Knjiga Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati


Ali ste kdaj pomislili, da denar o vas pove veliko več kot si lahko predstavljate?
Mene je presenetilo spoznanje, da tako kot ravnate z denarjem, enako ali podobno ravnate z vsem drugim v svojem življenju. 

Če niste zadovoljni, je potrebno vaše razmišljanje o denarju nekoliko spremeniti in nadgraditi. To je predpogoj, da se v vašem finančnem življenju karkoli spremeni. Šele zatem boste lahko uspešno začeli korak za korakom urejati osebne finance in varčevati.

V knjigi Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati, avtorica Irena Stopar, vam povem, kako to storite na najbolj preprost način. 

3 prednosti znanja knjige


S pomočjo knjige Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati, avtorica Irena Stopar, boste korak za korakom spoznavali in ob prebiranju naredili vsaj sledeče: 

 • Urejene osebne finance
 • Odplačani dolgovi
 • Privarčevan denar

Ob branju te knjige vam priporočam, da po vsakem poglavju, kar ste prebrali, uredite v svojem življenju. Tako boste še pred koncem knjige lahko opazili vsaj prvi rezultat - urejene osebne finance. 

Knjiga je napisana v preprostem jeziku, da jo lahko razumejo in v praksi uporabijo celo osnovnošolski otroci. 

Namenjena je najširši javnosti z namenom, da lahko vsakdo, ki si želi urediti svoje osebne finance, se znebiti morebitnih dolgov in si želi začeti varčevati za varno prihodnost, to začne že danes. 


Denar ima rad pozornost
in dobre navade


Urejene osebne finance so ena najbolj preprostih zadev, s katerimi lahko začnete spreminjati svoje navade. Namreč, denar zahteva vrsto preprostih dobrih navad in rutine, ki prinašajo le dobro tudi na druga področja vašega življenja. 

Sprememba navad je za večino ljudi strašansko naporna, zato si pomagajte z naslednjimi namigi, ki vam vzamejo le minutko do nekaj minut na dan.

 • Uporabite preproste pripomočke, opisane v knjigi.
 • Vsak dan preverite, ali se je pri vaših financah karkoli spremenilo.
 • Sproti zabeležite spremembe.
 • Bodite hvaležni za vse, kar ste že uredili.

V kolikor boste odslej vsak dan posvetili le minutko ali dve svojemu denarju, občasno pa nekaj več časa, vam bo vašo pozornost zagotovo vračal z lepimi obrestmi.O avtorici - Irena Stopar


Irena Stopar je avtorica in mentorica, ki se je prvih korakov v urejene osebne finance naučila od očeta že v rani mladosti. Ob ukvarjanju z astrologijo je srečala ogromno ljudi, ki so bili zadolženi do vratu, slabo plačani in niso znali narediti finančne preobrazbe. 

To knjigo je napisala z namenom, da jim pomaga do razrešitve dolgov. Izkazalo se je, da po njej segajo tudi ljudje, ki imajo stabilne, visoke dohodke, privarčevan denar in znajo ravnati z njim. 

Irena Stopar

Kaj pridobite s knjigo?


Knjiga DENAR – KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI, avtorice Irene Stopar, predstavlja praktični priročnik do vaše finančne svobode. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času.

Knjigo odlikuje predvsem: 

 • Preprost jezik, razumljiv vsakomur.
 • Enostavno urejene osebne finance.
 • Praktični napotki.
 • Cilj: Plus na računu.

Ob upoštevanju nasvetov iz knjige, vam ne bo potrebno ničesar drastično spreminjati. S pomočjo majhnih korakov, ki jih zmore narediti prav vsakdo, vas bo s praktičnimi napotki vodila od stanja zadolženosti do postopne osvoboditve od dolgov.

Ves čas boste iz poglavja v poglavje sledili praktičnim napotkom, kako začeti varčevati za varno prihodnost. Dodana so poglavja, v katerih boste našli koristne namige, kako zaslužiti več, kako privarčevati denar brez odrekanja in mnogo drugih.

Podatki o knjigi

Knjiga je na voljo v dveh formatih, in sicer tiskana in e-knjiga. 

E-knjiga

Avtorica: Irena Stopar
Oblikovanje: Kristjan Stopar
Število strani: 92 strani
Format: .pdf format


Tiskana knjiga

Avtorica: Irena Stopar
Oblikovanje: Kristjan Stopar
Število strani: 96 strani
Format: 16,5 x 23,5 cm
Mehka vezava

>
Success message!
Warning message!
Error message!