Astrologija in duhovna rast 

Astrologija in duhovna rast sta kot "rit in srajca". Astrologija podpira duhovno rast na unikaten način, ki je vam pisan na kožo. Tako kot ste sami edinstveni, tako poseben in neponovljiv je način, na katerega najlažje osebnostno in duhovno rastete. Ko boste astrologijo razumeli in uporabili takšno, kot je, se je boste oklenili, saj opisuje vaše življenje in vse, kar se vam godi.

Astrologija ni samo krog, razdeljen na 12 delov, ki jih imenujemo hiše, vanjo pa so zarisani simboli planetov in mnogo drugega. Ni samo predvidevanje, kaj se vam bo zgodilo v prihodnosti. Daleč od tega. Je izjemno učinkovito orodje, ki vam pomaga do sreče, uspeha, osebnostne in duhovne rasti, če jo le uporabite na pravi način.

Težave ali priložnosti na vaši življenjski poti 

V vašem rojstnem horoskopu je opisano, kar se vam lahko zgodi na potovanju vašega življenja. V njem najdete tako svoje slabosti kot vrline. Na življenjskem potovanju pripotujete do "križišč", v katerih morate sprejeti nekatere, za vas zelo pomembne odločitve. Te odločajo, kako bo vaše "potovanje" potekalo od tistega trenutka dalje.

Vsakokrat, ko izbrate pot, se (pogosto nezavedno) odločate, ali želite doživeti dodatno težavo ali izkoristiti svoje talente in priložnosti, ki so vam bile položene v zibko. Ob poti vas čakajo ljudje, ki vam lahko najbolje pomagajo doživeti to, kar ste izbrali. Če izberete težave, se boste srečali z ljudmi, ki vam jih bodo pomagali opaziti in še poglobiti. Če izberete srečo, boste k sebi pritegnili ljudi, ki vas podpirajo. 

Zavedajte se, da ste na vseh teh "križiščih" le vi tisti, ki lahko izberete svojo pot. Tega nihče ne more narediti namesto vas, čeprav se vam morda kdaj (ali pa morda ves čas) dozdeva, da se drugi ljudje vpletajo v vaše življenje in vam ukazujejo kaj storite. To se zdi le zato, ker je v človeški naravi lažje potovati po poti, ki jo je začrtal nekdo drug, kot po lastni. S tem, ko preložite odgovornost na druge, nazadujete na poti svoje osebnostne in duhovne rasti, a s tem še ni nič izgubljeno. 

Astrologija kaže pravo pot do duhovne rasti 

Astrologija vam namreč pomaga odkriti vašo pravo pot, ki je nujna za duhovno rast. Duhovna rast vaša prizadevanja postati boljša različica sebe bogato nagrajuje. Še več. Usmerja vas na pomembnih križiščih in na potovanju skozi vsako posamezno ulico tako, da lahko najdete najlažjo pot do cilja (izpolnjenega življenja).  

Ljudje, ki se prvič srečajo z astrologijo, se pogosto najprej zapletejo v stresne postavitve, ki govorijo o njihovih težavah. Da ne govorim o »strašnem Saturnu«, pred katerim mnogi po nepotrebnem trepetajo, saj nas le uči univerzalnih zakonov, ki jih na poti duhovne rasti nujno potrebujemo. Zapomnite si, da skoraj vsak horoskop ob izzivih ponuja tudi rešitve zanje.

Zato ljudem, ki se želijo naučiti astrologije, večkrat ponovim, naj se ne bojijo "težkih" postavitev planetov. Niso prijetni in na začetku smo skoraj vsi kreativni v tem, da pred njimi zatisnemo vsaj eno oko. Opisujejo slabosti, nagnjenost k težavnim odnosom in zoprnim okoliščinam. Ko jih ne želimo opaziti, se s tem do določene mere zaščitimo pred bolečino. 

Astrologija vam pomaga osvetliti vašo življenjsko pot kot zvezda severnica. Njen sij vam kaže pravo pot do duhovne rasti. To ni lahka pot, saj smo ljudje "narejeni" iz kompliciranja, strahov, omejujočih prepričanj, nesmisenih odločitev, kuhanja zamer, ljubosumja, občutka nezadostnosti in še marsičesa, kar nam prav nič ne koristi, če želimo biti srečni. 

Kako z astrologijo do osebne in duhovne rasti 

Pot astrologije do duhovne rasti se začne, ko se vprašate kateri trn v peti vas žuli in povzroča rane v različnih življenjskih situacijah. Običajno ne obstaja le eden, pač pa opazite vsaj tri, štiri ali kar celo kopico trnovih grmičkov. Namig: Ko postanete izkušeni pri razlagi rojstnih horoskopov, lahko le-te najdete v nekaj minutah.

Na tem mestu me ljudje pogosto vprašajo: "Irena, kaj pa zdaj?" 

Vedno priporočam, da se sprememb lotevate postopoma, korak za korakom. Zato izberite le eno stvar, ki bi jo radi razrešili v svojem življenju in ostanite pri reševanju le-te toliko časa dokler ne začutite olajšanja, ko se znajdete v situacijah, povezanih z njo. Ker trdovratne zadeve običajno zahtevajo svoj čas, preden se razrešijo, je najbolje izbrati eno preprosto stvar. 

Vedite, da astrologija pojasnjuje življenje. Odlično se dopolnjuje z vsemi drugimi znanstvenimi ter neznanstvenimi vedami. Sama astrologije že dolgo časa ne uporabljam več ločeno, pač pa jo kombiniram z drugim znanjem za namen izboljšanja svojega življenja ter življenja mojih študentk, osebne rasti, duhovne rasti in celo pri poslovnih odločitvah. 

V kolikor vas karkoli "muči" in tega ne znate ali ne želite sami predelati in razrešiti ali pa si morda želite hitrejše duhovne rasti s pomočjo astrologije, vas povabim v Lunino Čarodejko, kjer boste vsakih 14 dni izbrali svoj izziv in ga zatem razreševali

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!