Luna v ribah v rojstnem horoskopu 

Luna v ribah prinaša v naš svet nujno potrebno sočutje. Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu Luno postavljeno v ribah, so intuitivni, nežni in občutljivi na energije iz okolja. Začutijo druge ljudi in vedo, da se nekaj dogaja pod površjem, četudi poskušate nekaj skriti pred njimi. Pogosteje bodo jokali skupaj z vami, kot vas namenoma poskušali dodatno prizadeti ali vam soliti pamet. 

Naš materialni svet in neprijetne lastnosti drugih čutijo kot grožnjo, zato se veliko bolj varno počutijo v svetu domišljije in idealov. Ne sodijo, pač pa poskušajo pomagati, če le zmorejo. Drugi spet se oklenejo nekoga in se ga držijo kot klop, zato včasih veljajo za izkoriščevalce in egoiste, čeprav so globoko v sebi romantični idealisti. 

Prazna luna v ribah ali mlaj v ribah

Prazna luna v ribah ali mlaj v ribah predstavlja ugoden čas za pogled vase in na vaše notranje življenje. Zdaj uporabite svojo domišljijo, sanjarite na veliko in si predstavljate vaše idealno življenje brez kakršnih koli omejitev. Umaknite se pred drugimi, saj potrebujete več samote, da lahko pridete do svojih globin in resničnega hrepenenja, ki se prebuja pod površjem vaše osebnosti. 

Četudi se vam zlahka zazdi, da nikoli ne boste mogli zaživeti svojih sanj, ker so še vedno sanje in še ne resničnost, se v tem času vprašajte, kakšna je vaša sanjska oseba, ki živi vaše idealno življenje. Ne ozirajte se na morebitne izgube in razočaranja, pač pa si dovolite vsaj v svoji domišljiji zaživeti kot čuti vaša duša. 

Polna luna v ribah ali ščip v ribah 

Pod vplivom polne lune v ribah ali ščipa v ribah zlahka postanete nemirni in razdražljivi. Polna luna namreč prinaša dvojnost v človeku. Zdaj si začnete pripovedovati, da se vaše sanje ne bodo uresničile. V tem času se je vredno vprašati, zakaj tako? Si morda le dopovedujete, da vaša družina in vsi vaši prijatelji živijo tako in tako ter so vaše sanje prevelike, da bi jih vključili v njihov svet? 

Zdaj zelo verjetno ne vidite ne sebe, niti svojih okoliščin v pravi luči. Nekaj manjka. Pred nečem si zlahka zatiskate oči. Nič ni povsem takšno kot si mislite, zato si po nepotrebnem ne zapirajte poti v lepšo prihodnost. Poskrbite, da vas razočaranje ne povleče v nezrave navade ali odvisnost, ker se boste zelo mučili, da z njimi prekinete. 

Osebna rast z Luno v ribah 

Luna v ribah je naravno povezana z duhovno rastjo, ki je temelj za osebno rast. Zdaj je pravi čas za meditacijo, jogo, molitev, vizualizacijo in pogovor z višjo silo, če vanjo verjamete, ne glede na to, kako ji je ime. V sebi zagotovo nosite kak umetniški ali drug ustvarjalni talent. Odkrijte ga in se mu bolje posvetite kot v preteklosti. 

Začnite odkrivati moč podpornih prepričanj in razrahljajte svoja omejujoča prepričanja, ki vas še zadržujejo na mestu, s katerega bi se radi premaknili. Poiščite pomoč, če jo potrebujete, saj ste le streljaj oddaljeni od svoje nove poti. Zavedajte se, da si zaslužite živeti kot si želi vaša duša. Čisto blizu obstaja nova pot v novo življenje, ki je morda še niste našli, a je možna - tudi za vas. 

Moški običajno precej bolj pogumno naredijo nov korak kot ženske. Me smo pogosto neodločne in vedno znova na preži z izgovori, da bo kaj narobe, če se postavimo zase in zaživimo življenje po svoji meri. Imamo bogato domišljijo in velike sanje, a si jih prepogosto ne priznamo, pač pa raje zamahnemo z roko v slogu: "Ni mi dano.". 

V kolikor si želite pohitriti proces zaupanja sebi in sprejemanja odločitev, ki vas peljejo bližje sebi ter k temu, po čemer hrepenite v duši, postanite Lunin AstroCoach, kjer spremembe naredite korak za korakom tako, da so vam pisane na vašo kožo in vašo unikatno situacijo, zatem pa pomagate razreševati zadeve še drugim. Podrobne informacije so zapisane na povezavi tukaj

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!