Luna v vodnarju v rojstnem horoskopu 

Luna v vodnarju v rojstnem horoskopu je značilna za ljudi, ki se na prvi pogled ne ukvarjajo s čustvenimi zadevami, pač pa veljajo bolj za razumske, premišljene in včasih nekoliko "odštekane" posameznike. Bolj kot posameznik, jih zanima dogajanje v družbi, zato jih mnogokrat najdemo v humanitarnih organizacijah, kjer lahko pomagajo mnogim, po njihovem mnenju manj srečnim od sebe. 

Svoja prava čustva praviloma skrivajo pred nepoklicanimi ljudmi, saj se mnogim dozdeva, da je pokazati čustva neke vrste slabost. Vse to je lahko le posledica obdobja, v katerem so bili grobo zavrnjeni ali drugače razočarani. Svojo ranljivost prikrivajo z nepredvidljivostjo in dokaj neosebnim pristopom. 

V ljubezni in partnerstvu se sprva zdijo zanimivi in drugačni, a zaradi svoje nepredvidljive narave kmalu postanejo tarča obtožb. Še zlasti to velja, če se zapletejo v odnos z bolj občutljivimi in zelo čustvenimi partnerji. Po začetnem zagonu, se namreč odnos zlahka ohladi, če začutijo, da jih druga oseba pretirano veže oz. se "obeša" nanje. 

Prazna luna v vodnarju  ali mlaj v vodnarju

Prazna luna v vodnarju ali mlaj v vodnarju se pojavi na nebu takrat, ko sta Luna in Sonce v aspektu konjunkcije. Preprosto povedano, se tako Luna kot Sonce nahajata na natančno istem mestu v zodiaku. Kadar govorimo o prazni luni v vodnarju, se oba planeta (v astronomiji obe svetili) nahajata na isti stopinji, minuti in sekundi znamenja vodnar. 

Večina ljudi, s katerimi se pogovarjam, pravi, da na prazno luno niso občutljivi. Obstajajo pa tudi tisti, ki jih prazna luna neznansko zmoti. To sploh ni čudno, saj se energija usmeri na povsem nekaj novega kot "včeraj". Še zlasti povedano velja, če se zgodi na prvih stopinjah vodnarja. 

V času prazne lune v vodnarju začutite, da bi radi naredili nekaj večjega od sebe ali se osvobodili spon, ki vas še vežejo. Morda imate idejo, za katero še nimate ideje kako jo udejanjiti, pa bi jo radi. Če je tako, bodite odprti za drobne prebliske, s katerimi se z vami "pogovarja" vaša nezmotljiva intuicija. Zlahka vam zdaj prišepne naslednji pravi korak.

Zdaj niste ozko zagledani le vase ali v svoje najdražje, pač pa si želite narediti nekaj, kar bi lahko polepšalo svet še drugim ljudem. Morda spadate med preproste osebe in boste rekli, da to ne drži za vas. Ampak, če vas zamika pomagati nekomu npr. odnesti vrečke iz trgovine ali poskrbeti za zapuščeno žival, ste že stopili na pot dobrodelnosti, ki se druži z vodnarjevo humano energijo. 

Polna luna ali mlaj v vodnarju 

Polna luna v vodnarju ali ščip v vodnarju predstavlja čas, ko se Sonce in Luna nahajata v nasproti ležečih znamenjih. Luna je postavljena v vodnarju, Sonce pa v levu. Na splošno prinaša čas napetosti in razočaranj. Ljudje so v času polne lune v vodnarju zelo občutljivi na vse, kar "diši" po kratenju svobode. 

Vodnarjeva energija je originalna, napredna in se ne podreja nečemu povsem običajnemu. Velja za energijo uporništva in potrebe po osvoboditvi od nečesa kar vas že nekaj časa muči. Gre za (na prvi pogled) nepremišljeno energijo, ki pa se ne pojavi v trenutku. Nekje v vas se je nabiralo nezadovoljstvo, ki ste si ga v tem času pripravljeni in zmožni priznati. 

Pojavlja se večja potreba po svobodi in osvoboditvi tega, česar si več ne želite doživljati v svojem življenju. Lahko si sicer zatiskate oči in se že kmalu vrnete na stare tirnice, a si s tem ne boste naredili prav dosti dobrega. Situacija, ki ste je siti, se bo ponavljala. Tisti občutek, da ste "suženj" nečemu ali nekomu, se bo vrnil in vas spravljal ob dobro voljo še naprej. 

Ljudje v tem času, pogosteje kot običajno, poskušajo dokazati svoj prav tako, da naredijo nekaj ne povsem tipičnega zanje. Uide jim kakšna beseda, kakšen gib, kakšno dejanje, ki preseneti njih same in druge ljudi v njihovem okolju. Zatem poskušajo iskati izgovore, zakaj so to storili in poskušajo potlačiti jezo, nezadovoljstvo ali druga nezaželena čustva, namesto, da bi jih razčistili in počistili. 

Kako vam luna v vodnarju pomaga do osvoboditve

Luna v vodnarju vam šepeta nekaj pomembnega o vas v obliki hrepenenja ali nemira. To hrepenenje ali nemir je tu, da vas spomni, kaj vam veliko pomeni in kaj si želite namesto ali kot dodatek temu, kar že imate oz. kakor že živite. Ljudje se ves čas razvijamo. Najpogosteje nas do preobrata pripelje nezadovoljstvo in kriza, včasih tudi kakšno posebno hrepenenje v obliki želja. 

Zdaj je čas, da prisluhnete sebi in si priznate, kaj je tisto, kar vam še manjka, kar še ni uresničeno v celoti in kar si želite, da bi se izboljšalo ali celo zapustilo vaš svet. Vodnarjeva energija je med drugim tudi energija ločitve. Ni nujno, da se boste ločili od partnerja v tem času. Celo verjetno je, da se ne boste. Ampak, v vašem življenju obstaja nekaj, od česar bi se bilo dobro ločiti. 

V kolikor si težko priznate, kaj se dogaja ali celo ne veste, kako se lotiti zadeve, ne da bi pri tem prizadeli sebe in svojih dragih, pa bi želeno kljub vsemu radi uresničili in prejeli, je skrajni čas, da se tega naučite enkrat za vedno. Ta luna v vodnarju namreč ni edina, ki se bo zgodila v vašem življenju. Kmalu pride naslednja. Če boste nezadovoljstvo držali v sebi, boste morda že naslednjič izbruhnili. 

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!