Avtorica:

Venera v devici

Venera v devici prikriva čustva 

Venera v devici svojim pripadnikom podarja nežno energijo, ki jo zavije v tančico sramežljivosti in skromnosti. Drugim ljudem pogosto ne pokažejo svojih pravih čustev, zato ostajajo velikokrat nerazumljeni. Pod skrbno prikritim oklepom, se skriva nežna in čustvena oseba.

V družbi so ti ljudje pogosto spregledani, saj se ne kitijo s sijajem, ki ga oddajajo mnogi drugi. Premalo zaupajo vase. V globini svojega bitja se ne počutijo vredni ljubezni, zato delujejo nedostopni ali drobnjakarski. Kadar pa se nekdo potrudi sprejeti osebo, rojeno z Venero v devici, takšno kot je, pod skromno zunanjostjo lahko najde pravi zaklad. 

Venera v devici je skromna

Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu Venero položeno v devici, so pogosto skromni in delovni. Ne silijo v ospredje in se ne hvalijo s svojimi dosežki. Pod na videz hladno podobo, skrijejo svoja prava čustva. Mirno čakajo na svoje nagrade, čeprav si zaslužijo veliko več kot prejmejo.

Zaradi svoje izjemne sposobnosti ukvarjanja s podrobnostmi, se zdijo marsikomu kritični in verjetno marsikdaj tudi zoprni. Imajo poseben talent, s katerim poiščejo izboljšave, ki druge spravijo ob pamet. To se zgodi tudi takrat, ko kritiko izrazijo le zato, da bi sočloveku pomagali razrešiti težavo ali nekaj drugega, s čimer se sam ne zna izboriti.

Včasih se zdi, da jim veliko več pomeni dobro opravljeno delo kot odnosi. V resnici imajo talent, da izberejo takšno delo, ki ga imajo radi. Zato radi delajo in so pri delu včasih kar preveč natančni. Zmorejo oddelati dolge in naporne ure, dokler le uživajo v tem, kar počnejo. Za vse, kar opravijo, so pogosto premalo plačani.

Kadar iščete darilo za osebo z Venero v devici, se zavedajte, da praviloma ne pričakuje razkošnega in bogatega darila. Presenetilo bi vas, koliko drobnih stvari in pozornosti ima rada ali si jih želi. Če jo vprašate, kaj si želi, bo praviloma zardela od zadrege. Izberite nekaj, kar bo  lahko koristno uporabila, saj jo bo to zelo razveselilo. 

Venera v devici in ljubezen

Venera v devici svojim varovancem pogosto prinaša smolo v ljubezni. Ima nesrečno roko pri izbiri prave osebe. S partnerjem se pogosto prepirata, ker partner ne razume njenih čustev. Nič ni čudnega, ko pa jih skrbno skriva. Ko pa se odpre, se lahko partner kar stopi ob njeni naklonjenosti.

Želi si mirnega življenja, brez izpostavljanja pod žarometi, zato potrebuje ob sebi nekoga, ki mu ni mar za dokazovanje v družbi ali med prijatelji. Čeprav je praviloma urejena in privlačna, po svojem videzu pogosto ne izstopa toliko, da bi bila opažena med najbolj zaželenimi snubci.

Zanjo sta izjemno pomembni dve stvari. Prva je urejenost in čistoča. Z njima je dobesedno obsedena, zato mora oboje ceniti tudi partner. Druga je priložnost, da ljubljeni osebi pokaže svojo ljubezen na način, da nekaj koristnega naredi zanjo. Ljubi zvesto, zato zvestobo pričakuje tudi od partnerja.

Venera v devici v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko lahko postanejo zadeve v odnosih malce bolj napete. Kadar se Venera giblje skozi devico, je čas za zadeve, ki jih imate radi, skromnost in natančnost. Malce manj pa za druženje in ljubezen.

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo, povezana z Venero in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite ga na povezavi tukaj.

Vaša Venera, ljubezen in odnosi

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Bolje boste razumeli sebe, svoje odnose, hrepenenje po ljubezni in partnerstvu. Opisana je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite ga na povezavi tukaj.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!