Sonce v devici - težnja po popolnosti in urejenosti 

Sonce v devici je najbolj znano po svoji pridnosti. Ljudem, ki so rojeni pod njegovo vladavino, prinaša izjemen občutek za popolnost. Sili jih postati kritični do vseh in vsega, kar bi se po njihovem mnenju dalo izboljšati. Njegovi pripadniki so pridni, skromni in preprosti ljudje.

Imajo izjemen čut za podrobnosti, vsakodnevno življenje in obveznosti, ki jih je potrebno opraviti, da lahko preživimo. Včasih se ukvarjajo z zadevami, s katerimi se ne želi nihče drug v zodiaku. Drugi jih obtožujejo drobnjakarstva, kompliciranja in sitnarjenja. Vse to res nosijo v sebi, a te lastnosti pokažejo, ker želijo izboljšati naš (nepopolni) svet. 

Zaradi svojega kritičnega uma, se pogosto znajdejo v zagati. Kadar iskreno povedo, kako nekaj izboljšati, so pogosto napačno razumljeni. Zdi se, kot da želijo druge napadati zaradi njihove nepopolnosti, vendar jim v resnici pogosto želijo le dobro. Z nekaj dodatne diplomacije in nežnosti ob predlogih bi jim to lahko veliko bolje in hitreje uspelo. 

Sonce v devici – neozdravljivi deloholik

Nihče v zodiaku ne velja za tako pridnega in zanesljivega kot ravno devica. Znamenje je tesno povezano z delom in vsakodnevnimi opravili. Pravzaprav se na prvi pogled dozdeva, da devici brez dela ni živeti, saj je kar naprej z nečem zaposlena. V resnici si mnogi pripadniki tega znamenja želijo več razbremenitve, a težko najdejo način, kako to storiti. 

V kolikor si želite, da bi nekdo nekaj opravil kot je potrebno, za opravilo zadolžite devico. Pri delu je prilagodljiva, iznajdljiva in pripravljena delati dolge ure, dneve ali mesece, vse dokler zadeva ne bo popolno opravljena. Le ne vmešavajte se v njeno delo, saj vas bo bogato obdarila s sitnostjo in pripombami, ki jih ne želite slišati. 

Sonce v devici oz. devica si ne želi blestečega položaja in neskončnih pohval v javnosti. Za kaj takega je preveč skromna. Čeprav je vesela pohvale in si jo nedvomno zasluži, jo zlahka hitro spravite v zadrego. Saj poznate tisto rdečico na obrazu, ki device tako rada zalije? 

Sonce v devici in zdravje

Ljudje, ki imajo postavljeno Sonce v devici, veljajo torej za zaprisežene deloholike. Nič jim ni težko narediti in zelo težko jim gre iz ust besedica: »Ne.«, čeprav se zatem počutijo kot žrtev, zato bi se morali naučiti večkrat reči "ne". Drugi jim zlahka naložijo še nekaj dodatnega dela ali pa si ga naložijo kar sami. Zaradi prevelike pridnosti Sonce v devici povezujemo tudi z boleznimi ali vsaj bolehanjem. 

Resda nekateri pravijo, da je devica lahko le deloholik ali hipohonder, vendar bi morali razumeti, zakaj se pojavijo težave z zdravjem. Sonce v devici si ne vzame dovolj časa zase. Včasih se mi zdi, kot bi se ti ljudje sramovali svoje potrebe po počitku in sprostitvi. Nekdo, ki tako pridno dela, ima vsekakor pravico do obeh.

Zavedati bi se morali, da je zdravje dragoceno. Najlažje ga ohranijo, če se izognejo izgorelosti. Zaradi neznanske zaposlenosti se premalo ukvarjajo s seboj in svojimi dragimi. Bolje jim gre pri delu kot pri odnosih, saj težko pokažejo prava čustva in se težko odprejo v času težav. To ljudi okoli njih vznemirja in odganja, njim pa povzroča notranjo stisko.

Sonce v devici v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi "čas device" kaže na čas, ko v ospredje prihajata skrb za dobro opravljeno delo in zdravje. V času, ko se Sonce v prognostičnih tehnikah nahaja v devici, se osredotočite na delo, svoje obveznosti, urejanje okolja in na zdravje. Ne pozabite na sprostitev in zabavo.

Poleg Sonca, svojo vlogo v horoskopu vedno odigrajo tudi drugi planeti, ki jih je dobro upoštevati pri vsem, kar počnete. Svoje aktivnosti boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga naročite na povezavi tukaj. Vaš bo že v le nekaj dneh.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali v različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh

Vaše Sonce in drugi vaši planeti, ki povedo kdo ste v resnici, so opisani v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite ga na povezavi tukaj.

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!