Dobrodošli na spletnem izobraževalnem mestu za ljubitelje astrologije in profesionalne astrologe, ki želijo astrologijo uporabiti za osebno in duhovno rast ter preobrat življenja na bolje.

V Moji Akademiji namreč prisegamo na znanje, ki ga je mogoče koristno uporabiti zasebno in/ali poklicno. Astrologija je tisto "orodje", s katerim spoznavate sebe in se sproti odločate, katere svoje lastnosti in okoliščine želite spremeniti in katere so vam tako všeč, da se jim ne bi odrekli za nobeno ceno. 

S tem, ko spoznate sebe na nov način, spoznavate drugačen svet okoli vas. Ljudje mi pogosto sporočijo, da so se že po prvem tečaju (tečaj Osnove astrologije) močno spremenili. Pravijo, da so postali bolj strpni in ustvarjajo boljše odnose. Sebe pa začenjajo imeti raje. 

Prav popolna preobrazba življenja na bolje je glavni namen znanj in izkušenj, ki jih predajam v mnogih tečajih, na webinarjih in v knjigah. 

Kaj je novega v Moji Akademiji?

V septembru 2021 je Moja Akademija doživela popolno preobrazbo. Plod mojega zdaj že 16-letnega dela, od tega 15-letnega poučevanja astrologije in kasneje še osebnih financ, je dobilo novo podobo. Za nameček boste odslej vso vsebino našli na enem mestu, na tem spletnem mestu. 

Brezplačne vsebine in novičke ter predstavitev ponudbe se odslej nahaja na tem spletnem mestu. Če ste že prijavljeni v kateri koli tečaj ali ste kupili karkoli iz ponudbe Moje Akademije, že imate ustvarjen profil udeleženca tečaja. 

V zavihku zgoraj (meniju) poiščite MOJ RAČUN in pod njim Moji tečaji. Ko boste kliknili na kateri koli tečaj, boste vstopili neposredno vanj, brez kakršnih koli dodatnih uporabniških imen, gesel in "telovadbe" po različnih straneh. 

V kolikor ste pri nas pristali po naključju, verjetno še ne veste, da smo ta mesec  dobili novo sodobno spletno učilnico, v katero lahko za pokušino vstopite tako, da se vpišete v brezplačni astrološki tečaj "Kako brati horoskop za srečo in uspeh". 

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom v astrologiji, ki želijo pridobiti nekaj temeljnih znanj o astrologiji in horoskopu. Namenjen je tudi tistim, ki želijo preveriti, ali jim moj način razlage in sistem poučevanja v spletni učilnici ustreza. 

Brezplačni tečaj

Kako brati horoskop za srečo in uspeh brez astrološkega predznanja

Ste popolni začetnik v astrologiji, a bi jo radi uporabili za lepše življenje ali bi pred vpisom v astrološki tečaj radi preverili, ali vas zanima?

Pridružite se nam na brezplačnem 5-dnevnem tečaju, na katerem se boste naučili astroloških simbolov in branja horoskopa. 

Tečaj poteka preko spleta v spletni učilnici Moje Akademije. 


Kako se vpisati?

Vpis je enostaven.

Kliknite na moder gumb "Dostop do tečaja" in opravite nakup v vrednosti 0,00€

Zatem sledite navodilom, ki se bodo pojavila na ekranu. Sistem vas bo dalje vodil, da boste v tečaj vstopili že prej kot v minutki od oddaje naročila. Zatem uživajte ob razlagi in si kaj zapišite, da si boste lažje in hitreje zapomnili. 

Hkrati boste prejeli tudi brezplačni dostop do tečaja "Dobrodošli v Moji Akademiji", kjer boste našli vse pomembne informacije glede načina študija, uporabe Forumov, Klepetov in še marsičesa zanimivega, kar je na voljo v naši spletni učilnici. 

Moja Akademija raste z vami

Moja Akademija in njeni tečaji so se razvijali ter pridobivali ogromno novih vsebin skozi več kot desetletje in pol ravno zaradi iskrenih mnenj udeležencev tečajev. Vsako leto vam je na voljo kakšna dodatna razlaga v tečajih in v obliki webinarjev ravno zato, ker nekateri sprašujejo in mi s tem pomagajo zapolniti morebitne vrzeli. 

Vesela bom, če se boste tudi vi oglasili in v komentarju spodaj povedali kako vam je prenovljena stran všeč. V kolikor vam karkoli ni všeč in imate boljšo idejo, se ne bojte povedati svojega mnenja. Ne glede na to, ali mi bo všeč ali ne, je to mesto, kjer je zaželeno izraziti iskreno mnenje. 

Vse dobronamerne pripombe bom poskušala upoštevati in vam še približati znanje astrologije, da vam bo postala še bolj domača in koristno uporabna.

Torej.... Kaj je bila vaša prva misel, ko ste pokukali na Mojo Akademijo? Povejte v komentarju spodaj!

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


 • Kaj je bila vaša prva misel, ko ste pokukali na Mojo Akademijo?
  Povejte v komentarju spodaj!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Success message!
  Warning message!
  Error message!