Astrologija


Kaj Vas danes najbolj zanima?

Izberite področje, ki vas danes najbolj zanima in kliknite na gumb "Preberite več" ali na sliko izbranega področja. Povezava vas popelje do naslednje izbire, kjer vas čaka koristna ponudba, branje vašega najljubšega prispevka ali prijava na brezplačne e-novičke, s katerimi boste vsak teden prejeli povezavo do zanimivega in aktualnega prispevka.

Astrološki tečaji

Sem ljubiteljica astrologije.
Želim se naučiti astrologije in jo uporabiti za lepše zasebno in/ali poklicno življenje.

Astrološke knjige

Sem ljubiteljica astrologije. Nisem še pripravljena na učenje astrologije, a bi rada nekaj novega spoznala o njej.

Astrološke e-novičke

Pravkar sem vas našla in rada prebiram o astrologiji. Zanimajo me članki, darilca presenečenja in posebna povabila v tečaje.

Astrologija


Astrologija v Moji Akademiji zajema prav posebno mesto, saj so bili naši prvi tečaji povezani prav z njo. Astrologija je starodavna veda, ki v sodobni preobleki sodobnemu človeku pomaga lepše živeti. 

Povezana je s posameznikom, z odnosi, z družbo in vsem drugim, karkoli želite bolje razumeti in spoznati. Ponuja točne odgovore na vsakodnevne dileme posameznika, na politična in gospodarska vprašanja.  

Moja Akademija je spletna astrološka akademija, kjer astrologijo poučujemo in jo ljubiteljem astrologije pomagamo koristno uporabiti zasebno ali v obliki nove poklicne poti. 

Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

Sprva skeptična, zdaj NAVDUŠENA!

Pozdravljena Irena, Celo življenje me vleče k astrologiji in preden vem, kako je nekomu ime, vem kaj je po horoskopu. Tako je končno prišel čas, da se lahko posvetim pridobivanju znanja o astrologiji. Kljub temu, da sem si veliko bolj želela vpisati na tečaj fizično in sem bila velik skeptik, kako se bom učila preko interneta, sem preprosto povedano NAVDUŠENA! Razlaga, prikazi, kvizi….. čudovito vse skupaj. Hvala za vaše znanje, jaz ga bom še naprej z veseljem črpala in se učila snov, ki me veseli in od nekdaj vleče.

Ines

Odličen webinar!

Webinar je bil odličen! To je pravi webinar, kjer lahko sodelujejo vsi in podajajo svoje pripombe. Meni je bilo všeč. Meni te osnove še vedno delajo težave! Ko preberem kakšne tvoje razlage ali razlage katerega drugega avtorja, si vedno rečem: »Logično! Ampak, kako naj to povežem jaz!!« Vaja, vaja in vaja :-) !

Zdenka Lukić

Spodbuda in usmeritev, ki sem jo potrebovala

Pozdravljeni, Irena. Najprej se bi vama rada zahvalila za telefonski klic. Sem bila zelo presenečena in vesela hkrati, ker ste me poklicali. Hvala za spodbudo in usmeritev, ki sem jo potrebovala; sedaj vem, kako naprej po tečaji Osnove astrologije. Glede samega tečaja in celotne zasnove Moje akademije pa lahko rečem le, vse pohvale. Zelo dodelan tečaj in vaše suvereno znanje nas lepo, po korakih vodijo do konca tečaja. Ob poslušanju posnetkov se čuti vaša iskrena želja po predajanju znanja na nas slušatelje. Lepo in, predvsem poučno je z vami 🙂 Vse čestitke na tako dodelani Astro šoli in veliko uspeha želim že naprej.

Jerneja M.

 Irena Stopar


Irena Stopar je avtoricamentorica, coachinja, ustanoviteljica in direktorica Moje Akademije.  

V astroloških tečajih je vaša mentorica, ki redno odgovarja na vaša vprašanja.Vzpodbuja vas, da znanje koristno uporabite, tako zasebno kot poklicno. Najsrečnejša je, ko opazi, da ste si (postali) všeč ter živite kot si želite in zaslužite. 

Irena Stopar


Pridružite se zadovoljnim udeležencem tečaja!

Ob vpisu v katerega koli od tečajev Moje Akademije boste prejeli strokovno vodenje izkušene mentorice korak za korakom.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

>
Success message!
Warning message!
Error message!