Avtorica:

Jupitrov horoskop

Jupitrov horoskop - Vaš vodnik do sreče in obilja

Jupitrov horoskop je lahko vaš vodnik do (še več) sreče in obilja v vašem življenju. Namreč, Jupiter je planet vsega velikega, optimističnega in blagodejnega, kar obogati in polepša življenje prav vsakemu od nas. Z njegovo pomočjo lahko zadihate in uresničite tisto, o čemer že dolgo sanjate. 

Jupiter, kot največji planet našega osončja, vedno prinese nekaj velikega, posebnega. Pogosto se pod njegovim vplivom dogajajo prijetni dogodki, a se znajo pojaviti tudi tisti manj zaželeni. Karkoli so planeti pripravili za vas in je povezano z Jupitrom v dvojčkih, boste opazili, saj se bo dogajalo "na veliko". 

Zdaj velja preprosto pravilo: "O čemer razmišljate in čemur posvečate pozornost, raste."

Zavedajte se, zdaj je zelo pomembno, da so vaše misli čiste in optimistične. Osredotočajte se na tisto, česar si najbolj želite. Seveda se včasih zgodijo tudi dogodki, ki si jih ne želite, četudi ste največji optimist. So del življenja in predstavljajo pomembne lekcije, ki vam povedo, kaj je najbolje izpustiti iz vašega življenja. 

Z osredotočenostjo na negativne zadeve, boste v svoje življenje pritegnili še več nezaželenega, zato je skrajni čas, da se naučite izbirati svoje misli in dejanja tako, da  bodo imeli osrednjo vlogo v vašem življenju tisti dogodki in tiste lastnosti, ki jih želite večkrat doživeti. Če tega še ne znate, se veščine lahko naučite kot Lunin AstroCoach, da si boste lahko uredili življenje po lastni meri. 

V nadaljevanju boste našli kratke opise, kaj Jupiter v dvojčkih prinaša prav vsakemu od astroloških znamenj, od ovna do ribi, saj ima za vsako znamenje prav posebno "nalogo". Želim vam, da bi njegovo blagohotno energijo dobro izkoristili in v tem letu, ko se Jupiter nahaja v dvojčkih zaživeli kot si želite in zaslužite še letos. 

oven

Jupitrov horoskop za ovna

Zdaj je čas za gibanje, izobraževanje in komunikacijo na novem, višjem nivoju. Če že nekaj časa razmišljate, da bi se radi naučili nove veščine, ne odlašajte, pač pa se vpišite v tečaj ali poiščite pravo osebo, ki vas lahko vodi do želenega znanja.

Vaši naravni gorečnost in zagnanost bosta zdaj dobili svež zagon. Ne boste mogli biti pri miru in zna vas povleči na tisto potovanje, o katerem ste do sedaj le sanjarili. Če so vam do sedaj drugi komaj sledili, vas bodo zdaj težko dohajali, saj je vašemu navdušenju težko konkurirati. 

bik

Jupitrov horoskop za bika

Vam Jupiter prinaša obilje v vseh oblikah, kar si jih lahko zamislite. Osredotočeni boste na finančne in materialne zadeve, se ukvarjali z razvojem občutka lastne vrednosti in prevetrili vrednote. Za vas je lahko ta čas zelo ploden, zato ga dobro izkoristite. Vprašajte nadrejene, ali obstaja možnost "povišice".

V kolikor še niste uredili osebnih financ, je zdaj skrajni čas, da se jih lotite in naredite dober finančni načrt za prihodnost. Pri tem se spomnite lastnih pravil, kjer pravite, da je najlepše uravnoteženo živjenje, kjer z lahkoto plačate vse sprotne stroške, nekaj privarčujete in si tudi privoščite kaj posebnega samo zase.  

dvojčka

Jupitrov horoskop za dvojčka

Jupiter je za vas pripravil pravo morje prijetnih presenečenj. Vzpodbuja vašo naravno radovednost, sposobnost komunikacije in vas popelje na mnoga mesta, ki jih do sedaj še niste obiskali. Če želite znanje nadgraditi, boste težko našli boljši čas za vpis v tečaj teme, ki vas prav posebno zanima. 

Postanite bolj samozavestni in se (končno) začnite zavedati koliko znanja nosite v sebi. Vse tiste ure, ko ste prebirali o različnih stvareh, naj zdaj dobijo posebno mesto ob predajanju znanja in spoznanj še drugim. Zdaj boste začutili, da lahko dosežete karkoli si zamislite, zato pojdite v akcijo in uživajte! 

rak

Jupitrov horoskop za raka

Najbolj boste uživali, ko boste imeli mir in čas zase. Vse pomembno se bo pri vas dogajalo skrito pred nepovabljenimi, a boste zelo uživali v svoji zasebnosti. Odkrivajte skrite kotičke hrepenenja svoje duše in našli boste nov pomen besed empatija, sočutje in so-človek. 

Zdaj vas čuva "višja sila" ali tisti vaš angel varuh, ki ga včasih čutite v svojem življenju, včasih pa se vprašate kam je pobegnil. Pazite, da boste svojo podzavest hranili z lepimi mislimi, spomini in občutki, saj bodo odigrali pomembno vlogo pri uresničevanju vaših najbolj zaželenih sanj. 

Jupitrov horoskop za leva

V tem času boste odkrivali kdo so vaši najboljši oz. pravi prijatelji, na katere se lahko zanesete brez kančka dvoma. Nekateri so z vami že vse življenje. Drugi se bodo pojavili v tem času. Sprejmite jih s svojo velikodušno veličino, ki jo nosite v sebi in ustvarili boste prijateljstva za vedno. 

Bodite pozorni na svoje misli in velike ideje, ki se vam znajo pojaviti v tem času. Vsaj ena, lahko pa jih je več, lahko temeljito in pomembno spremeni vaše življenje (še) na bolje. Karkoli si želite, zdaj lahko ustvarjate. A, tega ne morete storiti sami. Zdaj je čas za skupne podvige in združevanje moči več ljudi. 

devica

Jupitrov horoskop za devico

V kolikor ste v zadnjem času razmišljali o karieri in napredovanju, je za vas napočil čas, v katerem lažje kot običajno dosežete uspešna pogajanja pri preboju na delovnem mestu ali v karieri. Ljudje, za katere si doslej niste mislili, da vas bodo podprli, vam lahko pridejo nasproti in vam dajo svojo podporo. 

Še zlasti bodite pozorni na ljudi, do katerih čutite strahospoštovanje oz. za vas predstavljajo neke vrste avtoriteto. V tem času lahko razčistite odnos s starši ali vsaj enim od staršev ali pa se končno zaveste svoje vrednosti in sami s svojo novo držo zahtevate, da vas drugi začnejo (bolj) spoštovati. 

tehtnica

Jupitrov horoskop za tehtnico

Za vas je napočil zelo prijeten čas, poln priložnosti in prijetnih preobratov, ob katerih si boste večkrat rekli: "Končno!" Če vas vleče na potovanja ali imate v mislih poslovna potovanja, ne odlašajte, pač pa se čimprej odpravite na pot in uživajte tako v triumfu kot v prijetnem času, ki ga boste preživeli v tujini. 

Bodite pozorni na drobne prebliske, ki jih ne boste mogli spregledati. To so zadeve in ideje, na katerih delajte, saj vam Univerzum pošilja zamisli, ki vam lahko spremenijo življenje na bolje. Če za realizacijo potrebujete novo znanje, se vpišite v tisti tečaj, saj vam bo to pomagalo k uresničevanju vaše velike vizije.

škorpijon

Jupitrov horoskop za škorpijona

Kdaj ste se nazadnje ukvarjali, ampak zares ukvarjali s svojimi finančnimi zadevami in si prišli "na čisto" kaj se z njimi godi? Četudi se morda radi izognete finančnim temam, se jim zdaj posvetite in uredite svoje vire tako, da vam bodo še dolgo dobro služili. Poiščite načine za boljši zaslužek, investiranje in varčevanje. 

Zdaj vas še bolj pritegne psihologija in znanje, s katerim lažje razumete človeško naravo, zato je pravi čas za vpis v študij, kjer se boste posvečali tem temam. Ničesar ne boste prepustili naključju, pač pa boste spoznanja poglobili in jih celo uporabili za zdravljenje lastnih strahov ter občutka negotovosti. 

strelec

Jupitrov horoskop za strelca

Z neba za vas sijejo predvsem sreča, optimizem in dvojna narava. Zdaj je pravi čas, da si dovolite več komunikacije s partnerjem (če ga imate) ali z drugimi ljudmi, ki so pomembni za vas. Bodite odprti za nove izkušnje na področju sodelovanja in medsebojne pomoči. 

Pri pogajanjih vaše besede tečejo gladko, zato lahko prejmete pomoč celo s strani tistih ljudi, ki so vam v preteklosti nasprotovali. Uporabite svoj izjemen um, spretnost pri besedah in očarljivo naravo, pa vam bo uspelo karkoli si zamisite. Če se morate česa naučiti, se pač naučite, saj boste ob študiju uživali. 

kozorog

Jupitrov horoskop za kozoroga

Zdaj razvijajte svoje veščine in ne skrivajte svojih sposobnosti, kajti prispeli ste do časa, v katerem jih bodo opazili tudi drugi. Potrudite se, da jih prepoznajo vaši sodelavci in nadrejeni, saj se lahko pojavi kakšna lepa nagrada tudi v obliki "povišice" ali dodatka k plači. Če ste vodja, vas bodo sodelavci začeli bolj ceniti. 

V kolikor niste zadovoljni s svojo službo ali delovnim okoljem, se vam z neba nasmiha sreča ob iskanju bolj primerne. Največji izziv bo izbrati med dvema enako privlačnima, kar pa vas ne bo zmotilo. Zdravje bi vam moralo dobro služiti, a kljub temu izkoristite ta ugoden čas, če imate v načrtu kak zdravstveni poseg. 

vodnar

Jupitrov horoskop za vodnarja

Odprite se prijaznim in vzpodbudnim energijam, ki bodo podžigali vašo ustvarjalno žilico. Četudi se zdi, da se večkrat odločate "po vetru", bo teh vetričev v tem letu še veliko več kot običajno. Uporabite znanje, izkušnje in svojo intuicijo ter se prepustite dobrim energijam, da vas peljejo med zanimive ljudi. 

Pravi čas je za novo ljubezen ali na novo prebujeno romantiko. Če vas zanima astrologija, je odličen čas, da jo temeljito spoznate. V tečaju, še zlasti preko spleta, boste nadvse uživali. Ob vsem dogajanju, ki ga bo resnično v obilju, boste spoznavali nove, zanimive ljudi. Ja, lepo leto je pred vami. 

ribi

Jupitrov horoskop za ribi

Vaše življenje se bo vrtelo okoli zasebnih zadev. Ustvarjajte prijetne odnose s svojimi starši (ali otroci) in dobro se vam bo godilo. Zdaj je čas za urejanje vašega bivalnega okolja. Lahko preuredite stanovanje, ga temeljito pospravite ali se preselite. Morda pa je čas, da povečate družino za novega družinskega člana. 

Veliko se boste ukvarjali s seboj in z zasebnostjo, a ne izpuščajte družinskih srečanj, piknikov in drugih druženj z drugimi družinskimi člani. V kolikor v sebi nosite zamere iz otroštva, je pravi čas, da jih prečistite in izpustite iz svojega življenja za vedno. Odpustite in s tem naredite nekaj dobrega zase in druge. 

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!