Moja nova knjiga z naslovom ROJSTNI HOROSKOP: Odkrijte svoj notranji potencial je nastajala zelo dolgo časa. Njena pot je bila razburkana in je delila delček moje osebne usode. O tem, kaj vse se ji je godilo, vam povem ob drugi priliki.

Danes se vam oglašam z dobro novico, in sicer vam že lahko pokažem končano naslovnico knjige, ki bo izšla v kratkem. 

Spodaj pod to objavo sem nastavila možnost komentiranja. Zanima me kaj pravite na naslovnico nove knjige ROJSTNI HOROSKOP: Odkrijte svoj notranji potencial. Vam je všeč? Bi jo imeli na svoji knjižni polici? Povejte v komentarju pod objavo! 

Rojstni horoskop Odkrijte svoj notranji potencial

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


 • V komentarju povejte ali ste tako nestrpni kot jaz in knjigo že težko čakate? Vam je všeč? Bi jo imeli na svoji knjižni polici? Lahko poskusite tudi uganiti kaj bo vsebovala. 🙂

 • knavs.vesna pravi:

  Pozdrav, Irena !
  Naslovnica knjige je zelo “nobel “, lepa, globoka modrina z kot perlice nanizanimi horoskopskimi znamenji.
  Všeč mi je in jo bom tudi naročila !
  Vse čestitke za izid vaše knjige, ki nam bo vsem v veliko zadovoljstvo in pomoč !

  VesnaK

  • Draga Vesna,
   Najlepša hvala za vaše mnenje in navdušenje.

   Prijetno mi je pri duši, ker vam je všeč. Še bolj pa bom vesela, ko vam bo vsebina dala nov pogled na to, kako preprosta je lahko razlaga rojstnega horoskopa, ko imate osvojene osnove astrologije in celo brez njih. 🙂

   Čudovit vikend si naredite.

 • Zelo lepa naslovnica. Lepo bi bilo, da bi črke in zvezdice bile kakor barva zrelega zlata, rahlo svetleč pridih. Drugače pa čestitke in vse dobro. Vsekakor jo bom takoj kupila, saj so vse Vaše knjige čudovite.

  • Janja, hvala za mnenje in predlog. Morda vam bom lahko ustregla pri naslednji knjigi. Pred njo mora najprej zagledati luč sveta zdajšnja. Prepričana sem, da boste uživali ob njej, saj je v njej polno namigov kako čim bolj enostavno razložiti rojstni horoskop in še bolje spoznati sebe. No, boste povedali. 🙂

 • Naslovnica je v slogu celostne podobe Moje akdademije, vključno z barvami in Feniksom. Meni je všeč, in me nagovarja.

  • Ooo…. Sabina, si našla Feniksa na platnici? Si edina, ki si mi povedala, da si našla tudi Lunino Čarodejko v mojem rojstnem horoskopu. Povsem sem navdušena! Še bolj pa me navdušuje, da ti je naslovnica všeč. Najlepša hvala, ker si zapisala svoje mnenje.

 • Zdenka Pupaher pravi:

  Pozdravljena
  Naslov knjige mi je všeč in komaj čakam da bo v moji knjižni polici
  Lep pozdrav

  • Draga Zdenka, najlepša hvala za vaše mnenje. Ponosna sem, da bo knjiga krasila tudi vašo knjižno polico.

 • JOZICA NOVAK pravi:

  Pozdravljena, Irena!
  Super da bo še nekaj novega. Zdi se mi prav, da nekako barve in format sledita knjigi kot npr. Učbenik o osnovah astrologije, O denarju in Luninih menah. Tako to lahko izgleda kot zbirka. Je uporabno in lično.
  Želim veliko uspeha.
  Lep pozdrav, Jožica Novak

  • Draga Jožica,
   A veste, da sem vas že pogrešala in sem zelo vesela, ker ste se oglasili. Hvala za lepe želje.
   Zanimivo se mi zdi, da ste vse knjige povezali kot zbirko. Jaz sem idejo o njej opustila že davno, ko sem spoznala, da astrologija ni za vsakogar, pač pa le za pogumne, ki si upajo pogledati sebi v oči.
   Želim vam lepo poletje. 🙂

 • Andreja PUC pravi:

  Draga Irena,
  veš, da se rada izrazim bolj poetično. Za tvoj nov učbenik bi zapisala:

  KAJ ZA TVOJIMI MODRIMI PLATNICAMI SE SKRIVA?
  TAKO LEPA SI, ČRKE, SLIKE V BARVI ZLATA,
  KAKOR ZVEZDE Z NEBA.

  KOMAJ ČAKAM, DA TE ODPREM,
  DA ME NAPOJIŠ Z DOGNANJI, ZNANJEM
  VSEBINO ASTROLOŠKIH PRVIN.

  RADA TE IMAM (KNJIGA), HVALA

  Andreja Puc

  • Draga moja Andreja,
   Najlepša hvala, ker si si vzela čas in tako lepo zapisala. Izrazila si se s čisto poezijo, ki poboža dušo in ogreje srce. 🙂
   Upam, da si dobro kolikor je mogoče. Obema pošiljam topel objem. Rada te imam. Hvala.

 • Blaž Dobrovoljc pravi:

  Lepa naslovnica. Lepo usklajene barve in simboli. Super. Edino kar bi morda dodal – malo več ognja manjka. Simbol na sredini bi bil lahko malo bolj žive rdeče barve (sem pač oven in imam rad rdečo:)).

  • Blaž, najlepša hvala za vaše mnenje. Slika našega simbola (logotipa) je pomanjšana, a mislim, da ima kar precej ognja v sebi. 🙂 Konec konec je naš simbol Feniks. Več o njem, če še niste prebrali, piše na https://mojaakademija.si/kdo-smo, kjer so predstavljene tudi barve. Morda tu najdete več rdeče.

 • Pozdravljeni, naslovnica mi je zelo všeč in kar pritegne pozornost. Mogoče bi izbrala barvo modra, ki se preliva v violično. Ne vem zakaj ampak mi moj notrani glas ta trenutek pravi tako 🙂

  • Renalda, najlepša hvala, ker ste zapisali vaše mnenje. Tudi meni je vijolična barva pri srcu. 😉

 • Vesna M. D. pravi:

  Naslovnica mi je zelo všeč. Vabi, da bi odprla knjiigo in odkrivala njene skrivnosti. Žal mi je, da nimam še dovolj časa, da bi se bolj poglobila v astrologojo. Enkrat bo že prišel njen čas.

  • Draga Vesna, najlepša hvala, ker ste si vzeli čas in zapisali svoje mnenje o naslovnici. Navdušuje me, da vam je všeč. Vem, da osvajate delčke astrologije, ki so v tem trenutku najpomembnejši za vas. Za vse ostalo pa pride pravi čas in takrat bom naredila vse, kar je v moji moči, da boste navdušeno poglobili svoje znanje.

 • Draga Irena,

  izjemno vesela sem vaše nove knjige. Naslovnica mi je zelo všeč, klasična, premišljena in pritegne pozornost, da jo odpremo in se poglobimo v notranjost platnic – v notranji potencial kniige.

  Se že veselim dne, ko jo bom držala v rokah in bo zraven osnov astrologije imela posebno vidno mesto na moji knjižni polici.

  Po tihem upam in si želim, da bo pritegnila tudi pozornost mojega sina najstnika in da bova znala skupaj najti odgovore na vse izzive, ki nam jih vsem prinaša življenje.

  Hvala 🙏❤️

  • Draga Heidi,
   Zelo sem vesela, da ste se oglasili. Še bolj, da vam je naslovnica všeč in bo knjiga dobila vidno mesto ob Učbeniku za osnove astrologije.

   Vsebina te knjige osnove astrologije nadgrajuje in daje preproste napotke v uvid notranjega potenciala lastnika horoskopa. V bistvu je nastala po gradivu tečaja Razlaga horoskopa I, zato imate že vse na voljo v tečaju in knjige ne potrebujete, razen, če bi jo radi prijeli v roke.

   Spomnili ste me na čas, ko sem začela s študijem astrologije. Moj sin je bil sicer takrat precej mlajši, ampak mi gre še vedno na smeh, ko se spomnim, kako me je spraševal o znamenjih in planetih, ko je bil skrajni čas za spanje.

   To so neprecenljivi trenutki, ki hitro minejo in jih ni mogoče kupiti. Lahko jih le doživiš. Vama želim podobnega druženja in odgovorov, ki vaju bodo varno vodili do (še) lepše prihodnosti.

 • Tatjana Dolenc pravi:

  Irena, super naslovnica s Feniksom v sredini 🙂 Krasna simbolika. Knjigo bom seveda kupila. čav

  • Tatjana, najlepša hvala za vaše mnenje. Navdušena sem, ker ste našli še našega Feniksa. 🙂 Ponosna sem, da bo knjiga krasila tudi vašo knjižno polico. Lepo bodite!

 • super naslovnica. Knjigo bom tudi naročila.

  • Eva, tudi vam najlepša hvala za komentar in mnenje. Še zlasti, ker pravite, da vam je naslovnica všeč. Knjiga vam bo dala napotke kako pokukati vase brez zapletenih pravil. 🙂

 • Meni je všeč. Nadaljevanje v vaših modrih in rumenih odtenkih. Hkrati pa pokažete kaj približno bo vsebovala.
  Jaz bi jo, no, jo bom imela. Zato spremljam kdaj bo izdana oz. v predprodaji.

  • Sonja, najlepša hvala za vaše mnenje. Imate prav. Prevladujejo modri in rumeni odtenki, v barvah Merkurja in Jupitra. Vesela bom, da bo lahko do razlage horoskopa in odkrivanja vaših notranjih potencialov vodila tudi vas. 🙂

   Danes si še ne upam povedati datuma izdaje, ker je še nekaj neznank, a vas v novičkah zagotovo obvestim o izidu in najvišjem dovoljenem popustu zanjo pred izidom.

 • Ivanka Podpečan pravi:

  Ivanka Podpečan
  Irena, meni je naslovnica zelo všeč, seveda pa se veselim tudi vsebine in jo nestrpno pričakujem. Imam željo, da tudi druga predavanja spremeniš v knjige, saj so tvoji izdelki strokovno edinstveni in napisani v slovenščini. Prepričana sem, da se bodo tvoji bralci strinjali z mano. Lep teden ti želim.

  • Draga Ivanka,
   Najlepša hvala, ker si se oglasila. Skačem od veselja, ker ti je naslovnica všeč, saj je tole malo moja, malo tvoja knjiga in je zelo pomembno, da ti bo blizu. 🙂

   Navdušena sem nad tvojim predlogom, da predavanja spremenim v knjige, ampak kdaj in ali se bo to zgodilo, je odvisno od zanimanja za to knjigo. Naj moji bralci povedo z dejanji kaj si mislijo o mojih knjigah.

   Čudovit teden ti želim!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Success message!
  Warning message!
  Error message!