Avtorica:

Karmični horoskop

Karmični horoskop ni prav nič mističen, nenavaden ali čuden. V osnovi zgleda prav tako kot kateri koli drug horoskop. V moderni astrologiji ga izrišemo kot krog, ki ga razdelimo na 12 hiš. Uporabljamo planete, znamenja, hiše in aspekte med planeti. 

Karmična astrologija za svoj temelj vedno zahteva uporabo rojstnega horoskopa, ki je v resnici glavni karmični horoskop. Prav zato so najboljši karmični astrologi tudi mojstri razlage rojstnega (natalnega) horoskopa. 

Ljubitelji astrologije mi včasih postavijo nekaj vprašanj glede karmičnega horoskopa, ki jih lahko precej preprosto pojasnim. 

Ali obstaja eden ali več karmičnih horoskopov?

Omenila sem že, da je glavni horoskop, ki ga uporabljamo v karmični astrologiji, rojstni horoskop. Ta je sestavljen na podlagi točnega datuma, ure, minute in kraja rojstva. Večina ljubiteljev astrologije ga dobro pozna in mnogi ga znajo razložiti. 

Na osnovi rojstnega horoskopa skozi različne poglede vzrokov in posledic naših ravnanj (karme) preverimo dogajanje (praviloma) v preteklih življenjih. To storimo s pomočjo še drugih karmičnih horoskopov. Ti astrologu dodajo vpogled v različna dogajanja v različnih preteklih življenjih. 

Zavedati se morate, da je karma v vašem življenju nastajala zelo dolgo časa. Če zmorete vsaj za namen karmične astrologije dopustiti možnost preteklih in naslednjih življenj, si lahko predstavljate, da gre za vrsto inkarnacij. 

Vsaka od vaših inkarnacij ima svoj horoskop, zato bi hipotetično lahko uporabili nešteto mnogo karmičnih horoskopov. K sreči pa se vam ni potrebno vračati k prav vsakemu dogodku iz preteklosti, da bi svojo karmo (ali karmo nekoga drugega) razložili.  

Ali karmični horoskop izračuna program ali ga je potrebno ročno izračunati?

Glavnino vsega, kar potrebujete za karmično astrologijo in izračun karmičnega horoskopa, bo opravil dober astrološki program. Predlagam profesionalni astrološki program Solar Fire, ki ga uporabljamo profesionalni astrologi po vsem svetu.

Kljub povedanemu, astrološki program v tem trenutku ne zna vsega. To se lahko kadarkoli spremeni in do takrat je potrebno uporabiti nekaj preproste matematike. 

V moji trenutni verziji programa je potrebno nekatere izračune narediti ročno. Gre za preproste račune, ki jih zmorete z lahkoto opraviti, če znate seštevati, odštevati, množiti in deliti. Uporabite lahko kalkulator brez drugih matematičnih funkcij, tako preprosto je. 

Vsaj tako pomembno (kot izris in izračuna horoskopa) se je naučiti pravilne razlage oz. interpretacije postavitev, ki jih predstavlja v obliki simbolov karmični horoskop. 

Kako težko je razložiti karmični horoskop?

Karmični horoskop je v bistvu približno enako težko ali lahko razložiti kot natalni (rojstni) horoskop. Na spletni strani Moje Akademije boste našli tečaj Karmična astrologija, kjer je zapisano priporočeno znanje. Najpomembnejše je znanje razlage rojstnega horoskopa, a priporočam še poznavanje prognostike. 

V kolikor ste že mojstri razlage rojstnega horoskopa, boste razlago karmičnih horoskopov zelo hitro osvojili. Ni težka. Je zelo zanimiva in podaja ogromno koristnih informacij o sebi ali drugih, ki jih natalni astrologi pogosto pogrešajo pri svojih razlagah. 

Lahko bi rekla, da je neke vrste nadgradnja razlage rojstnega horoskopa, saj kot prvo osnovo za razlago uporabimo rojstni horoskop. Iz njega opazujemo potovanje duše, njena hrepenenja in vzorce, ki jih le-ta prenaša iz življenja v življenje. 

Zlasti v obdobjih, ko se človek slabo počuti, ko mu povzročajo težave odnosi in se kar kopiči nezadovoljstvo, zaradi katerega boli duša, je zelo koristno pogledati karmični horoskop. Njegova razlaga zelo pogosto razloži dogajanje in pomaga k spremembi. 

Je karmične vzorce možno spreminjati?

Karmični vzorci so v vas (ali nekom drugem) nastajali zelo dolgo časa. Nanje ste navajeni in jih pogosto povsem nezavedno želite zadržati v svojem življenju, ker so vam poznani. Običajno ljudje niti ne pomislijo, da bi jih spreminjali. 

Vsake toliko časa pa se v človeškem življenju pojavijo obdobja, ki praviloma bolijo. Takrat je človek pripravljen prisluhniti napotkom karmičnega astrologa in se podati na pot raziskovanja sebe in svojih karmičnih vzorcev. 

Podoben trenutek se pojavi, ko nekdo želi narediti preboj na nekem življenjskem področju. Čuti, da je pravi čas, a še vedno doživlja (vsaj nekatere) blokade in razočaranja. Odloči se, da bo enkrat za vedno počistil z zadevami, ki mu ne koristijo več. 

To je trenutek, ko je pripravljen na spremembo. V tem obdobju je pripravljen začeti karmične vzorce spreminjati in sprejeti pomoč, ki mu jo lahko ponudi karmični astrolog. 

Želite postati karmični astrolog?

V kolikor želite sebi in/ali drugim pomagati pri razumevanju njihovih karmičnih vzorcev ter razreševanju bremena karme, vas povabim v tečaj Karmična astrologija. 

Na tečaju se boste naučili vsega, kar morate znati, da boste lahko po njem samostojno razložili karmični horoskop in sebi ali drugim pomagali do lepšega življenja.

Kajti, že kmalu zatem, ko začnete čistiti karmo s preprosto, a zelo učinkovito tehniko, ki jo boste spoznali na tečaju, se začne življenje popolnoma spreminjati. Kliknite tukaj in preberite več o vsebini tečaja Karmična astrologija.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!