Merkur v raku v rojstnem horoskopu 

Merkur v raku v rojstnem horoskopu svojim pripadnikom omogoča občutiti svoje misli. Medtem, ko imajo mnogi drugi težave z razumevanjem sebe, Merkur v raku ljudem pomaga, da se z lahkoto obrnejo vase in se zavedajo tako svojih misli kot svojega počutja.

Ljudje, rojeni z Merkurjem v raku, so zelo občutljivi. Občutljivi in nezavedno pozorni so na zvoke, besede, na neverbalno komunikacijo ter interakcijo z okoljem. Svoje okolje zaznavajo tako skozi svoje misli, kot skozi svoje občutke. Sebe in druge pogosto dojemajo glede na lastno počutje, zato so lahko zelo pristranski.

Merkur v raku premišljuje

Merkur je med drugim planet razmišljanja in odločanja. Ljudje, ki so rojeni z Merkurjem v raku, včasih utihnejo in ne govorijo o zadevah, ki se jim dogajajo ali jih močno čustveno doživljajo. Pogosto se pogovarjajo s seboj in pozabijo na pogovor z drugimi. Dolgo časa se ukvarjajo s tem, kar se jim je zgodilo.

V sebi meljejo podrobnosti in se ob tem odločajo na osnovi svojih občutkov. Njihova resnica ni vedno takšna, kot je v resnici, pač pa je vedno obarvana z njihovim počutjem. Le s težavo živijo tukaj in zdaj, saj se nenehno vračajo v svojo preteklost, ki sega vse do najzgodnejših let.

Zelo so navezani na spoznanja, ki so jim jih predali njihovi starši, stari starši ali drugi predniki. Imajo odličen spomin za pretekla dogajanja. Le-ta pa se včasih niso zgodila natančno tako kot se spomnijo, saj si dogodke zapomnijo glede na to, kako so se počutili v trenutku, ko so se zgodili.  

Merkur v raku in občutljivost

Odlikuje jih empatija. Zadeve, o katerih drugi pripovedujejo ali jih opazijo v okolju, se jih močno dotaknejo. Zaradi svoje blage narave, so ljudje z Merkurjem v raku zelo dobri poslušalci. Izjemen talent imajo za pomoč in svetovanje, še zlasti ljudem v stiski. Zgodbe drugih ljudi se jih dotaknejo v globini njihovega srca.

Upešni in srečni so v poklicih, kjer se vrstijo osebni pogovori. Potrebujejo bližino in ustvarjajo občutek zaupanja. zato najlažje delujejo v majhnih skupinah. Svoja čustva zlahka izpovejo ljudem, ki jim zaupajo. Pred tistimi, ki jih ne čutijo kot »svoje«, se hitro zaprejo. Zato jih nekateri poznajo kot prijetne, zgovorne in dobronamerne, drugi pa kot čudaške, spremenljivega razpoloženja in mrke.

Merkur v raku v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se ljudje bolj ukvarjajo s seboj in s tem, kar živi v njih, kot z zunanjimi zadevami. Kadar se Merkur giblje skozi raka, lahko bolje razumete sebe, če se posvečate sebi in svojim željam ter potrebam.

Ugodna in neugodna obdobja za ustvarjanje bližine s seboj in drugimi ter boljše razumevanje sebe, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu.

Vaš Merkur, misli in odločitve

Vsak od nas ima Merkurja postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Bolje boste tudi razumeli sebe, način dojemanja sveta in komunikacije z drugimi.

Vaš Merkur in njegove danosti so opisane v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!