Astrološke storitve in druga ponudba


Delovanje Moje Akademije je usmerjeno v uporabo astrologije za lepše življenje in poslovni uspeh ter v preobrazbo podjetnic z dušo.

Individualnih klasičnih astroloških svetovanj ne opravljamo in jih ni mogoče naročiti pri nas

Na tej strani boste našli tipske astrološke storitve, ki so na voljo kot naša dodatna ponudba. Izberete lahko tudi astrološki program Solar Fire ter nekaj drugih opcij, ki jih občasno uporabljajo predvsem naši udeleženci tečajev. 


Ponudba tipskih horoskopov

Želite imeti v rokah pravo orodje, ki vam bo dalo prave odgovore na vaša vprašanja? Zanje potrebujete pravilno izračunan in izrisan rojstni horoskop.

Naročilo
Storitev Izris horoskopa

Rojstni horoskop pove, kaj vam je bilo položeno v zibko. Opisi iz njega vam bodo povedali o vaših tipičnih lastnostih, o načinu delovanja, o talentih in o ovirah v vašem življenju.

Naročilo
Rojstni horoskop in Osebni dnevni horoskop v paketu

Rojstni horoskop, če želite bolje spoznati svoje najboljše lastnosti, talente in tisto, kar bi bilo dobro spremeniti pri sebi, da bi izkoristili svoje potenciale oz. postali (bolj) srečni in uspešni.

Naročilo
Rojstni horoskop (natalna karta)

Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti. Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite.

Naročilo
Osebni dnevni horoskop za 2 leti

Prejeli boste še dostop do posnetka webinarja o uporabi Osebnega dnevnega horoskopa v času trajanja naročnine, da boste čim bolje izkoristili vsak dan v letu.

Naročilo
Osebni dnevni horoskop – letna naročnina z webinarjem

Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti. Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite.

Naročilo
Osebni dnevni horoskop

Na tečaju boste spoznali kako dogodki nastajajo in in kaj to pomeni za vas vsak dan posebej. S primeri načrtovanja, seveda.

Naročilo
AstroCoaching tečaj Uporaba Osebnega dnevnega horoskopa

Astrološki program

Profesionalni astrološki program Solar Fire

Astrološki program Solar Fire je profesionalni astrološki program, ki ga uporabljamo najboljši profesionalni astrologi in mnogi ljubitelji astrologije po vsem svetu.

Donacija in način plačila

Donacija oz. prostovoljni prispevek

Najlepša hvala za prostovoljni prispevek, če čutite, da ste s pomočjo mojega prostovoljnega dela v obliki neštetih člankov ali tečajev prejeli nekaj, kar vam je koristilo.

Zamenjava načina plačila

Želite zamenjati način plačila za vaš tečaj oz. drugo naročilo, ki ste ga že poslali? Izberite to opcijo, vtipkajte znesek in počakajte, da vaše naročilo povežemo z vašim naročilom. 



>
Success message!
Warning message!
Error message!