Luna v strelcu v rojstnem horoskopu

Luna v strelcu prinaša optimizem, veselje in sproščenost. Oseba je prijazna, družabna in z največjim veseljem prenaša pozitivno energijo na druge. Je velikodušna in odprta za sodelovanje. Za srečo potrebuje občutek svobode in neodvisnosti. Zanimajo jo potovanja, tuje kulture in učenje tujih jezikov.

Oseba z Luno v strelcu je navadno odprtega uma, radovedna in avanturistična. Ima močno potrebo po svobodi, raziskovanju in širitvi svojega obzorja. Sposobna je videti širšo sliko in v sebi nosi globoko željo po razumevanju sveta okoli sebe. Njeno čustveno življenje je pogosto povezano z raziskovanjem duhovnih, filozofskih in verskih vprašanj. 

Oseba, rojena z Luno v strelcu, se sooča tudi z nekaterimi izzivi. V sebi nosi resnično ogromno potrebo po svobodi in pustolovščinah, kar lahko povzroči nemir in težave pri vzpostavljanju globokih, stabilnih čustvenih vezi. Dolgočasja ne prenese. Njena naloga se je naučiti ravnotežja med potrebo po svobodi in potrebo po povezanosti z drugimi.

Prazna luna v strelcu ali mlaj v strelcu

Prazna luna v strelcu se zgodi, ko se Sonce in Luna nahajata v istem astrološkem znaku, v tem primeru v strelcu. Nekateri ljudje raje kot prazna luna v strelcu, uporabijo mlaj v strelcu, pri čemer gre za isti pojav na nebu. Luna v času mlaja ni vidna in jo zato povezujemo z nekoliko bolj "egoističnimi" težnjami, ki so koristne predvsem za človeka, ki jih želi uresničiti. 

Prazna luna v strelcu prinaša pustolovsko energijo z neba. Je odličen čas za raziskovanje, širjenje obzorij ter duhovno in filozofsko razumevanje sveta. Zdaj ste lahko željni novih izkušenj, zato vam lahko ta mlaj prinese željo po pridobivanju novega znanja, potovanjih ali študiju tujih kultur. Poglobite se v svoje duhovno iskanje in odkrijte nova prepričanja.

Prazna luna v strelcu spodbuja rast in razširitev spoznanj na osebnem nivoju. Lahko čutite večjo potrebo po svobodi, neodvisnosti in izražanju svojih prepričanj. Ta čas vam lahko prinese nove perspektive in možnosti za širitev svojega obzorja. Pomembno je, da se odprete novim idejam in se povežete z ljudmi, ki imajo podobne interese.

Polna luna v strelcu ali ščip v strelcu

Polna luna v strelcu, znana tudi kot ščip v strelcu, se zgodi, ko se Luna nahaja natančno nasproti Sonca v horoskopu. Sonce se nahaja v dvojčkih, Luna pa v strelcu. V tem času je v celoti osvetljena in lepo vidna na nebu, če je le ne zakrijejo oblaki. Medtem ko prazna luna predstavlja začetek novega cikla, polna luna označuje vrhunec in zaključek cikla.

Polna luna v strelcu vas sooči z vsem tistim, kar z največjim veseljem raziskujete. Praviloma gre za nekoliko bolj pustolovske izzive kot jih opazite običajno skozi leto. Zdaj se pokaže tisto, kar morate narediti, da razširite obzorja in zaživite lepše. V času polne lune v strelcu lahko doživite nekaj navdihujočega, s čimer pospešite svojo duhovno rast. 

Polna luna v strelcu prinaša poudarek na iskanju smisla in resnice. Lahko se pojavi želja po poglobljenem razumevanju vašega mesta v svetu ter razmišljanje o širših vprašanjih življenja. Ta čas je lahko zelo spodbuden za duhovno rast, izobraževanje in širjenje svojih prepričanj. Vedite pa, da se največja rast zgodi skozi prizmo razočaranj in omejitev, ki se radi pridružijo polni luni v strelcu. 

Osebna rast z Luno v strelcu

Luna v strelcu je ena tistih "lun", ki lahko zelo pomembno vpliva na vašo osebno rast. Spodbuja raziskovanje, širjenje obzorij in eksponentno duhovno rast. Praviloma ne prinaša toliko občutljivosti kot npr. Luna v škorpijonu ali Luna v drugih bolj astroloških občutljivih znamenjih. 

Podarja vam odprtost do novih izkušenj, saj v vas prebuja radovednost in željo po raziskovanju sveta. To vam omogoča, da se odprto soočite z novimi izkušnjami, idejami in perspektivami. Zdaj ne sodite in ne delujte najpametnejši na svetu. Čas je, da se odprete različnim kulturam, filozofijam, religijam in načinom razmišljanja, saj vam to lahko prinese globlje razumevanje in z njim osebno rast.

Na delu je želja po neodvisnosti in svobodi. Če čutite, da sta vam krateni, lahko postanete sitni in drugače nejevoljni. Pomembno je, da si vzamete čas za samorefleksijo in raziskovanje lastnih prepričanj ter vrednot. Zdaj se lahko osvobodite omejujočih prepričanj ali vzorcev ter se bolj povežete s svojo resnico, kakršna koli se vam zdi "vaša".

Ob različnih (praviloma napetih) trenutkih se zdaj vprašajte kaj je za vas najpomembnejše in kako želite živeti v prihodnje. Zdaj se zlahka zalotite ob razmišljanju o širših vprašanjih življenja, kot so smisel, etika, resnica in pravičnost. Preučite novo filozofsko teorijo, duhovnost ali verska prepričanja, ki vas pritegnejo in vam lahko pomagajo k osebnostni rasti. 

Ena od čudovitih lastnosti Lune v strelcu je pustolovski duh. Prinaša željo po pustolovščinah in raziskovanju v obliki fizičnih potovanj kot v intelektualnem smislu. Osebna rast se lahko zgodi skozi nove izkušnje, ki vam pomagajo razširiti vaše meje in se soočiti z izzivi na poti.

Nenazadnje je Luna v strelcu povezana z optimizmom in navdušenjem. Na karkšno koli težavo naletite v njenem času, jo lahko filozofsko zanikate in se osredotočite na iskanje boljših rešitev. S tem, ko se ne kujate, pač pa vzamete življenje v svoje roke, vam lahko pomaga pri premagovanju težav, vztrajanju pri svojih ciljih in razvijanju notranje moči za osebno rast.

Z neba svetijo pozitivne energije, ki vam pomagajo, da se odprto soočate z novimi izkušnjami, se učite iz različnih perspektiv in vztrajate pri svojem duhovnem in intelektualnem razvoju. Samorefleksija, meditacija, potovanja, raziskovanje so glavne aktivnosti, s pomočjo katerih lahko hitro najdete rešitev za vsak problem. 

Pazite le, da zadev, ki vam niso všeč, ne boste prenapihnili, saj vas strelčeva energija zlahka poveže tudi s pretiravanjem in prevelikimi obljubami. V kolikor še niste odkrili načina, da zaživite lepše in bolj polno življenje, a bi radi postali srečnejši in osvobojeni spon tega sveta, postanite Lunin AstroCoach, kjer se boste naučili zaživeti življenje, ki si ga želite in zaslužite ter s svojim znanjem pomagali še drugim. 

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!