Avtorica:

Venera v raku

Venera v raku – nežna in občutljiva 

Venera v raku poskrbi za nežno in čustveno naravo. Njeni varovanci so občutljivi in nadvse vdani svojim najbližjim. Zanje je izjemno pomembna družina in harmonični (prijetni) družinski odnosi med vsemi družinskimi člani. V vsakem odnosu iščejo predvsem bližino in domačnost. 

Zelo radi se spominjajo svoje preteklosti in otroštva. Včasih se zdi, da so zaljubljeni v preteklost in svoja pretekla doživetja. Zanje je zato poseben izziv živeti le tukaj in zdaj, v sedanjem trenutku. Povedano doživljajo ne glede na to, ali so bili dogodki prijetni ali ne. 

Venera v raku in tradicionalne vrednote

Ljudje, rojeni z Venero v raku, imajo praviloma zelo dober spomin. Zapomnijo si tako slabe kot dobre zadeve in trenutke, zato jih je težko prepričati, da se nekaj ni zgodilo. V njihov spomin se dogodki zapišejo, glede na občutke v času dogodka, zato se lahko zgodi, da se nečesa spomnite drugače kot oni.

Prisegajo na tradicionalne dobre vrednote kot so zvestoba, predanost, zavezanost drugemu, poštenost in pripadnost družini. V kolikor nimajo pristnih vezi z družino, si družino ustvarijo med prijatelji. Veliko jim pomeni pozornost. Nikar ne pozabite na njihov rojstni dan, obletnico, družinske praznike ali karkoli že praznujejo.

Z darili vam ob tovrstnih priložnostih ni potrebno pretiravati. Znajo se razveseliti še tako drobne pozornosti. Najpomembnejše je, da se spomnite nanje in jih prijetno presenetite. Radi pripravijo družinsko gostijo in se zabavajo v družbi ljudi, ki jih imajo radi. Tujcev se raje izogibajo, saj mora vsakdo, preden ga sprejmejo medse, dokazati, da je vreden njihovega zaupanja.

Venera v raku ljubi zanesljivo in globoko

Ljudje, rojeni z Venero v raku, so po svoji naravi ljubeči in zanesljivi. Praviloma ne letajo od cveta do cveta, pač pa iščejo in si ob sebi želijo nekoga, ob komer se bodo počutili varne, sprejete in ljubljene. Zaljubijo se v nekoga, ki mu lahko zaupajo. Ljubezen si želijo okronati s poroko in si ustvariti družino. 

Preprosto potrebujejo nekoga, za kogar lahko skrbijo, ga varujejo in so tukaj zanj. Aktivni in nemirni ljudje, ki jim dosti pomeni nepredvidljivost, gibanje, svoboda in raziskovanje vsega možnega, bi se v večini primerov morali osebe z Venero v raku izogibati. V ljubezenskem ali partnerskem odnosu bi namreč drug drugega prizadela.

Vaša Venera, ljubezen in partnerstvo

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo  poznate, lažje boste poiskali in zadržali ob sebi primernega partnerja.

Zaslužite si nekoga, s komer se bosta skupaj zabavala, postala najboljša prijatelja in najzvestejša zaveznika. Spoznanja o vaši Veneri vam bodo pomagala, da boste zaživeli lepše življenje, se počutili bolj žive in srečne. Vaša ljubezen in čustva, ki živijo v vas, so opisana je v vašem Rojstnem horoskopu.

Venera v raku v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko bi morali postati bolj pozorni na lastne potrebe in potrebe ljudi okoli nas. V času, ko se Venera v prognostičnih tehnikah nahaja v raku, je čas, da obiščete starše in preživite več časa z družino ter vsemi tistimi, ki so vam blizu.

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo, povezana z Venero in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!