Novembrski Lunin mrk v astrologiji 

Pripravite se na zelo močan Lunin mrk v biku, ki se bo zgodil 8. 11.2022 na osi 16° 01' astrološkega znamenja bik - škorpijon. Ta lahko popolnoma spremeni tok vašega življenja. Ali se bo obrnilo na bolje ali na slabše, je odvisno od vašega rojstnega horoskopa in postavitev planetov v njem, od vaših prepričanj in vaše naravnanosti.

Predvsem se zavedajte, da mrk zahteva ravnotežje na področju, kjer se pojavi. Od Sončevega mrka (25.10.2022) do danes se je zgodilo marsikaj. V kolikor so se pojavljale zadeve, okoliščine ali ljudje, ki so vas spravili ob pamet, se zavedajte, da je prišel čas, da nekaj na tem področju izpustite iz svojega življenja. 

Vsak, tudi Lunin mrk v biku, je namreč tesno povezan s svojim vladarjem Marsom in predvsem Plutonom. Tako škorpijon kot Pluton pa zahtevata preobrazbo, ki se običajno lahko zgodi šele takrat, ko nekaj, česar se tesno oklepate, najprej izpustite iz svojega življenja. 

Kadar se zgodi Lunin mrk, so energije veliko močnejše od "običajne polne lune", zato vpliv mrkov traja veliko dlje časa kot vpliv prazne lune. Posledice Luninega mrka namreč lahko opazite vsaj pol leta, leto dni ali celo več let, odvisno od tega, kakšen mrk se zgodi in koliko časa traja. 

Zakaj je Lunin mrk naporen 

Čas Luninega mrka je praviloma naporen, ker vedno prinaša dvojnost in neke vrste nasprotovanje med zavestnim in podzavestnim delćkom vaše osebnosti. Gre za del, s katerim se srečate, ga opažate in se z njim na nek način pogovarjate vsak dan znova. Hkrati pa vas okoliščine povlečejo na področje, ki ga slutite, a praviloma ne znate uravnotežiti. 

Uresničenje tistega, po čemer najbolj hrepeni vaša duša, ovirajo vaše želje, ki jih predstavite sebi in svetu okoli sebe. V tem času nekako iščete ravnotežje med tem, kar vam resnično veliko pomeni in med tem, kar ste mislili, da je pomembno za vas. Če se zdaj resnično obrnete vase na pravi način, boste zlahka odkrili odgovore, ki bi vas v nasprotnem obremenjevali še dolgo časa. 

Drugače povedano, v vas poteka na videz nevidna bitka med hrepenenjem duše (Luna) in egom (Sonce). Sonce in z njim ego v človeku, je pod vplivom tega Luninega mrka potrebno izpustiti. Ljudje pa tega ne želimo narediti, ker se bojimo pokazati svoja prava čustva in tisto, kar v resnici živi globoko v nas. 

Kaj naredite pod Luninim mrkom 

Predvsem se zdaj zavedajte, da ni vse takšno kot se zdi. Ljudje so veliko pogosteje občutljivi na polno luno kot na prazno luno. To pa se kaže v hudi razdražljivosti in občutku nemoči, ki vas zlahka preplavi, četudi morda običajno ne verjamete v vpliv polne lune ali pa verjamete vanjo, a je sami običajno ne čutite. 

Naj izpostavim en primer možnega dogajanja.

Kar naenkrat, na videz brez razloga, lahko postanete veliko bolj občutljivi, zadirčni ali zamerljivi, saj se vas vse veliko bolj dotakne. Zdaj lahko zaznate skoraj nezaznavne odtenke v glasovih ljudi. Tega niste vajeni in vaš naravni obrambni mehanizem se odzove na dogajanje, čeprav bi rekli, da se zavestno nikoli ne bi tako odzvali. 

Naj vam ponudim najboljši nasvet kot vam ga lahko dam za kateri koli dan mrka. Če je le mogoče, na dan Luninega mrka v biku ne počnite nič pomembnega

Vem, da je to v sodobnem času, ko morate v službo ali po drugih opravkih, to težko uresničiti, ampak poskusite si vzeti prost dan in si dobro odpočiti čez dan, če ponoči ne boste mogli spati. Ta mrk je resnično naporen in ne podcenjujte ga. Če morate na delo, poskusite narediti toliko kot je mogoče in se (ali svojih sodelavcev) ne priganjajte preveč. 

Vse skupaj je tako zelo pomembno, da bi si želela, da bi astrologija imela večjo moč v družbi. Če bi me kdo poslušal, bi predlagala, da bi vsako leto na dneve mrka imeli proste dneve. Morda vodite podjetje in imate dovolj moči ter vpliva, da lahko tako delovne dneve uredite vsaj pri vas? Poskusite, preverite in mi sporočite, kako se obnese. 

Lunin mrk - November 2022 

Še enkrat bom ponovila. Lunin mrk v novembru 2022 se zgodi na16° 01' bika, a na osi bik - škorpijon. Škorpijon je znamenje preobrazbe, preobratov in včasih celo strašljivih zadev. Prejšnji teden sem pisala o noči čarovnic, čarovnicah in škorpijonu. Vsi trije, ob njih pa še dan mrtvih, so tesno povezani tudi s tem mrkom. 

V času tega Luninega mrka se Luna nahaja v biku v konjunkciji s Severnim Luninim vozlom in Uranom. Sonce je v škorpijonu v konjunkciji z Južnim Luninim vozlom ter ob tem še v konjunkciji z Merkurjem in Venero.

V zgodbo tokratnega Luninega mrka so tesno vpleteni kar štirje osebni planeti in to kaže na pomembne spremembe v vsakodnevnem življenju. Te spremembe prinašajo preobrate, ki jih dodobra občutite na svoji koži, najsi bodo zaželene ali ne. 

Da zgodba še ni končana, se vanjo vplete še Saturn s svojim kvadratom. Celotna postavitev tega horoskopa tvori T-kvadrat, ki velja za eno od najtežjih konfiguracij v astrologiji. Prinaša jezo, razočaranja, strahove in še kaj podobnega, zato bodite skrajno previdni pri svojih odzivih, da jih ne boste "dobili po glavi" ali ustvarjali dodatnih zamer.

Kaj boste podarili Luninemu mrku?

Lunin mrk po eni strani res prinaša občutljivost, nespečnost in možna razočaranja, a vam v zameno ponuja priložnost za iskrenost do sebe. Od vas zahteva, da si priznate, kaj je postalo odvečno v vašem življenju in to izpustite iz njega. V zameno vam ponuja ravnotežje, čustveno olajšanje in življenje, skladno z vašimi vrednotami. 

Gre za pomembne spremembe, ki jih pod vplivom močnih energij človek težko narediti sam, saj se vedno znova vrti v začaranem krogu, iz katerega težko pobegne. To je preprosto človeško, saj smo "narejeni iz, na nek način občutljivega materiala", kot pravim našemu osnovnemu človeškemu karakterju. 

To vas naredi človečno osebo, a prinaša tudi čustveno občutljivost, z njo pa strahove in nemoč. Ne želim vas strašiti, a precej verjetno je, da se bo potlačena energija in vse tisto, kar pometate pod predpražnik, začelo vračati in se bo zato zelo verjetno situacija še poslabšala. 

Nekaj boste zdaj izpustili. Naj bo to ego, ki bo odstopil prednost vaši duši in hrepenenju, ki ga nosite v njej. Čas je, da naredite prostor za nekaj novega, lepšega, za razumevanje in sočutje, ki vam bosta prinesla tudi lepšo prihodnost. Postavite si preprosto vprašanje. 

Kaj je v mojem življenju preživelo svoj čas obstoja?  

V kolikor imate še vedno težave z odločitvami in s tem, kako ravnati, da bi lahko spremenili svoje življenje, a ste pripravljeni narediti premik naprej, vas povabim v Lunino Čarodejko, kjer srečamo dvakrat mesečno na Luninem ritualu, s katerem boste vsakokrat naredili majhen korak naprej in že po nekaj mesecih opazili povsem novo realnost ali pa se znali bolje "obrniti" v različnih okoliščinah

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!