Sonce v škorpijonu – fokus na bistvo

Sonce v škorpijonu je zaščitna znamka za vse, kar lahko opišete kot ekstremno. Njegovi pripadniki živijo zelo pestro in zanimivo notranje življenje, ki je mnogim očem prikrito. Zaradi svoje skrivnostnosti so pogosto napačno razumljeni, saj v sebi nosijo prepričanje, da je bistvo najbolje razkriti le izbranim ljudem. 

Soočajo se s svojimi vrlinami in napakami. Z obojimi so jih planeti obdarili v obilju. Pri mnogih na plan pokuka le delček tega, kar v resnici nosijo v sebi. Zato med njimi najdete tiste, ki ljudem pomagajo premagovati stiske kot tiste, ki jim jih povzročajo. V vsakem primeru se česarkoli lotijo le, če tako čutijo v sebi. Vedno so osredotočeni na bistvo, ki pa je očem skrito kot pravi Mali Princ. 

Sonce v škorpijonu je občutljivo

Ljudje, rojeni s Soncem v škorpijonu, so izjemno čustveni in občutljivi. Svoja prava čustva mnogi poskušajo potlačiti in prikriti, vendar slej kot prej izbruhnejo kot požar. V negativni postavitvi celotnega rojstnega horoskopa znajo biti zelo neprijetni in celo nevarni, zato se jim izognite, če niste povsem prepričani v njihove namene. 

Običajno so tihi. Obdaja jih neka čudna skrivnostnost, zaradi katere se jih drugi včasih bojijo. Ker ne spadajo med bučne ljudi, se zdi, da imajo nekaj za bregom. Včasih je res tako, a mnogi v resnici le pozorno opazujejo in se pri sebi odločajo, koga bodo spustili v svojo bližino.

Živijo v skrajnostih. Včasih se zdi, da so nekrat na vrhu, drugič na dnu, zlate sredine pa ne poznajo. Sonce v škorpijonu nekaterim svojim varovancem prinaša kriminalen um, zlobo in željo po maščevalnosti. Drugim, prav nasprotno, vliva željo po znanju in raziskovanju, s katerima bi radi odrešili tegob in težav prav vsakega človeka.

Na prvi pogled mnogi pripadniki Sonca v škorpijonu ne delujejo posebno ambiciozni, čeprav so naravno povezani z notranjo močjo, denarjem in investicijami. Uživajo v družbi ljudi, ki izžarevajo notranjo moč in neomajno voljo. V bistvu jim poskušajo postati čim bolj podobni in prevzeti vodilno vlogo.

Sonce v škorpijonu in ljubezen

Sonce v škorpijonu prinaša močna čustva in močno navezanost na tiste, ki jih ljubi. Drugi ljudje čutijo njegovo seksualno privlačnost, zato jih neka nevidna sila žene v njihov objem. Oseba s Soncem v škorpijonu pa hrepeni le po eni osebi. Želi si srečati tisto pravo "dušo dvojčico", s katero bi lahko preživela vse lepo in vse viharje tega sveta.

V zodiaku skorajda ne boste našli bolj predane in zveste osebe od škorpijona. Kadar škorpijon ljubi, ljubi z vsem srcem in dušo. Zanj polovičarstvo ne obstaja. Je povsem pripaden ali ga nekdo ne zanima. Vmesne poti ne pozna. Ljubljeni osebi se preda v celoti, zato podobno naklonjenost pričakuje od nje.

Zaradi povedanega, Sonce v škorpijonu tesno povezujemo z ljubosumjem in maščevalnostjo. Kadar drugega spusti prav v središče svojega srca, se boji, da bo vse lepo, ki ga doživlja ob tej osebi, zbledelo in odšlo v pozabo. Zato poskuša na vsak način osebo zadržati ob sebi. Na žalost obeh, to prepogosto počne na napačen način.

Sonce v škorpijonu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se je vredno vprašati, kaj v vašem življenju je preživeto in potrebuje popolno prenovo. V času, ko se Sonce v prognostičnih tehnikah nahaja v škorpijonu, je čas za čiščenje. Začnite s svojimi mislimi in prepričanji, a ne pozabite na čiščenje bivalnega prostora.

Svoje aktivnosti, tudi tiste, ki so povezane z vašimi ambicijami, kariero in željami, boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh

Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je ob naročilu na povezavi tukaj lahko vaš že v le nekaj dneh.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!