Sonce v raku – ustvarite bližino 

Sonce v raku svojim pripadnikom prinaša ljubeznivost in potrebo po bližini. V primeru, ko v rojstnem horoskopu drugi planeti nagajajo, dodaja bolečino in razočaranja. Njihovo veliko breme je namreč neznanska občutljivost. Z vsem svojim bitjem začutijo lepoto, prijazne besede in čudovite geste, a tudi vse krivice tega sveta.  

Laično ljudem, rojenim s Soncem v raku, pravimo, da so "raki". So ljubeči, dobri in prizadevni vzgojitelji ter skrbniki. Imajo prav poseben talent, s katerim začutijo potrebe drugih. Včasih vedo kaj nekdo potrebuje še preden se sam zave svojih potreb. Njihova blaga narava pa jim pomaga, da so drugim v podporo in pomoč.

Sonce v raku potrebuje bližino svojih dragih

V zodiaku ne boste našli bolj predane in zveste osebe od raka. Zlasti, ko gre za dobrobit ljudi, živali ali rastlin, ki jih imajo radi, bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da poskrbijo zanje. Pripravljeni so se žrtvovati v dobro drugih, vendar le za tiste, ki jih čutijo kot vredne njihove žrtve.

Zelo radi se vračajo v otroštvo in v spomine iz svojih najzgodnejših dni. Imajo izjemen spomin. Včasih se dogodkov spomnijo drugače kot drugi, ki so jih doživeli skupaj z njimi, saj si preteklost zapomnijo tako, kot so se počutili v času, ko se je nekaj zgodilo. Zaradi te čustvene obarvanosti, jim drugi večkrat poskušajo povedati, da se nekaj ni zgodilo tako kot pripovedujejo. 

Navezani so na družino in družinske člane, še zlasti na svojo mamo ali skrbnika. Tudi v zrelih letih se radi vračajo domov k svojim staršem, ne glede na to, ali se dobro razumejo ali malo manj. Pripravljeni so narediti vse, kar je v njihovi moči, da družino zadržijo skupaj.

Skrbno pa pazijo, koga spuščajo v svoj zasebni svet in komu se čustveno odprejo. Zavedajo se svoje čustvene občutljivosti. Žal pa včasih pozabijo, da izrečene besede ali storjena dejanja niso nujno povezana z njimi. Koristilo bi jim, če bi se naučiti stvari jemati bolj neobremenjeno oz. neosebno. 

Sonce v raku in ljubezen

Ljudje s Soncem v raku so zelo nežni, čustveni, občutljivi in ranljivi. Ljubezen in partnerstvo jemljejo zelo resno. Ko se zaljubijo, se zaljubijo močno in znajo ostati zvesti svojemu izbrancu oz. izbranki. Praviloma hitro pokažejo svoja čustva, saj jih ne morejo skriti. Za svojo ljubljeno osebo so pripravljeni narediti vse in še malo več. 

Čutiti morajo partnerjevo pripadnost. Svoje ljubezni pa vedno ne izpovejo z besedami. Morda bodo ljubljeni osebi kaj prebrali. Še posebno močan znak, da so se zaljubili, predstavlja hranjenje. Če vam oseba s Soncem v raku nekaj dobrega pripravi za pod zob, vas ima vsaj rada. Zelo verjetno pa se je zaljubila v vas. 

Včasih jih zanesejo čustva in se zapletejo z nekom, ki čustva zanemarja, jih težko pokaže oziroma izpove. V takšnem odnosu hitro postanejo nesrečni, a si prizadevajo, da druge osebe ne bi prizadeli. Žal to vodi do muhavega razpoloženja, sitnobe in nenehnega pritoževanja, ki so veliko bolj zoprni od odkrite besede in slovesa.

Sonce v raku v prognostiki

Podobno kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi potovanje Sonca skozi raka kaže na čas, ko se je vredno prepustiti čustvom. V času, ko se Sonce v prognostičnih tehnikah nahaja v raku, je čas, da se bolj posvetite svojim dragim in uživate v čustvih, ki vam jih vračajo.

Ugodna in neugodna obdobja za družino, bližino in ljubeznivost boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu na povezavi tukaj.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Vaše Sonce, njegovi izzivi in priložnosti so opisani v vašem Rojstnem horoskopu na povezavi tukaj, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!