Jupiter trigon Pluton in potovanje v globino 

Jupiter in Pluton spadata med družbene in generacijske planete, ki prinašajo pomembno vlogo v družbenih spremembah. To ne pomeni, da na nas, posameznike, nimajo vpliva. V resnici je tako, da bolj kot ste razviti in več kot "delate na sebi", močneje čutite vpliv teh planetov in obratno. No, poleg tistih, ki tak vpliv aktivirajo osebni planeti iz rojstnega horoskopa. 

O politiki, družbi kot celoti in političnih spremembah nerada pišem, ker jih čutim kot "vsiljevanje družbenih norm", a razumem, da morajo obstajati, saj ne moremo živeti ves čas sami, pač pa imamo celo introvertirani ljudje toliko in toliko stikov z zunanjim svetom, ki najlažje deluje po dogovorjenih pravilih. 

Tisto, kar me bolj zanima, so osebne zgodbe in možnosti, ki jih lahko izkoristi posameznik, ne glede na družbena pravila, ki jih potrdi večina. Prav Jupiter in Pluton zdaj prinašata čudovite možnosti, da na drugačen način razumete in sprejmete ali zavrnete od zunaj vsiljena pravila vedenja, odločanja in delovanja ter se samozavestno postavite zase na unikaten - svojstven način. 

Kadarkoli želite najti te dragulje, morate odpotovati v globino svojega bitja, saj jih na površju ne boste našli. Vsaj toliko časa jih ne boste zaživeli, dokler jih ne ozavestite in ne prenesete na svetlobo. Namreč, pod vplivom Jupitra v trigonu s Plutonom se prepleta čas svetlobe in teme. Še vreme je v predhodnici pripravilo ozračje, ki najbolje ustreza temu aspektu. 

Z neba švigajo strele in se sliši mogočno grmenje vladarja neba, Jupitra. Po drugi strani se zlahka udrejo tla pod nogami, saj je na delu tudi vladar podzemlja, vladar smrti in vsega, kar je dočakalo čas popolnega uničenja ali vsaj popolne transformacije v vašem življenju, Pluton.

S Plutonom nikoli ni šale. V vaše življenje poseže poredko. Ko pa se vam "posveti", se vse spremeni na bolje ali precej na slabše. Vse tisto, kar ste zgradili na trdnih Saturnovih temeljih, bo obstalo in preživelo tudi Plutonov bes. Kjer ste ubirali bližnjice, se bo podrlo kot hišica iz kart. 

Čeprav govorim o trigonu, pregovorno prijetnem aspektu med dobrotnikom zodiaka, Jupitrom in vladarjem temačnih globin, Plutonom, se dobro lahko pojavi v vašem življenju predvsem tedaj, ko ste Plutonu že nekaj podarili. Če me na tem mestu vprašate, kaj je to, vam lahko na splošno povem, da svoje "darilo Plutonu" poznate le vi. O tem ste lahko premišljevali vsaj od začetka leta, saj že več mesecev opozarjam na transformativne energije letošnjega leta. 

Jupiter trigon Pluton in znanje brez meja

Ena od najbolj učinkovitih "bojnih taktik" proti uničujočim vplivom, ki jih zdaj lahko prineseta Jupiter in Pluton, je znanje. Znanje, ki temelji na izkušnjah in lastnih spoznanjih, je nekaj najboljšega, kar lahko zdaj uporabite za lastno srečo in srečo ter blaginjo vseh, ki jih imate radi in bi jim radi pomagali preživeti leto dni brez večjih skrbi. 

Zdaj lahko odkrivate starodavna znanja in jih razumete kot še nikoli doslej. Mednje spada astrologija, ki vam pomaga razumeti sebe in dogajanje v vašem življenju na nov način. Ponuja vam takšno znanje, ki vas bo dvignilo in vam pomagalo poiskati boljše rešitve, bolje usklajene s celotnim vašim bitjem. 

Vse, kar je povezano s transformacijo, zdaj zacveti, saj Jupiter trigon Pluton podpira popolno preobrazbo. Zdaj ni dovolj, da greste k frizerju in drastično spremenite frizuro, oblečete zelene kavbojke, čeprav jih nikoli prej niste nosili ali se okitite z morjem novega zlatega nakita. To je za ta aspekt preplehko. To ni prava transformacija. 

Prava transformacija se zgodi, ko iskreno pogledate vase in si priznate kdo ste v resnici, kaj v resnici želite, po čem hrepenite in se odprete možnosti, da to lahko zaživite. Garantiram vam, da je to vaša prava pot, saj ste unikatni posameznik in le vi lahko veste zakaj natančno ste prišli na ta svet in katere svoje izkušnje morate v njem predati naslednjim generacijam. 

Kakršno koli znanje popolne transformacije imate, se vam bo zdaj bogato obrestovalo in vas popeljalo v življenje kot si ga želite in zaslužite. Zdaj zagotovo obstaja nekaj, kar si želite spoznati. Mogoče si pravite, da nič ne boste razumeli. Mogoče si pravite, da si ne morete privoščiti. Mogoče vas je strah "kaj bodo rekli drugi". Karkoli omejujočega si pripovedujete, zdaj preprosto ni res. 

V Moji Akademiji sem spadajo vsi astrološki tečaji, a izpostavim tistega, ki je najprimernejši v tem času. Na močne energije transformacije je prilagojen Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Če še nimate dovolj znanja, da bi sami naredili preobrat, ki si ga želite, pridite v tečaj in to naredite najbolj nežno kot je le mogoče.  

Jupiter trigon Pluton oblikuje vaše želje

Pod vplivom Jupitra v trigonu s Plutonom si priznajte, kaj v resnici želite. Ne bodite površinski. Ne gre za tisto lepo obleko ali čevlje. Zdaj gre za celotno podobo vašega življenja. Vizualizirajte, si v mislih jasno predstavljajte kje si želite živeti, kako, s kom, v kakšnih odnosih, kako se pogovarjate in vse ostalo, kar je pomembno za vas. 

Namreč, Jupiter trigon Pluton je eden od najmočnejših aspektov, ki privablja obilje v vaše življenje. Ne le to. Pomaga vam uresničiti vaše želje tako, da bodo spremembe trajne in dobre za vas ter za vaše najdražje. Velikokrat mi ljudje pravijo, da bi nekaj naredili, ampak se bojijo kaj bodo rekli ali mislili drugi. Pod tem aspektom ni prostora za strah pred drugimi. Zdaj ste v ospredju vi. 

Zavedajte se, da ste uničujoči, če svojega življenja ne živite kot si želite in zaslužite. Takrat postanete sitni, imate nemogoče zahteve in z ničemer niste zadovoljni. Dobronamerni postanete predvsem tedaj, ko ste srečni in imate občutek, da vam vse teče kot si sami želite. 

Vsaka postavitev planetov ima svoj namen in tudi tokrat je tako. Jupiter trigon Pluton vam zdaj pomaga ugotoviti, kako natančno naj zgleda vaše življenje, da boste bolj srečni in bolj dobronamerni. Ob občutku neznanja vam pove, česa bi se morali naučiti, da bi lahko stopili korak naprej. Z občutkom izgube vam pove, kaj je za vas dragoceno. Ob občutku, da je vse kot mora biti, vam pove, da ste "prispeli domov" (na mesto, kjer morate biti), zato prisluhnite svojim željam, saj se lahko uresničijo veliko hitreje kot si predstavljate. 

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!