Luna v tehtnici v rojstnem horoskopu 

Luna v tehtnici ni prav čustvena, pač pa predvsem razumska. Res se lahko na prvi pogled zdi, da v njej kar brbota od čustev, saj hrepeni po ljubezni, partnerstvu in prijetnih odnosih. Ko bolje pogledate, opazite, da se tudi glede odnosov odloča in o njih presoja z razumom. Svoje pripadnike naredi družabne, prijetne, zgovorne in poskrbi, da se drugi dobro počutijo v njihovi družbi. 

Ljudi z Luno v tehtnici najbolj motijo prepiri, grobe besede, neurejenost in zaprtost. Potrudijo se, da se takšnim ljudem izognejo v velikem loku. Sprejemajo različna mnenja in podpirajo drugačnost, a pri tem diplomatsko vztrajajo pri kulturnem pogovoru in dogovoru. Kadar se znajdejo v dilemi ali v nelagodni situaciji, znajo to mojstrsko prikriti. 

Prazna luna v tehtnici ali mlaj v tehtnici 

Prazna luna v tehtnici vas usmerja k odnosom. V času prazne lune v tehtnici si preprosto zaželite več družbe drugih ljudi. To lahko pomeni željo po iskanju ljubezni in partnerstva oz. partnerja. Lahko se spomnite na neko osebo in si zaželite, da bi z njo ustvarili boljši odnos ali jo ponovno srečali. Včasih gre za osebo iz vaše preteklosti, ki je naredila pomemben vtis na vas. 

Prazna luna vedno v sebi nosi nekoliko egoistično noto. To pomeni, da ste, kljub želji o tesnejši povezanosti z drugimi, precej usmerjeni nase in na svoje želje. Zato se zdaj zlahka pojavljajo težnje spoznati ali obuditi stik z nekom, ki vam lahko pomaga pri uresničevanju vaših želja. Ne imejte slabe vesti, pač pa stopite v stik s to osebo in preverite, kako lahko druga drugi odpirata vrata. 

Polna luna v tehtnici ali ščip v tehtnici

Polna luna v tehtnici zahteva iskrenost v odnosih. Običajno predstavlja precej napet čas, saj se zdaj bolje zavedate, kaj vam je pri vaših odnosih všeč in kaj vas moti. Bolj, kot stiskate ustnice in ste tiho, bolj napeti boste postali. S polno luno se začenja obdobje, v katerem morate reči bobu - bob. Res pa je, da to zdaj lahko naredite v skladu z energijo tehtnice - diplomatsko. 

V tem času prihajajo v ospredje drugi ljudje. Če ste pod vplivom polne lune v ovnu razmišljali predvsem o sebi, je zdaj čas, ko sebe lahko včasih celo zanikate. Bodite pazljivi, da ne boste drugim dali prevelike veljave in povsem pozabili na svoje čudovite lastnosti ter talente, ki jih nosite v sebi. Niti se ne jezite preveč nad drugimi, saj so le vaše ogledalo. Srečo boste našli predvsem v ravnotežju. 

Osebna rast z Luno v tehtnici

Luna v tehtnici je neločljivo povezana z odnosi. Pod njenim vplivom oz. z njeno pomočjo lahko tudi vi izboljšate svoje zasebne in poslovne odnose. Takrat, ko si vzamete čas zase in si odkrito priznate, kaj pričakujete od drugih ljudi, vas to lahko zaboli ali osvobodi marsikatere stiske.  

Morda vas nekateri ljudje že nekaj časa spravljajo ob pamet, a poskušate vedno znova zamižati na eno oko. Prigovarjate si, da se bo partner spremenil, da bodo otroci spoznali, kako pomembno je dobro spričevalo, da se bo sodelavka Micka prenehala vpletati v vaše delo in ga kritizirati in podobno.

Nekateri ljudje so zelo pomembni za vas, drugi manj. Vaša osebna in duhovna rast je v tem času na preizkušnji. Zelo boste "zrastli", če boste ohranili odnose, ki so za vas lahko vzpodbudni. Namreč, včasih se je najlažje jeziti na partnerja ali druge ljudi, veliko težje pa je pogledati v ogledalo in si priznati, kaj sami vnašamo v posamezen odnos in zakaj se drugi vedejo do nas kot se. 

Zdaj odnose lahko vidite takšne kot so, zato z delom na sebi lahko poiščete tudi najboljši, na vašo kožo pisan način, kako jih urediti po vaši meri. Z nekom boste ustvarili boljši odnos. Z nekom drugim se boste morda razšli oz. ga zaključili. Pomembno je samo to, da odnose uredite s pravimi ljudmi in na način, po katerem se boste dobro počutili. 

V kolikor vas odnosi še begajo, težijo ali pa se želite naučiti več diplomacije, ne glede na vaše astrološko znamenje,  pridite v Lunino Čarodejko, kjer se lahko vsak mesec ukvarjate z odnosi in razrešite enega za drugim tako, da boste ponosni nase. Če ste pripravljeni na boljšo različico sebe in boljše zasebne ali poslovne odnose, se nam pridružite v Lunini Čarodejki in že ta mesec izboljšajte, izpustite ali uredite vsaj en odnos. Vpis v Lunino Čarodejko je odprt in poteka na povezavi tukaj

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!