj jim hitro postane dolgčas. 

Prazna luna v ovnu ali mlaj v ovnu

Prazna luna v ovnu vas lahko naredi nemirne in vas lahko hudo vznemiri, če energije ne usmerite v neko aktivnost, ki ima smisel za vas. Še zlasti to velja za ljudi, ki so po naravi bolj počasni ali zasanjani. V času prazne lune v ovnu lažje pridete v stik s svojimi najpomembnejšimi občutki, ki pa so lahko odvisni od vašega trenutnega počutja. 

V ospredje prinaša pogum, ko si lahko priznate kaj želite, kaj potrebujete in kaj ste pripravljeni storiti za to, da se vaše želje in sanje končno uresničijo. Daje vzpodbudo, da se lotite nečesa novega, a je potrebno oditi takoj v akcijo, če naj iz vaše velike vizije nastane nekaj, na kar boste še dolgo ponosni. 

Polna luna v ovnu ali ščip v ovnu 

Polna luna v ovnu prinaša razdvojenost med razumom in aktivnostmi, ki jih počnete iz dneva v dan. Pokaže vam, kje ste prepočasni in neučinkoviti. V ospredje prinaša vse tiste zadeve, s katerimi odlašate, čeprav se že bliža ali je celo že potekel rok za njihovo uresničitev. Dodaja vam pogum, da se jih lotite in razrešite, če le greste v akcijo. 

V času polne lune se rado zgodi, da se jezite nad seboj ali drugimi, če zadeve ne stečejo. Če ne boste aktivno sodelovali pri uresničitvi, boste nekaj dni slabe volje, potem pa se boste vrnili na stare tirnice. Zdaj vam Univerzum podarja dovolj energije, moči in samozavesti, da lahko premaknete vrabca in pol. 

Osebna rast z Luno v ovnu

Luna v ovnu je povezana z aktivnostjo in pod njenim vplivom se le-te lahko "nalezejo" celo najbolj počasni ljudje na svetu. V kolikor ste premišljeni in se običajno predolgo odločate o naslednjem koraku, vam Luna v ovnu podarja priložnost, da se naučite sprejemati pomembne odločitve veliko hitreje. Čeprav se lahko včasih opečete, vas uči zaupati svojim instinktom. 

V kolikor ste prehitri, vam pokaže, kako nespametne so včasih vaše odločitve. Uči vas, kdaj je smiselno skočiti na prvo žogo in kdaj se je bolje ustaviti za hip, premisliti o naslednjem koraku in se zatem podati v akcijo v skladu z vašo intuicijo. Drugače povedano, je njena naloga, da vam doda pogum, a vas hkrati naredi ravno prav modre, da izberete pravilen način delovanja. 

Njena energija je večkrat samovoljna in uničujoča, kar se kaže še zlasti v odnosih. Pri delu se lahko pojavi nepazljivost, ki povzroča nezgode in napake zaradi površnosti. Čeprav je ta energija za marsikoga naporna, se jo je mogoče naučiti kontrolirati. Zatem pa usmeriti v nekaj novega, ustvarjalnega in do tega trenutka še nevidenega. 

V kolikor si želite bolje razumeti Luno, kako se uskladiti z njeno močjo ter premišljeno usmerjati aktivnosti ob njenem vplivu, vas povabim v Lunino Čarodejko, kjer boste naredili naslednji korak tako, da boste uporabili moč Lune in svoje unikatne situacije ter zatem uresničili eno stvar, ki je v tem trenutku najpomembnejša za vas. 

Če ste pripravljeni na drugačen način reševanja vaših izzivov in način delovanja, pridite v Lunino Čarodejko in naredite premik dalje. Vpis v Lunino Čarodejko je odprt in poteka na povezavi tukaj

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!