Sonce v ribah – nežnost in sočutje   

Sonce v ribah svoje pripadnike obdarja s skoraj nebeško nežnostjo in neizmernim virom sočutja do drugih ljudi, živali ali rastlin. So mirovniki, ki idealizirajo življenje in različne situacije. Včasih znajo biti neznansko občutljivi, saj ljudem praviloma popolnoma zaupajo, a jih le-ti včasih izkoristijo ali prizadenejo. 

Ljudje, rojeni s Soncem v ribah, so ljubeznivi. V sebi so mehki in plemeniti. Spadajo med občutljive umetniške duše, predane partnerju in neskončni množici življenjskih idealov. Vedo kako bi bil naš svet lahko pravičnejši in lepši, zato so neskončno razočarani, če se njihovi ideali ne uresničijo. Takrat lahko postanejo zmedeni in zmuzljivi. 

Sonce v ribah potrebuje mir

Ljudje, ki imajo Sonce v ribah, so naklonjeni drugim ljudem in drugim bitjem našega planeta, vendar se radi umaknejo od vrveža, še zlasti od bolj bučnih ljudi. V njih se dogaja marsikaj, kar težko pojasnijo z besedami. Glavnina bistvenih zadev za njihovo življenje, se dogaja v njihovi notranjosti. Potrebujejo veliko miru in tišine, ko so lahko sami s seboj.

Za umiritev in v terapevtske namene so blagodejni plavanje, sprehod ob morju, meditacija, vizualizacija, ples ali druge vrste ustvarjalnosti. Imajo talent za telepatsko sporazumevanje z drugimi. Ljudi, živali in okoliščine okoli sebe preprosto začutijo in v hipu vedo, kaj se dogaja z njimi. V kolikor zmorejo, pomagajo manj srečnim od sebe. 

Sonce v ribah in ljubezen

Ljudje, ki imajo postavljeno Sonce v ribah, so zelo nežni, čustveni, občutljivi in ranljivi. Ljubezen in partnerstvo praviloma idealizirajo. Ko se zaljubijo, pozabijo na vse ostalo okoli sebe. Živijo za ideal ljubezni in vedno znova verjamejo, da so ga našli. Zlahka pokažejo svoja čustva in občutke. Okoli svoje ljubljene osebe se dobesedno ovijejo in si želijo, da bi jo spremljali na vsakem koraku. 

Kadar jim ljubljena oseba ne vrača enake količine čustev, postanejo žalostni in celo nesrečni. Ob sebi potrebujejo romantično dušo, nekoga, ki ceni čustvene izlive, poezijo, zna pokazati ljubezen in naklonjenost. Če so v odnosu prizadeti, se zlahka odločijo, da poiščejo svoj novi ideal oboževanja. To je njihov način soočanja z bolečino oz. beg od nje, zato včasih veljajo za nezveste. 

Sonce v ribah v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi Sonce v ribah kaže na čas, ko se je vredno prepustiti čustvom. V tem času se vprašajte o svojih idealih in načinih, kako bi jih lažje živeli v realnosti.  

Ugodna in neugodna obdobja za uresničevanje želja, osebnostno rast in večjo uspešnost pri vaših zadevah boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


 • Hvala za vaša obvestila zelo rada jih preberem in vedno kaj novega izvem, hvala Milena

  • Najlepša hvala Milena. Vi ste pravi sonček, ki me vedno razveselite s svojimi povratnimi informacijami. 🙂

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Success message!
  Warning message!
  Error message!