Sonce v tehtnici in odnosi 

Sonce v tehtnici svojim pripadnikom prinaša nenehno in močo željo po harmoničnih (prijetnih) odnosih ter drugih stikih z ljudmi in vsem, kar se nahaja v njihovem okolju. Zanje ni pomembnejšega kot so prijetni odnosi, mir in razumevanje med ljudmi. Za ljubi mir se pogosto podredijo v odnosih.

Ljudje, rojeni s Soncem v tehtnici so prijetni, miroljubni in spravljivi, ki bi za dober partnerski odnos naredili vse, kar je v njihovi moči. Zavedajo se, da je njihova moč v sodelovanju in povezovanju z drugimi. Pri tem pa pogosto pozabljajo nase in ne znajo postaviti zdravih meja.

Zaradi njihovega nenehnega prilagajanja okolju in ljudem v njem, jim pogosto manjka samozavesti. Drugim se z velikim veseljem posvečajo, a se zdi, da stopicljajo na mestu, ko bi se morali postaviti zase. Zanje je zelo pomembno, da se naučijo reči »NE« na pravi način, saj le tako lahko zaživijo v skladu s svojimi vrednotami.

Sonce v tehtnici potrebuje partnerja

Za ljudi, rojenim s Soncem v tehtnici, ni nič na svetu tako pomembno kot prav odnosi, partner in partnersko življenje. Zelo zgodaj v otroštvu in mladosti se naučijo ugajati drugim ljudem. Pri tem pa že od malega ves čas prežijo na priložnost, da bi spoznali nekoga, s komer se bodo poročili.

Ob sebi si želijo predvsem lepega partnerja. Partner mora biti prijetnega videza. Naj bo lepo urejen, saj je zanje izjemno pomemben lep vtis na okolje. Poleg tega mora izžarevati podporo na vsakem koraku. Želijo si nekoga, na katerega se bodo lahko zanesli v vseh okoliščinah in bo prevzel glavno vlogo tudi pri pomembnih odločitvah, kar pa ni najbolje zanje.

Prezirajo agresivnost, negativni egoizem in nepotrebno izkazovanje pre-moči, s katerimi drugi nakažejo nadvlado nad preostankom sveta. Njihov partner mora imeti v sebi dovolj moči in energije, da »nosi hlače v družini«, pa vendar mora biti dovolj blage narave, da lahko prisluhne v vsakem trenutku. 

Sonce v tehtnici in njegovi cilji

Ljudje, ki imajo postavljeno Sonce v tehtnici, imajo precej visoko postavljene cilje. To je logično, saj želijo lepo živeti in biti obkroženi z lepoto in udobjem. Lepota in udobje pa marsikdaj staneta kar precej denarja, ki ga je mogoče zaslužiti le z doseženimi visokimi cilji. 

Svoje cilje najpogosteje dosegajo blago in skoraj nezaznavno. Le v redkih primerih, ko so izzvani, bodo uporabili višji ton glasu ali pokazali svojo moč, ki jo praviloma skrivajo v sebi. Zavedajo se, da njihova pot do uspeha vodi skozi pogovor, dogovor in diplomacijo. 

So zelo zgovorni in prijetni sogovorniki. Praviloma ne žalijo drugih, pač pa diplomatsko zavijejo svoje besede v celofan. Zato včasih ni povsem jasno, ali so zares izrekli tisto kar mislijo oz. kakor ste jih razumeli. Četudi so dobronamerni in radi izrečejo pohvalo, nekateri ljudje menijo, da niso iskreni. 

Nekateri pravijo, da imajo dva obraza. Enega zase in drugega za druge. Ni daleč od resnice, saj bodo za to, da bo vse zgledalo popolno, naredili vse, kar je v njihovi moči, da bo vse zgledalo lepo in "v redu". Resnico radi včasih prikrijejo z dobrim namenom, da ohranijo prijetno podobo in odnose.

Sonce v tehtnici v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko na površje priplavajo želje po popolni sreči v partnerskem odnosu. Samski pogosto intenzivno začnejo iskati partnerja, ostali pa se sprašujejo kaj lahko storijo, da bi odnos ohranili.

Svoje aktivnosti, tudi tiste, ki so povezane s partnerskim področjem, boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj. Vaš bo že v le nekaj dneh.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

To, v kar rastete in kaj bi morali postati oz. za kar ste poklicani na ta svet, je zapisano v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!