Pluton v vodnarju - kratek opis 

Pluton v vodnarju predstavlja revolucijo, ki vodi v evolucijo. Nič, kar smo poznali doslej, ne bo več isto. Spremembe lahko pričakujete na družbenem, globalnem in na zasebnem področju.

Morda si mislite, da je revolucija premočna beseda. V naslednjih dveh desetletjih se boste lahko prepričali, da nisem pretiravala ob njeni uporabi v povezavi s Plutonom v vodnarju. Pluton namreč pomembno, močno in dolgoročno vpliva na kolektivno zavest, družbeno in svetovno dogajanje. 

Vodnarjeva energija je energija novosti, originalnosti, inovacij, svobode, neodvisnosti, revolucionarnosti, humanitarnosti in družbene zavesti. Pluton predstavlja moč, intenzivnost, transformacijo in regeneracijo, ki vodijo v evolucijo posameznika in družbe kot celote.

Pluton v vodnarju prinaša družbeni upor proti avtoritarnim in konzervativnim silam, ki se upirajo spremembam in modernizaciji. Tu odkriva korupcijo in druga nemoralna ter kriminalna dejanja. Hkrati lahko prinese tudi izzive in težave, povezane z zlorabo tehnologije, nadzorom nad družbo in pomanjkanjem empatije. 

Trenutna družbena ureditev je zastarela, zato je pričakovati spopad dosedanjih političnih akterjev z novimi, ki želijo drugačen družbenih sistem. Poraja se želja po več enakosti in humanosti med ljudmi. Ni nujno, da se bodo bitke bile v obliki vojaških spopadov. Vsekakor pa nas verbalno ne bodo obšle. Pomembno bo, da greste na volitve in prispevate svoj glas, če želite spremembo tudi vi. 

Pričakujete lahko povečano delovanje pod zemeljskim površjem. Na žalost je Pluton v vodnarju povezan tudi s potresi, vulkani, poplavami, orkani, tornadi in drugimi nezaželenimi naravnimi pojavi. Zdi se, da narava sama poskrbi za nesnago, ki jo povzroča človek in v naslednih desetletjih se bo le-to le še stopnjevalo.

Bonus namig: Dobro zavarujte svoje premoženje, če živite na območju, kjer so tovrstni naravni pojavi bolj verjetni. 

Pluton v vodnarju - vstop Plutona v znamenje vodnar

Pluton je zelo počasen planet, zato je ob prestopu v novo znamenje vsakokrat znanilec pomembnih družbenih sprememb. Nazadnje je v vodnarja vstopil v letu 1777 in postal pomemben "igralec" v času industrijske revolucije. Kar 246 let je potreboval, da je obkrožil Sonce in se vrnil v vodnarja. 

Horoskop vstopa Plutona v vodnarja

Horoskop Pluton v vodnarju

Tokrat Pluton iz kozoroga v vodnarja vstopi 23. marca 2023. Letu 2043 bo prestopil v ribi, a se bo zatem še vrnil vodnarja, ki ga bo zaznamoval vse do 2044. Zatem pa bo dokončno prestopil v znamenje ribi in nadaljeval pomembno preobrazbo v duhu ribje energije. 

V horoskopu vstopa v vodnarja, Pluton sestavlja inkonjunkcijo z Marsom, kvadrat z Luno in sekstil s Soncem, o čemer povem več ob drugi priliki. S prijavo na brezplačne e-novičke boste več izvedeli tudi vi

Pred nami je zelo pestro in bogato obdobje, v katerem bomo priča izumom in odkritjem, kakršnih še ni bilo v naši zgodovini obstoja. Zametke dogajanja lahko opazujete že danes s pojavom umetne inteligence, ki na marsikaterem delovnem mestu zlahka zamenja človeka.  

Pluton v vodnarju bo zagotovo odigral pomembno vlogo pri razvoju rešitev za sodobne načine plačevanja. Lotil se bo preobrazbe, boljše regulacije in vrednosti kriptovalut. Zelo verjetno se bodo pod njegovim okriljem pojavile nove. Njegova supermoč pa še vedno ostaja osveščen človek, ki je pripravljen na osebnostno preobrazbo in preboj v skladu z vrednotami, ki jih nosi v sebi. 

Retrogradni Pluton v vodnarju

Pluton ni retrograden tako pogosto kot npr. Merkur, a njegov čas retrogradnosti traja zelo dolgo časa. Za posameznika to obdobje praviloma ne predstavlja toliko izzivov kot za družbene in svetovne dogodke, a se lahko zgodi, da se nekaj v vas začne premikati prav pod vplivom retrogradnega Plutona.

V tem času se lahko pojavijo dogodki, ki vas praviloma pretresejo ali vsaj razočarajo. Nekaj iz nezavednega dela vašega bitja se pojavi pred vašimi očmi. Kar naenkrat opazite, da zadeve niso takšne kot ste si jih predstavljali. Praviloma so zrele za opustitev ali vsaj za večjo spremembo. 

Lahko si zatiskate oči še naprej, ampak prihajale bodo v ospredje in vam kratile spanec. Zlahka se pojavijo občutki tesnobe, strahu in negotovosti, kar lahko vodi do depresije in slabih namer. Hkrati pa so vse to znaki, da ste pripravljeni na preobrazbo, čeprav se je morda še vedno bojite ali ne veste, kako začeti z njo.

Ne pozabite, da ste na pravem mestu, saj je vse delovanje Moje Akademije namenjeno preobrazbi za srečo in uspeh.

Pluton v vodnarju z revolucijo vodi v evolucijo

Kadar govorimo o Plutonu, se je vredno vrniti v preteklost in v zgodovinska obdobja, v katerih je v preteklosti prehajal vodnarja. Zadnje obdobje sovpada z začetkom industrijske revolucije, zato se pripravite na naslednji nivo na spirali napredka človeštva. Kadarkoli govorimo o Plutonu, mora nekaj starega umreti, se posloviti s tega sveta, da lahko zaživi nekaj novega. 

Napredek v zadnjih desetletjih je bil izjemen. V prihodnje pa lahko pričakujete, da se bo še pohitril. Ne bi rada vsega povedala na tem mestu, ampak veselim se Plutona v vodnarju v času, ko bo Uran prehajal dvojčka, saj le-ta predstavlja priložnost za popolno transformacijo šolskega sistema. 

Pričakujete lahko izjemen razvoj znanosti in tehnologije. Ljudje bodo postali bolj osveščeni glede vpliva tehnologije na njihovo življenje in na družbo kot celoto. Ena od zadev, ki jo lahko pričakujete, je razvoj novih tehnologij in večja uporaba naravnih virov kot sta sonce in veter pri pridobivanju električne energije. Zagotovo prihaja bolj zelena prihodnost v smislu uporabe naravnih virov energije.  

Pluton v vodnarju, osebna in duhovna rast

Pluton je vladar smrti in popolne transformacije. Osebnostno in duhovno najhitreje zrastete, če nekaj temeljito počistite, razčistite, opustite oz. odpustite iz svojega življenja. Prav zaradi zahteve po opustitvi, je težko premagati sebe, saj gre v primeru, ko se nečesa, kar vam ne koristi, držite kot klop, za zasvojenost. 

Podobno, kot zasvojenost z opojnimi spojinami, je težko opuščati tudi zasvojenost na drugih področjih (npr. igranje igric, dolgove, nezdrave odnose, igranje dominantne osebe ali žrtve v odnosu, postaviti zdrave meje,...). Pluton vam lahko prinaša izzive ob opuščanju zasvojenosti vseh vrst ali vam pomaga, da se postavite zase in svojo slabost opustite za vedno.

Pluton v vodnarju prinaša dobro novico za vse, ki želijo postati boljša različica sebe. Po mojem mnenju je popolna preobrazba ena od njegovih najboljših lastnosti, ki pa zna biti zelo boleča, a ni nujno, da je tako za vas. Zdaj vam prinaša obilico podpore, če jo le želite sprejeti in ne vztrajate pri le "tako je in pika". 

Pluton v vodnarju podpira dejavnosti, ki vam lahko pomagajo spremeniti tisto, kar vam povzroča neprespane noči, nemoč, razočaranja in jezo v vašem življenju. Pomoč zagotovo obstaja. Ste pa vi edini, ki se lahko odločite, da jo boste poiskali in sprejeli. Vedite, da je zdaj pravi čas, da se spopadete z osvoboditvijo od starih vzorcev in prepričanj, ki vas ovirajo na vaši poti do sreče. 

Z njim je tesno povezana tudi astrologija kot veda, ki vam ponudi odlično diagnostiko o tem, kaj se dogaja z vami in vašim življenjem. Še vedno bo obstajala t.i. klasična astrologija. Vse več astrologov bo spoznalo moč povezave astrologije s transformacijo, ki je moja strast, zato bo le-ta prihajala v ospredje. 

Ste pripravljeni?

V Moji Akademiji pod mojim mentorstvom potekajo klasični astrološki tečaji za tiste, ki se želite naučiti astrologije takšne kot je v svoji bistveni obliki, in jo uporabiti zase ali kot nov poklic.

Poleg njih, je na voljo Lunin AstroCoach. Sestavila sem ga natančno po "priporočilih" Lune, Plutona in Saturna, da vam pomaga prepoznati preživete vzorce, ki jih ne želite več v svojem življenju, zatem pa jih premagate enega za drugim, ne da bi vas čustveno obremenili. Ob pridobivanju znanja, boste najprej pomagali sebi, zatem pa znanje lahko delite z drugimi in pomagate še drugim. 

V kolikor želite spremeniti to, kar vam še danes nagaja ali vam več dobro ne služi ali pa bi radi poiskali nekaj, kar vas lahko hitro povede v svetlejšo prihodnost, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach in začnite s transformacijo svojega življenja že danes. Vpis poteka na povezavi tukaj. 

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!