Karmična astrologija in potovanje duše 

Karmična astrologija je izjemno zanimiva veja astrologije, ki pojasnjuje potovanje duše. Spremlja njen razvoj, saj se iz življenja v življenje prenašajo pretekli vtisi in znanja, ki jih je duša že osvojila. Hkrati pojasnjuje vzroke dogajanja in vse tisto, kar se prenaša genetsko oz. preko staršev in drugih prednikov.

Opisuje vašo prihodnost, ki jo razložite s poudarkom na zadevah, ki so za vas pomembne zdaj in v prihodnje. Pri karmični astrologiji se ukvarjate s tem, katere pretekle izkušnje so za človeka najpomembnejše. Pojasni vam, s katerimi aktivno ustvarjate svojo sedanjost in prihodnost.

Karmična astrologija se marsikomu, celo velikim ljubiteljem astrologije, zdi še vedno mistična, skrivnostna in namenjena samo posebnim izbrancem. Opažam nekaj zelo zanimivega. Včasih mine nekaj mesecev, preden me nekdo vpraša o karmični astrologiji. Zatem pa sledijo obdobja, ko je na repertoarju skoraj vsak dan. Je namreč prav posebna.

Ker krono "kraljice astrologije" nosi natalna astrologija, bi karmični astrologiji najraje nadela naziv "Lady", saj vam lahko toliko koristnega pove o vas in vam prihrani veliko težav. Seveda, pod pogoji, da že znate razložiti rojstni horoskop, ki spada pod vladavino "kraljice" - natalne astrologije.

Namen karmične astrologije ni sejati strahu

Nikakor ni smisel proučevanja katere koli veje astrologije strašenje ljudi. Na tečaju karmična astrologija ne boste izvedeli, da ste bili nekaj neznatnega, da ste počeli grozodejstva ali kako »čudoviti« ste bili. Niti tega ne boste zagotovo izvedeli, ali ste bili princ, princesa, strašni zmaj ali karkoli drugega.

Zagotovo boste znali prepoznati in razložiti, katere zadeve vam danes povzročajo slab spanec zaradi preteklih ravnanj. Znali boste ugotoviti, katere negativne miselne vzorce je potrebno preobraziti, da boste lažje potovali skozi to in naslednja življenja. 

Pri karmični astrologiji je pomembno ozaveščanje spečih potencialov v vas. Zato malce drugačen pogled na življenje marsikomu iz prsi izvije tisti »aha«, ki ga je že zelo dolgo časa iskal, a ga kljub pestremu znanju duhovnih disciplin nikakor ni našel.

Z njeno pomočjo lahko ozavestite, kje se oseba skozi prizmo duše trenutno nahaja ter v kolikšni meri je svobodna, v kolikšni meri pa je še vedno vezana na neko preteklo izkušnjo, ki jo mora najprej preobraziti, prebaviti, razčistiti z njo ali se z njo samo sprijazniti, da se bo lahko razvijala dalje.

Planeti, 12. hiša in Saturn v karmični astrologiji

Vsi planeti imajo v karmični prav posebno vlogo, zato jim posvečate še posebno pozornost. Ne zanimajo vas več v istem pomenu kot pri natalni astrologiji, pač pa jih vedno razlagate v luči pretekle ali prihodnje izkušnje, zato dobi njihova postavitev še nov, drugačen pomen in vpliv na vaše življenje.

Karmične astrologije si ne predstavljam brez podrobnega proučevanja spečih energij 12. hiše in učenj Saturna, čeprav to ni dovolj, da bi razložili karmične horoskope. Sta pa koristna, ker oba pojasnjujeta globoko ukoreninjene vzorce v vas in dajeta možnosti za razvoj duše v prihodnje.

Karmo mnogo ljudi dojema kot »kazen«, sama pa jo vse bolj dojemam kot »odrešitev«. Z njeno pomočjo lahko odkrijete kaj spremeniti v tem življenju in česa ne bi smeli ponavljati iz preteklosti, da bo že to in naslednje lepše. Tudi to je namen uporabe karmične astrologije.

Lunina vozla in retrogradni planeti v karmični astrologiji

Lunini vozli v karmični astrologiji kažejo pot in razvoj duše, pri čemer govorijo o tistih zadevah, na katere ste vezani in jih silno težko spuščate iz življenja. Pojasnjujejo pa tudi možnosti, skozi katere se najlažje razvijate.

Retrogradni planeti vam pojasnjujejo tisto, kar bi na podzavestnem ali nezavednem nivoju najraje skrili pred seboj ali pred drugimi. Le redko se ljudje njihovih opisov zavedajo. Prav karmična astrologija pa vam lahko pomaga najti rešitve in možnosti, da srečno zaživite tudi skozi retrogradno postavljen planet.

Na tečaju Karmična astrologija boste prejeli dodtane napotke, kako si izračunate še nekaj zanimivega. To je tema, ki vam bo prinesla dodaten skok v preteklost, saj boste z znanjem osnovnih matematičnih funkcij izračunali kak prav posebno pomemben datum iz katerega od vaših preteklih življenj.

Po razlagi le-tega ga boste povezali s svojim trenutnim življenjem in poiskali povezavo med tistim davnim časom (npr. izpred 500 let) in današnjim dogajanjem ter vašo vlogo v sodobnem svetu. Če boste želeli, boste razlago lahko ponovili komurkoli, zasebno ali poklicno. 

Zakaj se "dobrim ljudem" godijo "slabe stvari"

Vse v Vesolju je v ravnotežju s seboj in vsem drugim. Znano je, da za nočjo pride dan, za dežjem posije sonce, črna se ogleduje v belem (npr. Jing in Jang), vsi v sebi nosimo tako žensko kot moško energijo in še mnogo drugih primerov bi lahko naštela. 

Slabo je le odsev dobrega in dobro se vedno ogleduje v slabem. Kljub vsemu se zdi, da se dobrim ljudem godi krivica, slabi pa lahko uživajo sanjsko življenje. Vse skupaj se tako samo zdi, kajti karma je zakon vzroka in posledice. 

Karmična astrologija je odgovorna, resna in zelo uporabna veja astrologije za ljubitelje astrologije in profesionalne astrologe, ki želijo bolje razumeti VZROKE dogajanja v tem življenju. Torej, tistim, ki se sprašujejo : "Kaj se v resnici godi in kje je glavni vzrok za tovrstne dogodke?". 

Namenjena je ljudem, ki si postavljajo vprašanja ZAKAJ se jim nekaj dogaja in so pripravljeni nekaj spremeniti, da bodo lepše zaživeli. Kajti, ko najdete zakaj, se vrnete k bistvu, k vzroku in le-ta vam pomaga najti odgovor, kaj spremeniti, da se bo to PRENEHALO ponavljati in boste lažje zadihali, zaživeli. 

Saj poznate rek, da se »dobrim ljudem ne bi smele dogajati slabe stvari«? Karmična astrologija pojasnjuje, zakaj se jim in daje napotke, kaj je mogoče storiti, da se se cikel nesrečnih okoliščin čim prej zaključi in za vedno konča. 

V kolikor vas karmična astrologija pritegne, vas povabim, da si preberete poudarke vsebine, ki jo boste spoznali na tečaju Karmična astrologija. Če vas pritegne, pridite v našo družbo in tudi vi opravite z neželenimi okoliščinami za vedno. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!