Sonce v strelcu - življenje kot pustolovščina 

Sonce v strelcu odlikuje neizmeren optimizem. Kadar opazujete osebo, ki ima postavljeno Sonce v strelcu v rojstnem horoskopu, se vam lahko dozdeva, da je zanjo živjenje kot ena sama velika pustolovščina. Deluje kot navdušen igralec na srečo, ki se igranja nikoli ne naveliča. Za takšno osebo ni toliko pomembno ali "zmaga" ali "izgubi". Najpomembnejše je, da "igra". 

Seveda v tej prispodobi ne govorim le o igrah na srečo (npr. loto). Za strelčeve ljudi je "loterija" vsaka okoliščina in vsak preobrat v življenju. Namesto, da bi se predali, če kaj ne teče tako dobro kot pričakujejo, si rečejo, da je bila to le nova lekcija. Ogledajo si jo, se iz nje nekaj naučijo in se odpravijo na lov za naslednjo priložnostjo. 

Sonce v strelcu odlikuje filozofija  

Ljudje, rojeni s Soncem v strelcu, so praviloma dobro izobraženi ali vsaj tako razgledani, da imate občutek, da so zaključili vsaj eno fakulteto, če ne kar treh ali štirih. Radi berejo in opazujejo življenje "s helikopterske perspektive", zato marsikatero malenkost spregledajo, a vedno vidijo "širšo sliko". 

Zanima jih veliko zadev, na katere imajo filozofski pogled. Ko "zadenete" v zanje zanimivo temo, vam bodo prisluhnili ali vam bodo navdušeno pripovedovali o njej. Dodali bodo svoj pogled in v pogovor vključili dodatne zanimive teme ter z njimi "začinili" pogovor. Navdušeni boste nad tem, kaj vse so odkrili, kajti njihova narava jih vodi v širino.  

Sonce v strelcu ne more biti pri miru 

Včasih se zdi, da imajo ljudje s Soncem v strelcu "mravlje v riti". Težko so pri miru in nikoli niso zadovoljni le s površnimi pogovori ter odkritji, ki veljajo v njihovem okolju. Plitki pogovori in osredotočanje na malenkosti, ki se dogajajo v njihovem neposrednem okolju, jih dolgočasijo. 

Lahko so navezani na svoj dom in svojo družino, a ne bodo nikoli srečni kot zapečkarji, saj potrebujejo ogromno gibanja in novih tem za razmišljanje. Potrebujejo ogromno svobode in miru v naravi, sami s seboj. Najsrečnejši so, ko odidejo od doma in se zapeljejo nekam v daljavo, kjer lahko razširijo svoj pogled. Zatem pa se z veseljem vrnejo v domači pristan.

Sonce v strelcu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi Sonce v strelcu kaže na čas, ko se ozremo na širšo sliko in razvijamo modrost pri sebi ter jo opazimo pri drugih. V času, ko se Sonce v prognostičnih tehnikah nahaja v strelcu, je pravi čas, da tudi pri sebi razvijate nova znanja in se prepustite pustolovščinam, ki jih spontano pokaže življenje.

Ugodna in neugodna obdobja za osebno rast, za boljše odločanje in življenje po vaši meri, povezana s Soncem in drugimi planeti, ki veljajo samo za vas, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu

Vaše Sonce, poslanstvo in osebna rast

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje boste našli svoje pravo poslanstvo, zaradi katerega ste se rodili v naš svet. Bolj, kot boste živeli v skladu s svojo pravo naravo, bolj boste osebnostno rastli in postali srečni takšni kot ste. Kako postanete vse bolj "vi", je opisano v vašem Rojstnem horoskopu.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!