Venera v kozorogu - Zvestoba in resnost 

Venera v kozorogu je ena od tistih Vener, ki svojim pripadnikom prinaša tiho umaknjenost vase. Zelo pomembna jim je dolgoživost ljubezenske ali partnerske zveze. Ljubijo brez pompa in velikih besed. Delujejo tihi in znajo biti zvesti. Po mnenju bolj bučnih ljudi, so njeni predstavniki pretirano resni. 

Ljudje, ki imajo Venero v rojstnem horoskopu položeno v kozorogu, v sebi nosijo posebno vrsto energije, ki mnoge odganja od njih, saj se sprostijo šele, ko nekoga dobro spoznajo in čutijo, da se nanj lahko zanesejo ter mu zaupajo brez strahu, da jih bo zapustil brez dobrega razloga.

Venera v kozorogu ljubi tradicijo

Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu Venero položeno v kozorogu, so privrženi tradicionalnim vrednotam. Kljub temu, da delujejo na videz nezainteresirani, imajo prefinjen okus za lepoto. Znajo opaziti lepo urejeno okolje. Še zlasti jih privlačijo starine, staro pohištvo, prve izdaje starih knjig, slike priznanih slikarjev ali kipi priznanih kiparjev. 

Obožujejo mnogo tistega, kar je že prestalo test časa in se iz prejšnjih obdobij ohranilo do današnjih dni. Kajti Venera v kozorogu hrepeni po trajnosti in klasični lepoti. Pri oblačenju imajo prefinjen, a klasičen okus. Redko jih boste našli načičkane v poplavi živih barv. S svojo zunanjo podobo vam bodo že na prvi pogled povedali, da so umirjeni, resni in zanesljivi.  

Radi imajo tradicionalno kuhinjo. Jedi morajo biti okusno pripravljene. Venera v kozorogu prinaša varčnost in premišljenost. Če si lahko privoščijo, pa bodo ob posebni priliki njeni pripadniki za dobro doživetje segli globoko v žep in pokazali, da "si lahko privoščijo". Ko se zaljubite v osebo z Venero v kozorogu, imejte v mislih njeno ljubezen do tradicije in brezčasnosti.  

Venera v kozorogu in ljubezen

Venera v kozorogu včasih oddaja vtis, da je ljubezen ne zanima. V sebi sicer nosi močno željo biti ljubljena in ljubiti do konca dni, vendar tega odkrito in spontano skoraj nikoli ne pokaže, saj jo je strah razočaranj. Ker svojih čustev ne nosi na dlani, ljudje v njenem okolju pravzaprav nikoli ne vedo natančno kaj čuti.

Na videz deluje nezainteresirana, vendar v kotičku njenega očesa lahko opazite zanimanje za nekoga, ki jo je pritegnil. Če jo boste direktno vprašali, ali ji je všeč, bo zamahnila z roko. Zaljubi se v nekoga, ob katerem ima občutek, da ji bo ljubezen zagotovo vračal in jo okronal s poroko.

Ne čudite se, če bo izbrala bistveno starejšo ali bistveno mlajšo osebo od sebe. Najbolje se počuti v družbi drugih generacij (mlajših ali starejših ljudi). Kadar je Venera v kozorogu prepričana, da je spoznala pravo osebo, tisto, s katero lahko ustvari dolgotrajen odnos, bo spustila svojo hladno masko in se tej osebi pokazala v povsem drugi luči. Ta oseba bo deležna nežnosti, ljubezni, zvestobe in dolgotrajnega odnosa.  

Venera v kozorogu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi Venera v kozorogu kaže na čas, ko si ljudje želijo trajnosti in uresničenih ciljev. Samski iščejo trajno ljubezen, ostali pa možnosti za ohranitev partnerstva. Kadar se Venera giblje skozi kozoroga, je pravi čas za vse tisto, kar naj traja.

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo, povezana z Venero in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

Vaša Venera, ljubezen in odnosi

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Bolje boste tudi razumeli sebe, svoje odnose, hrepenenje po ljubezni in partnerstvu. S tem si boste povečali možnosti za srečo v dvoje.

Opisana je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!