Moja Akademija

0,00€
Cart

V košarici ni izdelkov.

0,00€
Cart

V košarici ni izdelkov.

Astrologija


Kaj Vas danes najbolj zanima?

Izberite področje, ki vas danes najbolj zanima in kliknite na gumb "Preberite več" ali na sliko izbranega področja. Povezava vas popelje do naslednje izbire, kjer vas čaka koristna ponudba, branje vašega najljubšega prispevka ali prijava na brezplačne e-novičke, s katerimi boste vsak teden prejeli povezavo do zanimivega in aktualnega prispevka.

Astrološki tečaji

Sem ljubiteljica astrologije.
Želim se naučiti astrologije in jo uporabiti za lepše zasebno in/ali poklicno življenje.

Astrološke knjige

Sem ljubiteljica astrologije. Nisem še pripravljena na učenje astrologije, a bi rada nekaj novega spoznala o njej.

Astrološke e-novičke

Pravkar sem vas našla in rada prebiram o astrologiji. Zanimajo me članki, darilca presenečenja in posebna povabila v tečaje.

Astrologija


Astrologija v Moji Akademiji zajema prav posebno mesto, saj so bili naši prvi tečaji povezani prav z njo. Astrologija je starodavna veda, ki v sodobni preobleki sodobnemu človeku pomaga lepše živeti. 

Povezana je s posameznikom, z odnosi, z družbo in vsem drugim, karkoli želite bolje razumeti in spoznati. Ponuja točne odgovore na vsakodnevne dileme posameznika, na politična in gospodarska vprašanja.  

Moja Akademija je spletna astrološka akademija, kjer astrologijo poučujemo in jo ljubiteljem astrologije pomagamo koristno uporabiti zasebno ali v obliki nove poklicne poti. 

Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

Z veliko znanja v začetni tečaj

Sedaj razumem vašo prijateljico, za katero ste omenili, da je z veliko znanja šla v vaš začetni tečaj. To je res prava stvar. Toliko novih povezav se odpre tudi samo pri minimalnem osnovnem znanju, kot ga imam jaz. Na včerajšnjih predavanjih je bilo prebliskov precej. Takih pravih, »strelčeve kvalitete«…

anonimna

Si odlična predavateljica

Mi je prav v veselje pri tebi študirati astrologijo ker si odlična predavateljica in ti ni nikdar težko pojasniti meni nejasne zadeve pri astrologiji! 🙂

Karmen

Zares dober tečaj

Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za vas in vaš tečaj osnove astrologije. Navdušena sem nad razlago, prikazi snovi in nad kvizi, kjer hitro ugotoviš kaj še moraš utrditi. V tečaju je vse podrobno, ampak hkrati tako preprosto razloženo. Sploh ne razumem, kako vam to uspe. Kdorkoli se zares želi naučiti astrologije, mu ne bo žal, če se vpiše v ta tečaj. Ga 100% priporočam.

Nataša

 Irena Stopar


Irena Stopar je avtoricamentorica, coachinja, ustanoviteljica in direktorica Moje Akademije.  

V astroloških tečajih je vaša mentorica, ki redno odgovarja na vaša vprašanja.Vzpodbuja vas, da znanje koristno uporabite, tako zasebno kot poklicno. Najsrečnejša je, ko opazi, da ste si (postali) všeč ter živite kot si želite in zaslužite. 

Irena StoparPridružite se zadovoljnim udeležencem tečaja!

Ob vpisu v katerega koli od tečajev Moje Akademije boste prejeli strokovno vodenje izkušene mentorice korak za korakom.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

>
Success message!
Warning message!
Error message!