Mars v škorpijonu – notranja moč

Mars v škorpijonu svojim varovancem ponuja ogromno moči in energije. Naredi jih strastne in osredotočene na tisto, kar želijo doseči. Bežnemu opazovalcu včasih dajejo vtis, da so nemočni in negotovi. Ampak samo na zunaj. V sebi namreč nosijo atomsko energijo, s katero lahko uresničijo in naredijo vse, kar si zaželijo.

Ljudje z Marsom v škorpijonu niso zaletavi. Včasih se zdi, da nekaj naredijo v trenutku in brez premisleka, vendar videz vara. Na svojo misijo se že davno, preden jo uresničijo, dobro pripravijo. O vsem dobro premislijo preden se podajo v lov za zakladom. Ko se odločijo za nekaj, bodo tisto uresničili, ne glede na ceno, ki jo plačajo za svoje dosežke. 

Mars v škorpijonu redko odkrito nastopa

Če bi za koga lahko rekli, da je v zodiaku strasten, bi zagotovo to lahko trdili za Marsa v škorpijonu. Njegova ponotranjena energija mu sicer omogoča, da svojo strast prikrije pred drugimi, če tako želi oz. se odloči. Kadar pa začuti pravi trenutek, bo silna energija privrela na plan.

Običajno v astrologiji za Marsa pravimo, da je nagel, predrzen in nepremišljen. Pogosto za ta planet velja, da manj misli in deluje nagonsko. Mars v škorpijonu je svetla izjema. Zelo dobro se zaveda, da je za kakršen koli dosežek potrebno najprej narediti dober načrt. Tem zatem slepo sledi.

V zelo neprijetnih postavitvah Mars v škorpijonu lahko postane napadalen na videz brez razloga. Zna biti zelo neprijeten. Zlasti, ko ga vodi zaslepljenost in občutek, da ga je nekaj ali nekdo stisnil v kot, se bo branil do zadnjega diha. Takrat se mu je bolje umakniti kot se spopadati z njim, saj boste izgubili bitko.

Pri vsem, kar počne, se pred akcijo oz. delovanjem odloča predvsem na podlagi svojih občutkov. Zato ga drugi s sladkimi besedami zlepa ne morejo odvrniti od njegovih načrtov. Če nečesa ne želi narediti, je ni sile na tem svetu, ki bi ga prisilila, da stori kot si želijo drugi. Ima svojo pot in tej zvesto sledi. 

Mars v škorpijonu ljubi strastno

Večkrat sem poudarila, da je ena od izjemno močnih lastnosti Marsa v škorpijonu, strast. Ta se pokaže tudi v ljubezenskih in partnerskih odnosih. Oseba s tako položenim Marsom ljubi ali ne ljubi, sovraži ali ne sovraži, naredi ali ne naredi. Ne pozna srednje poti ali oklevanja. 

Nikoli mu ne morete očitati mlačnosti, saj Mars v škorpijonu še kako močno pokaže svojo ljubezen, ljubosumje ali sovraštvo. Zna pa biti tudi zvest partner. Pri njem veste pri čem ste. Nikoli vam ni potrebno ugibati. V kolikor je Mars zelo neprijetno položen, se mu je bolje umakniti, saj lahko postane nasilen, dominanten in zelo nevaren.

Povezujemo ga s seksualno energijo. Oseba s to postavitvijo ljubi seks in se skozenj tudi na nek način izraža. Zato ob sebi potrebuje nekoga s podobnimi seksualnimi potrebami. Seksa takšni osebi ne sme manjkati, saj nepotešena seksualna energija vodi v agresivnost in pogosto neutemeljeno sumničavost glede partnerjeve zvestobe. 

Mars v škorpijonu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko bi morali postati bolj pozorni na svojo notranjo moč. Zdaj ni čas, ko se je vredno spuščati v zunanje dokazovanje brez premisleka. V času, ko se Mars v prognostičnih tehnikah nahaja v škorpijonu, je čas, da sledite svojim instinktom. Prisluhnite sebi in izkoristite čas, da dosežete, kar spi v vas.

Ugodna in neugodna obdobja za moč, delovanje in uresničevanje svojih želja s pomočjo svoje energije boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu.

Vaš Mars, energija in aktivnosti, povezane z njim

Vsak od nas ima Marsa postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje boste v življenju prilagodili svoje aktivnosti in počeli čim več tistega, kar je dobro za vas. Hkrati pa boste vedeli, na kakšen način pridobivate energijo in kako ter za kaj jo trošite. Lažje se boste odločali o tistem, kar vas vodi do uresničitve vaših ciljev.

Vaša energija in aktivnosti, povezane z Marsom, so opisane v vašem Rojstnem horoskopu.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!