Preobrazba Moje Akademije

V Moji Akademiji smo že v lanskem letu za vas na novo ustvarili našo in vašo sodobno spletno učilnico, ki je delovala že od leta 2009. Hkrati z njo, je bila predvidena tudi nova podoba tako Moje Akademije kot spletne učilnice. Ker se načrti niso izšli, smo izdelali le začasno podporno spletno stran. 

Podobno, kot se zgodi v življenju vsakega od nas (posameznika), se dogaja tudi podjetjem. V Moji Akademiji smo doživeli vrsto ovir in okoliščin, ki so nam preprečile uresničitev naših velikih sanj. Ampak, tisto, kar pravim vam, živim tako zasebno kot poslovno. 

Ovire so tu, da nam pokažejo, kaj je mogoče izboljšati, spremeniti, narediti še bolj prijazno. S takšno naravnanostjo smo vsi, povezani z novo podobo, ustvarjali naprej. Korak za korakom smo odstranjevali ovire, kakšno obšli in marsikatero preskočili. 

V juniju 2022 bo Moja Akademija dobila povsem novo podobo. Prihaja nov logotip, barvna paleta in slogan, ki popolno opisuje poslanstvo Moje Akademije. Vse je tesno povezano tudi z menoj in mojimi (v tem trenutku še) skritimi sanjami. 

Preden bo sprememba vidna, vam želim pokazati nekaj utrinkov in novosti iz naše nove skupne prihodnosti. Želim si, da boste pripravljeni nanje in boste v trenutku vedeli, da ste prispeli na pravo stran, čeprav bo v kratkem popolnoma drugačna. 

Logotip Moje Akademije

Moja Akademija

Moja Akademija prejme nov logotip. Predstavlja ga Feniks, mitološka ptica popolne preobrazbe, ki predstavlja bistvo našega delovanja. 

Pomembna ključna beseda je transformacija ali popolna preobrazba, ki ji sledi preboj za prebojem. 

S posebnim razlogom smo pod Feniksova krila vključili črki M in A, inicialki Moje Akademije. Simboliko bomo bolj podrobno predstavili na novi spletni strani, ki je tik pred vrati. 

Barve Moje Akademije

Prejšnjih barv ob vseh spremembah, ki prihajajo v ospredje prav v tem času in bodo aktualne še vrsto let, zelo verjetno desetletij, nismo mogli uporabiti. Nekako smo čutili, da nam bleda barva ne pristaja več in si Moja Akademija zasluži nekaj posebnega. Razmišljali smo takole. 

Sprememba se lahko zgodi, ko se dobro poznate, modro izberete svojo novo pot in korake, ki vas pripeljejo do nje. Nič se ne zgodi brez energije, poguma, jasnosti zavedanja, zaupanja in celo igrivosti, ki spremlja preobrazbo. Odločili smo se za energijo, življenje, optimizem, pogum in modrost. 

Vse te bistvene energije zdaj odražajo tudi naše nove barve. Na tem mestu vam predstavimo tri, ki jih boste najpogosteje opazili tudi na naši novi spletni strani. Predvidoma si jo boste lahko ogledali oz. bo zaživela že v naslednjem tednu.

Temno modra barva predstavlja nočno nebo in modrost.

Rdeča je barva energije, poguma, neustrašnosti in optimizma. 

Rumena barva ponazarja sonce, vitalnost, igrivost in komunikacijo.

Poslanstvo Moje Akademije

Dolgo časa smo iskali in sestavljali slogan podjetja ali vsaj en stavek, s katerim bi lahko povedali bistvo našega delovanja. Ob vsaki ideji, ki nam je prišla na misel, je nekaj manjkalo ali pa ni imelo prav nobenega smisla v skupnem kontekstu. 

Po več kot letu dni je nastal slogan, ki odlično opisuje bistvo poslanstva Moje Akademije in glasi:

Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

Vse naše delovanje bo v prihodnje povezano predvsem z ženskami, ki želijo narediti preobrat v svojem zasebnem in poklicnem življenju. Posebno mesto bodo prejele podjetnice z dušo in bodoče podjetnice, ki želijo ob svojem delovanju v dobro drugih tudi same zaživeti kot si želijo in zaslužijo. 

Spletna stran in vse naše delovanje bo posebno močno povezano z ženskami, a bodo tudi moški dobrodošli pri nas, če sprejmejo nežen, včasih skoraj neviden in neotipljiv ženski pristop k ustvarjanju sprememb, ki prihaja kot pomembna sprememba v Mojo Akademijo.

Danes sem vam želela povedati o najpomembnejših spremembah, da boste pripravljeni nanje. Niso zapisane vse. Skozi vse leto se bo pri nas dogajalo še veliko zanimivega. 

V kolikor ste prijavljeni na brezplačne e-novičke, vas bom o prihajajoči spremembi še večkrat obvestila. Če novičk še ne berete, pa bi bili radi obveščeni o novostih, se lahko prijavite nanje tako, da se vpišete v brezplačni astrološki tečaj "Kako brati horoskop", ki je v tem trenutku dodan čisto ob koncu te strani.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


 • Kako vam je všeč naša nova podoba? Barve? Logo? Poslanstvo? Povejte, kaj je bila vaša prva misel, ko ste jo zagledali.

 • Prva misel ob pogledu na barvni logotip je bila: “Moč ognja v prostranstvu “modrega” vesolja!” Ogenj kot sonce, ki na višku daje največ svetlobe. Ko sem prebrala še razlago, mi je bilo takoj jasno, da logotip, barve in poslanstvo odražajo Irenino vizijo, njene občutke in želje ter rdečo nit v življenju – nenehno preobrazbo. Mi je všeč? V paketu. Vsekakor! 🙂

  • Jelka, najlepša hvala, ker ste si vzeli čas in tako lepo slikovito opisali svoj prvi vtis naše nove podobe. Zdi se, da smo opravili delo, če ste lahko vse skupaj povezali z mojo osebnostjo, občutki, energijo in nenehno preobrazbo, ki so del mojega življenja in zato tudi del Moje Akademije. Še zlasti pa me veseli, da vam je všeč, saj bo to zdaj vaš “novi dom”. 🙂

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Success message!
  Warning message!
  Error message!