Počitnice za astrološka znamenja

Ste kdaj razmišljali, da obstajajo idealne počitnice za prav vsako astrološko znamenje. Nekateri obožujejo morje, drugi hribe, tretji toplice. Obstajajo tudi ljudje, ki so tako radi doma, da jih le s težavo spravite iz njihovega varnega zatočišča. Prisegajo, da nikjer ni lepše kot prav doma. 

V kolikor imate svojo idealno lokacijo že izbrano, boste zelo verjetno odšli tja, kamor vas vleče vaše srce. V kolikor pa še iščete idealne počitnice za vaše astrološko znamenje, boste v tokratnem prispevku našli precej zanimivih idej, kam se odpraviti, da boste v oddihu resnično uživali. 

Predlagam vam, da preberete opise tudi za ostale družinske člane in prilagodite destinacijo tako, da boste tam vsi uživali. Morda vas vleče v hribe, a si nekdo želi samo vode. Idealna destinacija je v hribih v hotelu z bazenom ali v bližini jezera. Skratka, uporabite domišljijo in zagotovo boste našli idealen kraj, kjer boste uživali prav vsi. 


Oven 

21.3. - 20.4.

oven

Ovni na počitnicah

Ovni ne morejo brez gibanja in mnogih aktivnosti na prostem. Odidejo radi kamorkoli, kjer je dovolj priložnosti za potepanje, raziskovanje novih poti in dogodivščin. V brezdelju hitro postanejo nemirni.

Bolj umirjene ljudi znajo spraviti ob pamet s svojimi zamislimi, kaj vse bo potrebno početi na počitnicah. Plavanje, kolesarjenje, preizkušanje toboganov, tenis, raziskovanje novih, zlasti samotnih poti, plezanje in še mnogo drugega.

Znajo se sprostiti kot majhni otroci in uživati v počitnicah s celim bitjem. Otroci jih obožujejo, saj se na počitnicah celo odrasli prelevijo v velike otroke, ki morajo preizkusiti prav vse, kar se da početi. Pri tem znajo biti precej egoistični do manj aktivnih ljudi. Prepričani so, da nihče ne počne toliko zanimivega, kot prav oni!


Bik 

21.4. - 20.5.

bik

Biki na počitnicah

Bike pritegne lepa narava, ravnina, polja in rodovitni predeli našega planeta. Pri rezervaciji poudarjajo udobje, mir in bogato rastlinje, ki nudi ravno prav sence. Obvezno mora območje sloveti po izvrstni kulinarki.

Radi poležavajo, uživajo v brezdelju in nenapornih aktivnostih. Radi ležejo na plažo ali na ležalnik ob bazenu in se nastavljajo božajočim sončnim žarkom. Počasi srkajo limonado, koktelj ali svojo najljubšo pijačo.

Zraven pa nekaj dobrega prigriznejo, preden se ponovno predajo lenarjenju. Oživijo ob polno obloženi mizi dobrot. Malo tega, malo onega, pa je želodček poln. Neredko se vrnejo domov z nekaj dodatnimi kilogrami. Namesto sodelovanja pri športnih aktivnostih, včasih raje opazujejo druge, ki jim gredo le-te bolje od rok.


Dvojčka 

21.5. - 20.6.

dvojčka

Dvojčki na počitnicah

Dvojčke boste našli na mnogih mestih. Ko se odločajo za počitnice, izberejo kraj, kjer bodo lahko pregledali vse, kar ponuja. Njihovo radovednost vzbudijo ozke in zakotne uličice. Ne pričakujte, da se bodo ves dan zadrževali na plaži ali ob bazenu, saj bi tam umrli od dolgčasa takoj, ko bi ogovorili vse goste.

Hitro bodo odšli ven, »na teren«, kjer lahko spoznajo vse tiste zanimive ljudi, predvsem domačine, in se morda celo naučijo nekaj njihovih besed ali narečja. Radovedno se ozirajo naokoli, da ne bi česa zamudili.

V enem dnevu si privoščijo sprehod, si ogledajo celotno mesto in si privoščijo še ogled s čolnom ali ladjo okoli otoka ali obale. Redki jih lahko dohajajo. Medtem, ko listajo že bog ve katero revijo, se hkrati pogovarjajo po telefonu in poročajo, kaj se jim dogaja.


Rak

21.6. - 22.7.

rak

Raki na počitnicah

Rake privlači bližina vode. Lahko gre za morje, jezero ali drugo območje, kjer prevladuje voda. Pri nastanitvi izbirajo občutek domačnosti in topline, kajti le tako se lahko sprostijo. Na počitnicah radi tudi kaj dobrega skuhajo.

Po njihovem okusu je prijetna hišica ob ali na vodi, opremljena z udobjem za razvajanje družinskih članov. Blizu mora biti trgovina, v nastanitvi pa ne sme manjkati kuhinja, kajti raki radi poskrbijo za svoje drage in jih razvajajo z odlično kuhinjo tudi v času počitnic. Na počitnicah se želijo počutiti kot doma.

Ko poskrbijo za želodčke in vse, kar potrebuje družina, si bodo radi privoščili opazovanje morske ali druge gladine. Zlasti jih fascinira nabiranje školjk, opazovanje valov in pretakanje vode. Pritegnejo jih tudi zgodovinski kraji in muzeji.


Lev 

23.7. - 22.8.

dvojčka

Levi na počitnicah

Levi so kot velike mačke. Privlačijo jih svetli, sončni kraji, znani po lepih in živih barvah. Sanjarijo o razkošju Pariza, Monte Carla ali mondenega letovišča. Zanje je pomemben glamur. Obožujejo udobje in luksuzne kraje, kjer ne manjka znanih osebnosti in vrste možnosti za zabavo.

Želijo se pokazati po svojih najboljših zmožnostih. Najdejo načine, da so povabljeni v najbolj elitno družbo, ki počitnikuje v istem času na istem kraju. Všeč so jim tudi počitnice s prijatelji in družinskimi člani, vendar le toliko časa, dokler lahko odločajo o glavnini dogajanja in so »glavna zvezda« ali »srce« dogajanja.

Na počitnicah si radi privoščijo športne aktivnosti in igro z otroci. Radi organizirajo družabne igre, tekmovanja in zabave. Hkrati pa se znajo prav udobno zlekniti in počivati na soncu.


Devica

23.8. - 22.9.

devica

Device na počitnicah

Device so tudi na počitnicah skromne in se znajo prilagoditi drugim, a le v čistem in skrbno urejenem okolju. Ne čudite se, če že zgodaj zjutraj smuknejo iz postelje in si privoščijo daljši sprehod, tek, jogo ali drugo vrsto rekreacije.

Vajeni so zdravih navad in niti na počitnicah jih ne bodo prekinili. Vedo, da je potrebno vsak dan poskrbeti za zdravo telo, zato redko prekršijo pravila zdravega življenja. Pritegnejo jih zdravilišča in kraji, kjer si lahko privoščijo več zdravih razvad (zdrava prehrana, rekreacija).

Obožujejo masaže in storitve nege ali pomlajevanja telesa. S seboj včasih vzamejo tudi delo, ki ga še niso končali ali kakšno strokovno literaturo, s pomočjo katere se bodo naučili nekaj koristnih znanj za bolj učinkovito delo.


Tehtnica

23.9. - 23.10.

tehtnica

Tehtnice na počitnicah

Tehtnice pritegne lepa pokrajina in prijetno urejeno okolje. Estetika je zanje zelo pomembna. Odločijo se za razkošno urejene nastanitve, kamor prihajajo urejeni gosti. Destinacija mora razpolagati z vsem udobjem, saj v nasprotnem »zavihajo nos« in se odpravijo drugam.

Oživijo ob kulturnih znamenitostih in galerijah, na dobrih koncertih in prijetnih zabavah, kjer lahko plešejo še pozno v noč. Potrebujejo romantično vzdušje in najraje odpotujejo v dvoje. Navdušujejo se nad modo in celo na počitnicah ne morejo povsem brez nakupovanja lepih stvari.

Iščejo družbo ljudi, ki še poznajo »staro dunajsko šolo« in se znajo galantno vesti. Poskušajte jih spraviti v zadrego s svojim vedenjem ali oblačenjem, pa bodo hitro spakirale in se odpravile domov. V njih pač živi nekaj snobovske energije, a takšne pač so.


Škorpijon

24.10. - 22.11.

škorpijon

Škorpijoni na počitnicah

Škorpijone pritegnejo kraji ob vodi. Globlja in bolj deroča, kot je, bolje je. Potrebujejo dosti samote in intimnega vzdušja, kamor se lahko umaknejo pred drugimi. Obožujejo otoke z mnogimi skritimi kotički.

O njih pogosto drugim niti ne razlagajo, saj čutijo, da so odkritja njihova mala skrivnost. S seboj vzamejo le osebo, s katero jih veže romantično intimen odnos. V samoti se lahko predajata drug drugemu in odkrivata skrite kotičke njunih osebnosti, ki živijo v njiju.

Privoščijo si ogled »javne hiše«, skrite jame, padajočega slapa, koncentracijskega taborišča, pokopališča ali drugih krajev, ki nekaterim poženejo sram ali strah v kosti. Preden se odločijo za pogovor ali druženje s kom, ga sprva dobro opazujejo in si ustvarijo lastno mnenje o njem. Stik pomeni globoko prijateljstvo.


Strelec

23.11. - 21.12.

strelec

Strelci na počitnicah

Strelce pritegnejo eksotične dežele, daljni kraji in tuje kulture. Želijo si stran od vsakodnevnega življenja, spoznati več in nekaj drugačnega, kot živijo vsak dan. Na vsakem potovanju se želijo čim več naučiti o deželi in ljudeh, ki so jih obiskali.

Raje se odločijo za učenje tujega jezika v tujini, kot si privoščijo udobne počitnice na plaži. Pri vsem, kar počnejo, se želijo naučiti nečesa novega. Nič jih ne prestraši, zato jih pritegnejo avanture in raziskovanja, ki mnogim drugim niso pisana na kožo.

Z občutkom za pustolovščine, bodo raje izbrali neudobno ali skromno urejeno kočo kot udoben hotel, kjer jim je vse prineseno na krožniku. Potrebujejo veliko svobode za raziskovanje, za druženje z domačini in se izogibajo vnaprej načrtovanih izletov turističnih agencij.


Kozorog

22.12. - 20.01.

kozorog

Kozorogi na počitnicah

Kozoroge pritegnejo planine in zgodovinski kraji. Pri tem si želijo luksuznih in udobnih nastanitev. Na počitnicah redko povsem odklopijo od obveznosti. Težko jih boste prepričali, da bodo doma pustili rokovnik, računalnik in dostop do službene e-pošte.

S telefonskimi klici in navodili sodelavcem se ukvarjajo celo na plaži ali ob bazenu, kajti prepričani so, da je čas potrebno dobro izkoristiti. Po najboljših močeh se predajo tudi družinskim aktivnostim, saj se zavedajo, da so počitnice priložnost, da izboljšajo odnose z družinskimi člani.

Zelo težko se sprostijo, vendar se znajo potruditi za igro z otroki in za pogovor s partnerjem. Zlasti miselne igre jim gredo dobro od rok. Otroci uživajo tudi v bolj praktičnih igrah, ki jih kozorogi obvladajo do potankosti.


Vodnar

21.01. - 18.02.

vodnar

Vodnarji na počitnicah

Vodnarji imajo radi morske valove in kraje z močnimi vetrovi, ki jim kuštrajo lase, naj bo v hribih ali ob morju. Veliko raje kot v dvoje, na počitnice odpotujejo s prijatelji in se tam znajo zelo dobro zabavati. Ne bodite ljubosumni nanje. Vodnar preprosto ne more brez njih!

Našli jih boste ob baru, v družbi zanimivih ljudi, s katerim hitro navežejo stike in z njimi premlevajo sodobne trende, dogajanje v družbi, nepravično ureditev ali kaj podobnega. Znajo biti zelo aktivni, pri čemer jih pritegne adrenalin, vendar je zanje pomembnejša miselna dejavnost kot fizična aktivnost.

Zaljubljeni so v velika mesta, kjer je polno dogajanja, priložnosti za nova poznanstva in sklepanja prijateljstev. Ne čudite se, če jih namesto na počitnicah, najdete v osrčju humanitarne pomoči, kjer pomagajo revnim, bolnim ali manj srečnih od njih.


Ribi

19.02. - 20.03.

ribi

Ribe na počitnicah

Ribe imajo rade morje in vse druge kraje, povezane z vodo. Radi plavajo in se potapljajo, zlasti na koralnih otokih, kjer raziskujejo podvodni morski svet ter se prepustijo zdravilnemu dotiku vode in sonca.

Pritegnejo jih mirni kraji, v katerih lahko pobegnejo od drugih ljudi in vsakodnevnih obveznosti. Preprosto se morajo prečistiti, saj imajo v vsakodnevnem življenju toliko različnih stikov z ljudmi, da jih le-to utrudi. Odlično se počutijo na meditativnih oddihih, kjer se učijo meditacije, joge, sproščanja in zaščite pred vdorom energije drugih ljudi.

Hrepenijo po romantičnem vzdušju, se potopijo v svet domišljije in si ustvarijo pravljični odklop. Hkrati so pripravljeni požrtvovalno čakati na bolj aktivnega partnerja, ki si je privoščil kaj bolj divjega in avanturističnega.


Astrološka znamenja v različnih situacijah 

Astrološka znamenja se znajdejo v različnih situacijah, a jih je na počitnicah zelo prijetno, zabavno in hitro mogoče prepoznati. Spoznanja odnesete s seboj domov in se nekaterih ugotovitev spominjate še zelo dolgo časa. 

Poznavanje astroloških znamenj in njihovih nagnjenj vam koristi takrat, ko načrtujete počitnice, piknik, družinsko ali rojstnodnevno zabavo, se odpravljate po nakupih, želite nekaj dogovoriti z drugimi ali načrtujete skupno življenje z vašo dušo dvojčico ali si želite tisto sanjsko službo, ki se vam že dolgo izmika

Bolje, kot vsako znamenje razumete, lažje s pripadniki teh znamenj shajate, najsi gre za ljubezensko, družinsko, partnersko, prijateljsko, službeno ali drugo poslovno sodelovanje. 

Počitniške dni si lahko lepo popestrite s spoznavanjem različnih astroloških znamenj, kajti imate dovolj časa, da opazujete njihove reakcije in se zabavate ob ugibanju, kateremu znamenju nekdo pripada. 

Astroloških znamenj se lahko zelo hitro naučite in znanje uporabljate do zadnjega diha. Ker tečaj Astrološka znamenja poteka preko spleta, ga lahko vzamete s seboj na počitnice, če le imate na voljo internet, npr. na mobilnem telefonu, tablici ali celo prenosnem računalniku, na katerem ga boste spremljali. 

Po tečaju se boste večkrat nasmejali, veliko bolje razumeli vsa astrološka znamenja in našli odgovore na vprašanja kot so:

  • Zakaj se nekdo vede tako in tako (na svoj način)?
  • Kje so vzroki za določen odziv te osebe?
  • Kako spoznanja izkoristiti za lepše življenje?
  • Kako izboljšati odnose z zelo preprostimi spremembami?
  • Kako uporabiti čisto malo znanja astrologije, da vam bo nekdo "jedel iz roke"?

Povabim vas v astrološki tečaj Astrološka znamenja, po katerem boste z lahkoto včasih celo malce manipulirali z drugimi. Ne priporočam, da to počnete ves čas, ampak včasih lahko nekomu najlažje pomagate, če mu enostavno nekaj poveste na njegov način in mu vse skupaj predstavite kot njegovo idejo. 

Da to lahko storite, morate najprej poznati, kaj je v resnici pomembno za to osebo in v tečaju Astrološka znamenja boste vsako od znamenj temeljito spoznali. Vpis uredite s klikom na povezavo tukaj in v nekaj urah osvojite vsa astrološka znamenja

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


  • Ste v tem prispevku našli idealne počitnice za vaše astrološko znamenje? Imate svoj idealni kraj, v katerega se radi vračate? Povejte v komentarju pod prispevkom!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >
    Success message!
    Warning message!
    Error message!