Avtorica:

Venera v tehtnici

Venera v tehtnici pomirja 

Venera v tehtnici svojim pripadnikom prinaša prav posebne vrste šarm, s katerim lahko osvojijo še tako trda srca. Drugim se zdijo privlačni, saj jih je Venera obdarila s fizično lepoto in prijaznimi besedami. K sebi pritegnejo najboljše, kar živi v ljudeh, ker to nosijo v sebi.

V sebi nosijo prav posebno optimistično in blago energijo, s katero pomirjajo še tako razburjene ljudi. Druge znajo pomiriti, umiriti in jim pomagajo poiskati najboljše, kar živi v njih. Znajo prisluhniti drugim in jih nežno usmerjati. Včasih se zdi, da je dovolj, da se nasmehnejo, pa se pogledi drugih hitro ustavijo na njih.

Uživajo v lepoti, ki jo iščejo in zelo hitro opazijo tako pri sebi, pri drugih, kot v okolju. Uživajo v neskončnih pogovorih in morajo biti obkroženi z ljudmi. Sem že omenila privlačno podobo? Seveda, a jo še enkrat poudarim. Zaradi svoje blage narave in privlačne podobe, k sebi zlahka pritegnejo druge ljudi, med njimi tudi primernega partnerja. 

Venera v tehtnici ima prefinjen okus

Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu Venero položeno v tehtnici, so nagnjeni k temu, da lepoto in dobroto iščejo in vidijo v vsem, kar jih obdaja. Zanje je izjemno pomembno, da so obkroženi z vsem, kar poboža dušo in telo, najsi gre za materialne dobrine, okolje ali ljudi. 

Opazijo lepo urejeno okolje in se zavedajo, da si ga zaslužijo, zato vedno poskrbijo, da se znajdejo le tam, kjer se dobro počutijo. Še takrat, ko se odpravijo na dopust, pred odhodom skrbno preverijo, ali je počitniška destinacija dovolj udobna in morda celo razkošna, da se bodo tam dobro počutili.

Venera v tehtnici svoje varovance obdari z občutkom za prefinjen okus tako pri oblačilih, make-upu, urejanju svojega doma ali delovnega mesta. Obožujejo lepotičenje, masaže in drugo negovanje telesa ter duha ter ob tem lahko preživijo ure in ure. Odlikuje jih poseben talent, s katerim celo zelo drage stvari najdejo po dosegljivi ceni. 

V sebi nosijo željo in potrebo po najboljših jedeh, ki morajo biti postrežene v lepo oblikovani posodi. Ne marajo restavracij v slogu "vse, kar lahko poješ", pač pa se raje odpravijo na "posebno izkušnjo". Kadarkoli lahko izbirajo, bodo izbrali mesta, kjer se zbirajo pomembni ljudje, saj se zelo dobro znajdejo v »visoki družbi«.

Venera v tehtnici, ljubezen in partnerstvo 

Venera v tehtnici je ustvarjena za ljubezen in partnerstvo. Odlično se znajde v vseh odnosih, a se potrudi, da v partnerski odnos vnese vse svoje najboljše kvalitete. Če bi pisala knjigo o njej, bi jo naslovila z »Brez ljubezni mi živeti ni«. Ker pa ljubezen nosi v sebi, jo z lahkoto pritegne tudi iz okolja. 

Ob vsaki priliki se nasmehne, saj ve, da bo tako najlažje k sebi pritegnila tisto pravo osebo, ob kateri bi se lahko počutila še bolje. Takšno osebo zlahka najde, saj ima izjemen talent za ustvarjanje odnosov in ohranjanje stikov. V ljudeh pušča občutek zaupanja, ki traja še zatem, ko odnos ni več v ospredju. Ljudje se tako zelo dobro počutijo v njeni bližini, da si je želijo še več. 

K sebi zato zlahka pritegne ljubezen. Partnerju se predaja z vsem srcem in poskrbi, da se tudi on počuti dobro ob njej. Od njega pričakuje veliko pozornosti, komunikacije in lepih daril. Pričakuje popolno zvestobo, čeprav se sama včasih malce za zabavo ozre malo naokoli, s čimer poskrbi, da se mnogo oči obrne za njo.

V sebi nosi nekaj neodločnosti, zaradi katere si želi partnerjeve podpore. Včasih se pretirano prilagaja partnerju in si ne upa izraziti vseh svojih občutkov, saj se boji, da bi ga izgubila. Izboljšati mora svojo notranjo samopodobo. Zaupa naj sebi, saj s svojo spontano privlačno naravo lahko doseže karkoli si želi. 

Venera v tehtnici v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se ljudje ne morejo biti sami. Samski iščejo ljubezen, ostali pa možnosti za izboljšanje partnerstva. Kadar se Venera giblje skozi tehtnico, je prijeten čas za iskanje prijetnih ljudi in svoje velike ljubezni.

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo, povezana z Venero in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

Vaša Venera, ljubezen in odnosi

Vsakdo od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Bolje boste tudi razumeli sebe, svoje odnose, hrepenenje po ljubezni in partnerstvu. S tem si boste povečali možnosti za srečo v dvoje.

Venera je opisana v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!