Luna v ribah v rojstnem horoskopu 

Luna v ribah prinaša v naš svet nujno potrebno sočutje. Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu Luno postavljeno v ribah, so intuitivni, nežni in občutljivi na energije iz okolja. Začutijo druge ljudi in vedo, da se nekaj dogaja pod površjem, četudi poskušate nekaj skriti pred njimi. Pogosteje bodo jokali skupaj z vami, kot vas namenoma poskušali dodatno prizadeti ali vam soliti pamet. 

Naš materialni svet in neprijetne lastnosti drugih čutijo kot grožnjo, zato se veliko bolj varno počutijo v svetu domišljije in idealov. Ne sodijo, pač pa poskušajo pomagati, če le zmorejo. Drugi spet se oklenejo nekoga in se ga držijo kot klop, zato včasih veljajo za izkoriščevalce in egoiste, čeprav so globoko v sebi romantični idealisti. 

Prazna luna v ribah ali mlaj v ribah

Prazna luna v ribah ali mlaj v ribah predstavlja ugoden čas za pogled vase in na vaše notranje življenje. Zdaj uporabite svojo domišljijo, sanjarite na veliko in si predstavljate vaše idealno življenje brez kakršnih koli omejitev. Umaknite se pred drugimi, saj potrebujete več samote, da lahko pridete do svojih globin in resničnega hrepenenja, ki se prebuja pod površjem vaše osebnosti. 

Četudi se vam zlahka zazdi, da nikoli ne boste mogli zaživeti svojih sanj, ker so še vedno sanje in še ne resničnost, se v tem času vprašajte, kakšna je vaša sanjska oseba, ki živi vaše idealno življenje. Ne ozirajte se na morebitne izgube in razočaranja, pač pa si dovolite vsaj v svoji domišljiji zaživeti kot čuti vaša duša. 

Polna luna v ribah ali ščip v ribah 

Pod vplivom polne lune v ribah ali ščipa v ribah zlahka postanete nemirni in razdražljivi. Polna luna namreč prinaša dvojnost v človeku. Zdaj si začnete pripovedovati, da se vaše sanje ne bodo uresničile. V tem času se je vredno vprašati, zakaj tako? Si morda le dopovedujete, da vaša družina in vsi vaši prijatelji živijo tako in tako ter so vaše sanje prevelike, da bi jih vključili v njihov svet? 

Zdaj zelo verjetno ne vidite ne sebe, niti svojih okoliščin v pravi luči. Nekaj manjka. Pred nečem si zlahka zatiskate oči. Nič ni povsem takšno kot si mislite, zato si po nepotrebnem ne zapirajte poti v lepšo prihodnost. Poskrbite, da vas razočaranje ne povleče v nezrave navade ali odvisnost, ker se boste zelo mučili, da z njimi prekinete. 

Osebna rast z Luno v ribah 

Luna v ribah je naravno povezana z duhovno rastjo, ki je temelj za osebno rast. Zdaj je pravi čas za meditacijo, jogo, molitev, vizualizacijo in pogovor z višjo silo, če vanjo verjamete, ne glede na to, kako ji je ime. V sebi zagotovo nosite kak umetniški ali drug ustvarjalni talent. Odkrijte ga in se mu bolje posvetite kot v preteklosti. 

Začnite odkrivati moč podpornih prepričanj in razrahljajte svoja omejujoča prepričanja, ki vas še zadržujejo na mestu, s katerega bi se radi premaknili. Poiščite pomoč, če jo potrebujete, saj ste le streljaj oddaljeni od svoje nove poti. Zavedajte se, da si zaslužite živeti kot si želi vaša duša. Čisto blizu obstaja nova pot v novo življenje, ki je morda še niste našli, a je možna - tudi za vas. 

Moški običajno precej bolj pogumno naredijo nov korak kot ženske. Me smo pogosto neodločne in vedno znova na preži z izgovori, da bo kaj narobe, če se postavimo zase in zaživimo življenje po svoji meri. Imamo bogato domišljijo in velike sanje, a si jih prepogosto ne priznamo, pač pa raje zamahnemo z roko v slogu: "Ni mi dano.". 

V kolikor si želite pohitriti proces zaupanja sebi in sprejemanja odločitev, ki vas peljejo bližje sebi ter k temu, po čemer hrepenite v duši, se nam pridružite na Lunini Čarodejki, kjer spremembe naredite korak za korakom tako, da so vam pisane na vašo kožo in vašo unikatno situacijo. Podrobne informacije so zapisane na povezavi tukaj

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!