Venera v vodnarju zahteva svobodo 

Venera v vodnarju vam "pusti dihati" in vas zna presenečati kot le redke druge Venere. Potrebuje in si želi dovolj svobode, da lahko uživa v življenju in radostih, ki jih le-to prinaša. Venera je planet ljubezni in partnerstva, a jo v vodnarju lahko osvojite le, če je ne boste omejevali. 

Oseba, ki ima Venero položeno v vodnarju, je zanimiva, razgledana, zabavna, igriva in nadvse radovedna. Kljub povedanemu, morate biti tudi vi zelo zanimivi in praviloma nekoliko drugačni kot vsi drugi ljudje, ki jih pozna. V kolikor se začne dolgočasiti ob vas, bo hitro pobrala šila in kopita ter se odpravila na "lov" za bolj zanimivo osebo.   

Venera v vodnarju je drugačna 

Kadar zagledate Venero v vodnarju, do nje lahko začutite neustavljivo privlačnost ali vas popolnoma odbije. Ne živi v ravnotežju, pač pa šokira že s svojo pojavo. Naj karikiram. Če vsi nosijo dve enaki nogavici, bo ona obula eno rdečo in eno zeleno ali pa si bo zelo pogumno pobarvala lase v odtenkih, ki pristajajo le njej. Četudi jih bo lepo skombinirala, se bodo mnogi namrdnili, ko jo zagledajo.

Ti ljudje črtijo tradicijo in tradicionalne vrednote. Kršijo pravila družbe in vse ostale izzivajo, naj pogledajo izven strogo začrtanih meja. Kažejo na nove trende in uporabljajo tiste barve ali materiale, ki si šele utirajo pot v modni svet. Naj se vam zdi še tako kričeče ali načičkano, Venera v vodnarju ima prav poseben okus za modo, kozmetiko in oblačenje.

Takšna oseba je pripravljena na tveganje. Zanjo je vsaka nova okoliščina priložnost, da spozna nekaj drugačnega, novega. Obožuje pustolovšine in kraje, kjer se dogaja nekaj zabavnega. Če jo odpeljete na tako mesto, bodite pripravljeni, da bo vsaj za nekaj hipov, verjetno pa za nekaj uric pozabila na vas, saj bo morala spoznati vse tiste zanimive ljudi, ki jih srečata.  

Venera v vodnarju in ljubezen

Venera v vodnarju je naravno povezana z ljubeznijo. V njej živi svoboda, igrivost in radovednost. Bolj, kot ste drugačni in zanimivi, dlje časa bo ostala z vami. Nikar se ne zapletajte z njo v ljubezenski odnos, če si želite tradicionalne vloge v partnerstvu, saj boste razočarani. Vidva pač potrebujeta različne izzive. V redu je, da greste dalje in poiščete osebo, ki je pisana na vašo kožo. 

Zanjo je ljubezen ena sama avantura. Dokler se odnos odvija po nepredvidljivih notah, vas bo osrečevala in vas prijetno presenečala. Pogosto boste neprijetno presenečeni, če vam je tuja spontanost in klepet z vsemi zanimivimi ljudmi okoli vas. Če jo v takšnih trenutkih vprašate "po zdravi pameti" in "pripadnosti", vas bo čudno pogledala, zamahnila z roko in odšla naprej brez pojasnila. 

Poroka je na dnu spiska njenih želja, kajti svoje življenje je pripravljena preživeti le z nekom, ki jo sprejema takšno kot je. Nikar je ne preverjajte kje je in kaj počne. To jo spravi ob pamet, ob čemer izgubi zanimanje za vas. Vsaka posesivnost, preveliko izlivanje čustev in celo čustveni izpadi jo utrujajo. Ker se s tem ne želi ukvarjati, preprosto odide. Neredko se to zgodi brez pojasnila. 

V kolikor ste oseba, ki partnerja (oz. svoje ljubljene osebe) ne obremenjujete s kontrolo in utirjeno potjo oz. pogledom, da "partnerstvo mora biti takšno in takšno", pač pa se zlahka prilagajate različnim situacijam in se nasmejete celo ob nedolžnem flirtu, lahko z osebo z Venero v vodnarju najdete dolgotrajno srečo in odnos, ki traja preko časa in prostora. 

Venera v vodnarju v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi Venera v vodnarju kaže na čas, ko bi morali postati bolj pozorni na dobroto (a ne brez meja!), sočutje, nežnost in toplino. V času, ko se Venera v prognostičnih tehnikah nahaja v vodnarju, je pravi čas, da tudi pri sebi razvijate več t.i. "mehkih veščin".

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo, povezana z Venero in drugimi planeti, ki veljajo samo za vas, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu

Vaša Venera, ljubezen in partnerstvo

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje boste poiskali in zadržali ob sebi primernega partnerja. Takšnega, s katerim se bosta skupaj zabavala, postala najboljša prijatelja in najzvestejša zaveznika. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste zaživeli lepše življenje, se počutili žive in srečne.

Ljubezen in nežna čustva, ki živijo v vas, so opisana je v vašem Rojstnem horoskopu.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!