Sonce v dvojčkih – življenje kot igra  

Za Sonce v dvojčkih je značilna radovednost in iskrivost. Povedano velja za ljudi, rojenih v tem znamenju, kot tudi za dogajanje na celotnem planetu v času, ko Sonce prehaja dvojčka. Vse želi vedeti, spoznati in nato spoznanja deliti z drugimi ljudmi. Pri tem ne izgublja velikih besed ali veliko časa. Hitro se odpravi na raziskovalno misijo, a ga okoliščine hitro zapeljejo na novo pot.  

Precej težko oz. skoraj nemogoče ga je pripraviti na kakšno poglobljeno analizo ali dolgotrajno raziskovanje, ki zahteva koncentracijo. Za Sonce v dvojčkih sta namreč značilni lahkotnost in prilagodljivost, ki spominjata na igrivost in neresnost. Nikakor mu ne diši obstati na istem mestu dlje časa, zato hitro poišče novi izziv.

Sonce v dvojčkih potrebuje komunikacijo in gibanje

Ko se pogovarjate z osebo, rojeno v znamenju dvojčka, imate občutek, da je razgledana in vsevedna. Zelo rada bere in se seznanja z novostmi. Česar ne najde v knjigah, poišče v baru, pri sosedih, na izletu ali na drugih poteh. 

Pri tem ji vsa spoznanja tega sveta kaj dosti ne koristijo, če jih ne deli z drugimi ljudmi. Sonce v dvojčkih je tako vedno znova obkroženo z ljudmi, ki jim lahko pripoveduje o zadnjih novičkah. Pogovor je kot zrak za njihovo dušo. Pri tem se zna dobro zabavati in povedati kakšno šalo. Včasih celo na svoj račun.

Sonce v dvojčkih ljudi naredi neresne. Bežnemu opazovalcu se lahko dozdeva, da spremlja večnega otroka, ki se zna igrati in zabavati z malenkostmi tudi v zrelih letih. Ljudje zlahka dobijo občutek, da oseba, rojena s Soncem v dvojčkih, nikoli ne bo odrasla. Prav to jih naredi mladostne in zanimive vse do konca dni.

Sonce v dvojčkih in ljubezen

Včasih je prav težko verjeti, da osebi, rojeni s Soncem v dvojčkih, ljubezen in partnerstvo pravzaprav ne pomeni največje vrednote. Bežni opazovalci bi lahko rekli, da takšna postavitev Sonca prinaša srečo v ljubezni, vendar temu ni vedno tako.

Sonce v dvojčkih sicer resda naredi osebo prijetno, prijazno, klepetavo in sposobno hitrega sklepanja prijateljstva. Žal pa terja tudi svoj davek. Pod prijazno naravo, se namreč skriva površnost in neresnost, tudi površna čustva.

Seveda si tudi Sonce v dvojčkih želi uživanja v dvoje. Obstaja bistveni izziv, ki ga mora premagati. Poiskati in izbrati mora dovolj zanimivo osebo. Takšno, ki bo dovolj radovedna, zgovorna, aktivna, zanimiva, … Takšno, ob kateri se lastnik horoskopa ne bi nikoli dolgočasil.

Sonce v dvojčkih v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se je vredno prepustiti radovednosti. V času, ko se Sonce v prognostičnih tehnikah nahaja v dvojčkih, je čas, da se nečesa novega naučite, se zabavate, greste večkrat na izlet, se odpeljete v neznano in uživate v pogovoru z mnogimi ljudmi.

V nekaterih obdobjih z lahkoto sprejmete odločitve, ki vas vodijo k sreči in uspehu. Včasih kljub naporom tega ne morete doseči. Najboljše dneve za sprejemanje odločitev, zabavo in lahkotnost boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se odločate pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh kot jih zahteva vaše Sonce. Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!