Moja Akademija

0,00€
Cart

V košarici ni izdelkov.

0,00€
Cart

V košarici ni izdelkov.

Astrologija


Kaj Vas danes najbolj zanima?

Izberite področje, ki vas danes najbolj zanima in kliknite na gumb "Preberite več" ali na sliko izbranega področja. Povezava vas popelje do naslednje izbire, kjer vas čaka koristna ponudba, branje vašega najljubšega prispevka ali prijava na brezplačne e-novičke, s katerimi boste vsak teden prejeli povezavo do zanimivega in aktualnega prispevka.

Astrološki tečaji

Sem ljubiteljica astrologije.
Želim se naučiti astrologije in jo uporabiti za lepše zasebno in/ali poklicno življenje.

Astrološke knjige

Sem ljubiteljica astrologije. Nisem še pripravljena na učenje astrologije, a bi rada nekaj novega spoznala o njej.

Astrološke e-novičke

Pravkar sem vas našla in rada prebiram o astrologiji. Zanimajo me članki, darilca presenečenja in posebna povabila v tečaje.

Astrologija


Astrologija v Moji Akademiji zajema prav posebno mesto, saj so bili naši prvi tečaji povezani prav z njo. Astrologija je starodavna veda, ki v sodobni preobleki sodobnemu človeku pomaga lepše živeti. 

Povezana je s posameznikom, z odnosi, z družbo in vsem drugim, karkoli želite bolje razumeti in spoznati. Ponuja točne odgovore na vsakodnevne dileme posameznika, na politična in gospodarska vprašanja.  

Moja Akademija je spletna astrološka akademija, kjer astrologijo poučujemo in jo ljubiteljem astrologije pomagamo koristno uporabiti zasebno ali v obliki nove poklicne poti. 

Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

Umirjena, razumljiva in zanimiva razlaga

Z astrologijo se ukvarjam že dobro desetletje. Najprej sem se učila osnov iz vaše knjige, potem pa iskala informacije na različnih spletnih straneh in v knjigah različnih astrologov. Zdaj pa sem se odločila, da se bom sistematično lotila študija. Vaš tečaj osnov astrologije sem predelala precej hitro, saj sem z njim le še potrdila svoje predhodno znanje in logično razmišljanje. Spoznala pa sem, da so v astrologiji pomembna določena pravila, ki jih je treba upoštevati pri razlagi horoskopov. To znanje mi pa manjka, zato bom nadaljevala z Razlago horoskopa I in II. Rada bi ugotovila, zakaj se mi določene stvari in vzorci ponavljajo skozi vse življenje. Vaši tečaji so najbolj primerni zame, ker si lahko vzamem čas za študij, kadarkoli mi to ustreza. Lahko si tudi naredim zapiske, se vrnem na prejšnje lekcije, če ponovno potrebujem informacije. Vaša razlaga je umirjena, razumljiva in zanimiva. Pa tudi na komentarje in vprašanja odgovorite v najkrajšem možnem času. Zahvaljujem se vam za to v upanju, da se bova še dolgo družili.

Vlasta Kos

Čudovito predavaš

Draga Irena, poslušam tvoje osnove astrologije. Čudovito predavaš in znanje je izjemno lepo nanizano in razumljivo.
Hvala, da delaš kar delaš. Meni je malo študija astrologije izjemno sproščujoče in verjamem da tudi koristno.🤗 Naredi si čudovite dni.

Tina Prodnik

Tudi najbolj komplicirane pojme preprosto razložite

Hvala za odličen tečaj! Zelo mi je všeč, ker preprosto razlagate tudi najbolj komplicirane pojme in ste dodali animacije, da si lažje predstavljamo razlago. Vsak človek vas lahko razume!

Zlatka

 Irena Stopar


Irena Stopar je avtoricamentorica, coachinja, ustanoviteljica in direktorica Moje Akademije.  

V astroloških tečajih je vaša mentorica, ki redno odgovarja na vaša vprašanja.Vzpodbuja vas, da znanje koristno uporabite, tako zasebno kot poklicno. Najsrečnejša je, ko opazi, da ste si (postali) všeč ter živite kot si želite in zaslužite. 

Irena StoparPridružite se zadovoljnim udeležencem tečaja!

Ob vpisu v katerega koli od tečajev Moje Akademije boste prejeli strokovno vodenje izkušene mentorice korak za korakom.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

>
Success message!
Warning message!
Error message!