Avtorica:

Venera v levu

Venera v levu – popolna in privlačna 

Venera v levu svojim pripadnikom podarja prijeten značaj in privlačno podobo. Drugim se mnogokrat zdijo popolni, celo lepi in nedosegljivi. Kjerkoli se pojavijo, žanjejo občudovanje in pohvalo. Drugi se radi gnetejo okoli njih, četudi ne spadajo med slavne osebnosti.

Preprosto jih obdaja žar in strast do življenja, ki jo je čutiti v zraku. Veljajo za velikodušne ljudi, saj zelo radi razdajajo svojo pozornost in energijo. Obožujejo luksuz v materialnem smislu in v obliki luksuznih doživetij. Zelo dobro počutijo v okolju, ki jim vsak dan znova dokazuje, kako čudoviti so.

Venera v levu je v središču pozornosti

Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu položeno Venero v levu, v svojo bližino zelo hitro pritegnejo druge. Na predavanjih mi mnogi s to postavitvijo v rojstnem horoskopu povedo, da ne znajo razložiti, kaj se zgodi. Preprosto se nekje pojavijo, drugi pa jim namenijo pozornost, četudi je ne iščejo. 

V zibko jim je položen talent, s katerim zlahka dokažejo, da je tudi "običajen človek" lahko uspešen, privlačen in zanimiv, če le živi energijo Venere v levu. Z njihovo energijo se namreč mnogi oplajajo. V njihovi bližini se zdi, da tudi drugi zmorejo več kot so verjeli, preden so jih srečali.

Venera v levu svoje varovance obdari z občutkom veličine in prav posebne misije v njihovem življenju. Z lahkotnostjo nas učijo, da je življenje lepo. K sebi pritegnejo uspeh in denar, ki ju znajo deliti z drugimi. Nekateri so po naravi sicer skromni in delovni ljudje, ki z veseljem osrečijo tudi druge ljudi.

Vedno znova jih boste našli nekje v središču pozornosti, če si tega želijo ali ne. Pogosto navzven delujejo kot snobi, ki imajo vsega dovolj ali preveč. V resnici imajo izjemen talent, da celo z malo denarja lahko kupijo lepe stvari, se lepo uredijo in delujejo glamurozni, četudi niso prav premožni. 

Venera v levu in ljubezen

Venera v levu je ustvarjena za ljubezen in partnerstvo. Zaradi svoje privlačne narave so vanjo usmerjene mnoge oči. Pogosto ima mnogo oboževalcev. Pri izbiri svojega izbranca mora biti zato kar izbirčna, preden se odloči za ljubljeno osebo, s katero bo preživela preostanek svojega življenja. 

V ljubezni zna biti velikodušna in prijetna. Je nepopravljivo romantična in hvaležna za partnerjevo pozornost. S svojo ljubljeno osebo želi deliti vse svoje posebne trenutke in vse, kar je ustvarila. Zelo pomembna je podpora ljubljene osebe. Če podpore s strani partnerja ne čuti, hitro postane zamorjena in žalostna.

Žalost, razočaranje ali občutek, da jo je partner spregledal, celo nalašč ignoriral, ji prinašajo mnoge čustvene muke. Kadar je razočarana, postane žalostna, zamorjena in deluje vse bolj egoistična. Ni zlobna, a postane neprijetna. V resnici je "samo" nesrečna, saj potrebuje ob sebi nekoga, ki jo obožuje.

Vaše in partnerjeve potrebe v odnosu

Želite odkriti, kaj potrebujete vi in kaj potrebuje partner v vajinem odnosu? Pod vplivom Venere v levu, je odličen čas, da raziščete vse možnosti, ki jih ponuja vajin odnos. Za začetek naredite najlažjo stvar, ki jo je preprosto razumeti, a vam lahko prinese olajšanje in še več sreče v ljubezni in partnerstvu

Povabim vas na webinar o Veneri, na katerem vam bom razložila o tem, kaj vaša in partnerjeva Venera potrebuje za srečo v dvoje ter vam ponudila še nekaj dodatnih namigov, kako si lahko še olajšate razlago vajinega odnosa s pomočjo astrologije. Webinar je za vas brezplačen, a je potrebna prijava na povezavi tukaj

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!