Podjetnica z dušo


Ženske poslujemo drugače kot moški. Drugače se odločamo za svojo dejavnost in v marsičem drugače doživljamo vse, kar se godi v podjetju.

Pogosto si po nepotrebnem zadajamo skrbi, ki so povezane z našo nežno in občutljivo naravo, četudi se pretvarjamo, da je vse v redu in nam gre pravzaprav dobro. 

Podjetnica z dušo je ženska, ki se zaveda sebe in si dovoli priznati tako svoje vrline kot slabosti. Bolj, kot se pokaže takšna kot je v resnici, bolje služi svojim strankam, ustvarja uspešno finančno zgodbo in ima dovolj časa zase.

Ženske smo občutljiva bitja


Ženske smo zelo občutljiva bitja, ki zadeve prehitro vzamemo osebno. Še posebno pogosto si mislimo, da ima nekaj opraviti z nami in pozabimo, da so v dogajanje vpleteni tudi drugi ljudje. 

Ti imajo svoje potrebe, želje, dobre in slabe dneve ter vrsto čustev in občutkov, ki jih preprosto poskušajo zadovoljiti ali skriti pred poslovnim svetom. 

Kot ponudnice storitev se srečamo z njimi in ne razumemo, da njihova izbira ali ne-izbira naših ponudb nima prav dosti opraviti z nami. 

Pridamo poseben pomen zadevam, ki jih občutimo.

Še zlasti smo nemočne ob zavrnitvi, saj menimo, da nas je nekdo drug zavrnil in nam s tem pripisal nično vrednost. Počutimo se kot kup nesreče ali si celo prigovarjamo, da nam nikoli ne bo uspelo.

Vsem uspe, le meni ne


Pogosto se nam zdi se, da vsem ostalim uspeva, le me stojimo na mestu in nemočno opazujemo svoj poraz. 

Včasih si govorimo, da smo nesposobne, da nam nikoli ne bo uspelo in so naše sanje o uspešnem podjetju, s katerimi bi lahko pomagale ljudem, čista iluzija. 

Zelo dobro razumem, kako se dogaja, saj sem bila dolga leta na mestu (iskreno povedano je trajalo skoraj dve desetletji), kjer ste se danes morda znašli prav vi.

S svojim znanjem, izkušnjami in energijo vam želim pomagati prebiti omejitve in z odprtimi rokami sprejeti rešitve, ki zagotovo obstajajo tudi za vas in vaše podjetje.

Najhitrejše rešitve, ki jih takoj lahko naredite v svojem podjetju, so predstavljene spodaj na tej strani. Lahko pa se odločite za dolgoročno sodelovanje z menoj in naredite popolno preobrazbo vašega podjetja v nekaj mesecih do leta dni. 

Vaše podjetje predstavlja pomemben del vašega življenja


V trenutku, ko ste se odločili, da boste postali podjetnica, ste sprejeli pomembno življenjsko odločitev, ki je vplivala na vse, kar ste do tistega trenutka spoznali, želeli in po čemer ste hrepeneli. 

Srčno upam, da ste izbrali dejavnost, v kateri neskončno uživate, saj zahteva ogromno vašega časa, energije in investicij, če naj še dalje pomagate ljudem s svojim neprecenljivim naravnim darom, ki ga v popolnoma isti obliki nima prav nihče drug na tem svetu. 

Vaše podjetje od vas zahteva vložke v obliki investicij, znanja in najdragocenejše komponente vašega življenja - zahteva vaš čas. 

Žal (pre)pogosto podjetnice vlagamo v svoja podjetja vse, kar imamo (denar, energijo, znanje, izkušnje, čas, žrtvujemo družinsko srečo ali srečo v dvoje). V zameno vedno ne prejmemo "ljubezni", ki jo pričakujemo od njega. Ljubezen je zapisana v navednicah, saj si od podjetja običajno obetamo občutek finančne varnosti in opravljanje dela na naš način, s strankami, ki jih imamo rade in bi naredile zanje vse, kar zmoremo ter še več.

Vse to se lahko zelo hitro spremeni. Razumno je pričakovati, da vam bo v zameno za vaše investicije podjetje ponudilo finančno korist, svobodo in življenje kot si ga želite in zaslužite. Po letih razočaranj pa morda v to sploh več ne verjamete, ker ste se utirili v omejujočem prepričanju, da delujete v majhni državi, na omejenem in majhnem trgu, da ni mogoče nič narediti in tako dalje. 

Naj vam dam dober namig.

V kolikor ste pripravljeni na spremembo in še vedno želite popeljati svoje podjetje na mesto, kjer bo služilo vam, morate najprej spremeniti svoja prepričanja. Lahko pobrskate po internetu in poskušate to narediti sami. Ampak, če do sedaj to ni delovalo, vam predlagam, da berete dalje, ker imam za vas VIP Coaching Dan Osvobojena - Moja nova finančna zgodba, na katerem boste spremembo naredili le v nekaj urah najinega skupnega sodelovanja. 


Ste pripravljeni na naslednji korak?


V kolikor ste pripravljeni narediti rez, narediti preboj v svojem poslovanju, se ponovno zaljubiti v svojo dejavnost, in to storiti hitro ter brez odlašanja, je VIP Coaching Dan najprimernejša in najhitrejša rešitev.

VIP Coaching Dan je namenjen predvsem podjetnicam, ki se že ukvarjajo s svojo dejavnostjo in imajo 2 - 5 let izkušenj pri svojem delu ter se zavedajo, da je za rast potrebno investirati vase in v svoje podjetje.

Primeren je tudi za podjetnice, ki šele začenjajo s poslovanjem ali so na začetku poslovne poti in bi se rade izognile napakam, zaradi katerih preveč podjetnic preneha z dejavnostjo. 


Irena Stopar


Sem Irena Stopar, avtorica, mentorica, coachinja, ustanoviteljica in direktorica Moje Akademije. 

Ženske poslujemo drugače kot moški. Svoja podjetja vodimo z dušo in s srcem, a doživljamo mnoge stiske. Prepogosto smo premalo cenjene in absolutno premalo plačane za svoje delo, kar nas pripelje do čustvene, finančne stiske in v izgorelost. Za podjetnice z dušo želim to za vedno spremeniti.

Irena Stopar


Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

>
Success message!
Warning message!
Error message!