Avtorica:

Zodiakalni krog

Zodiakalni krog - Vsi za enega - eden za vse 

Zodiakalni krog vas lahko nauči ravnovesja in povezanosti s seboj in vsem, kar vas obdaja. Govori namreč o tem, da nič ne obstaja brez drugega. Vsak izziv predstavlja oz. pomeni priložnost za to, na kar se osredotočamo v Moji Akademiji, in to je priložnost za popolno spremembo oz. povedano s tujko - za transformacijo. 

Vse, kar lahko najdete v obliki simbolov v zodiakalnem krogu je tesno povezano. Še najbolj me spominja na Tri mušketirje, iz katerih se mi je vtisnil njihov slogan: "Vsi za enega - eden za vse.". Na tem mestu bi vas vprašala kako dobro poznate svoje zaveznike, saj imate zagotovo tudi vi v svojem horskopu svoje "tri mušketirje" ali pa še kakšnega dodatnega. 

Zodiakalni krog govori o redu

Ko pogledate zodiakalni krog, boste opazili, da si astrološka znamenja sledijo vedno v istem zaporedju. Ne glede na to, kateri horoskop boste odprli oz. pogledali, vedno boste opazili, da si v zodiaku vse sledi po natančno določenem naravnem redu.

Astrološka znamenja si vedno sledijo v istem zaporedju, od ovna do ribi. Hiše v zodiakalnem krogu (horoskopu) si vedno sledijo podobno - v istem zaporedju, od 1. do 12. hiše. 

Še več.

Nekatera astrološka znamenja veljajo za naravni par odnosov in ta vedno sestavijo par, ne glede na to, v kateri horoskop pogledate oz. ga razlagate. 

V Vesolju in v zodiakalnem krogu velja naravni red. Ko ga razumete in se uskladite z njim, se začne ustvarjati red, harmonija, pravičnost in zadovoljstvo v vašem življenju, ne glede na to, pod kakšnimi vplivi planetov ste se rodili. 

Žal velja tudi nasprotno.

V kolikor ste prepričani, da je povedano mogoče za druge, ne pa za vas, imate prav. V kolikor niste pripravljeni vložiti delčka svoje energije, da svoje izzive premagate in lepo posortirate oz. se uskladite z redom Univerzuma, se za vas ne bo nič spremenilo. Naravni red bo tudi v tem primeru deloval, a žal drugače kot si zelo verjetno želite. 

Enakovrednost v zodiakalnem krogu

Osnova vsega v astrologiji je naravni horoskop. Ko ga pogledate, v njem vedno najdete enako velike hiše. Tega v "ta-pravem" horoskopu, v katerem uporabljamo npr. Placidus sistem izrisa hiš, praviloma ne boste našli. Vam pa naravni horoskop lahko prišepne zgodbo o neke vrste enakopravnosti in enakovrednosti v zodiakalnem krogu, ko ga bolje spoznate. 

V Vesolju je vse, kar tu biva, vidno in nevidno, živa in neživa narava, enakovredno in še kako pomembno za vaš obstoj. Zanimivo se mi zdi, da se horoskop in Univerzum ne ukvarja z zadevami, ki so omejenemu človeškemu umu tako ljube. Ne zanima ga rasa, barva kože, verska pripadnost, politika in podobno. 

Zodiakalni krog in horoskop sta najbolj jasna takrat, ko gre za običajne vsakodnevne zadeve, ki zadevajo prav vsakega smrtnika, tako vas kot mene. Mednje običajno spada skrb za naše telo. Osredotoča se na vrednote, denar in dolgove.

Sledijo jim znanje in komunikacija med nami,  dom in družinski odnosi, ljubezen in partnerstvo, delo in kariera, vizija in poslanstvo, prijatelji, skrb za psihično zdravje ipd. 

Zodiakalni krog in horoskop ne strašita

Zodiakalni krog predstavlja Univerzalni jezik, ki ga lahko razumejo ljudje po vsem svetu. Je neke vrste "orodje" ali "diagnostično sredstvo", s katerim lažje razumete sebe in vse okoli vas. Ponuja neprecenljive informacije, do katerih se z drugimi, znanstveno priznanimi vedami le stežka prebijete. 

Ljudje mi pogosto pravijo, da se bojijo, kaj bodo ugotovili, če bi se učili astrologije in jo začeli uporabljati. Vedno znova se blago nasmehnem in vam lahko zagotovim le eno. Kdorkoli ste, to ste, če svoj horoskop poznate ali ne.

Zato, ker horoskop razumete in si ga znate razložiti, se vam ne bo zgodilo nič lepega ali hudega, česarkoli se že bojite. Znanje astrologije vas bo pripravilo na dogajanje, zato boste lažje izkoristili dodatno priložnost in se izognili kakšni težki zadevi ali se vsaj drugače (za vas bolj koristno) odzvali nanjo, ker boste vedeli zakaj prihaja. 

V kolikor si želite spoznati najboljši način, kako astrologijo, horoskop in zodiakalni krog izkoristiti za lepše življenje, za transformacijo in preboj, postanite Lunin AstroCoach, kjer boste odkrivali moč svojega horoskopa in z njim uskladili svoje aktivnosti s pomočjo zodiakalnega kroga. 

Kliknite tukaj, se nam pridružite in prejmite priložnost, a spremenite svoje življenje na bolje že ta mesec. Zatem pa pomagajte še komu drugemu ali morda celo zamenjajte svoje delo za nov, navdušujoč poklic.

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!