Akcija!

Knjiga Rojstni horoskop: Odkrijte svoj notranji potencial

19,9744,96 z vključenim DDV

Rojstni horoskop je temeljni horoskop, v katerem so zapisane vse možnosti, ki jih lahko nekdo doživi v svojem življenju. S pomočjo knjige ROJSTNI HOROSKOP: Odkrijte svoj notranji potencial boste odkrivali svoj pravi jaz. Spodaj pri opisu so dodane ogledne strani s kazalom.

 

 

Posvetilo za tiskano knjigo

Komu posvetim knjigo? Vpišite samo ime. Če naročate več knjig, imena ločite z vejico. Opomba: Posvetilo lahko dodam le v tiskano knjigo.

Delite:

Rojstni horoskop je temeljni horoskop, v katerem so zapisane vse možnosti, ki jih lahko nekdo doživi v svojem življenju. S pomočjo knjige ROJSTNI HOROSKOP: Odkrijte svoj notranji potencial boste odkrivali svoj pravi jaz. Spoznavali se boste takšne kot ste v resnici.

Preden vam povem več o knjigi, kliknite tukaj za ogledne strani knjige Rojstni horoskop: Odkrijte svoj notranji potencial s kazalom, da si boste lažje predstavljali vsebino knjige.

Ali je ta knjiga drugačna od Učbenika za osnove astrologije?

V preteklosti je moja prva knjiga Učbenik za osnove astrologije doživela že vrsto preoblek, zato so me mnogi bralci vprašali ali je ta knjiga kaj drugačna od prve. Če si postavljate podobno vprašanje, preberite vsebino knjige spodaj. Kratek odgovor glasi: “Da. Seveda. Gre za popolnoma novo knjigo.”

Kljub povedanemu, razlago rojstnega horoskopa z namenom odkrivanja vaših notranjih potencialov opisujem korak za korakom, zato ponovim nekatere pojme iz Učbenika za osnove astrologije. V nasprotnem primeru bi lahko nastala vrzel in zmeda. Astrološke pojme, ki ste jih spoznali že v Učbeniku za osnove astrologije le delno povzamem. Skozi glavnino nove knjige jih omenim, pogosto dopolnim in razširim za namen razlage rojstnega horoskopa.

Vsebina knjige

Izvolite kazalo, da si lažje predstavljate kaj vsebuje moja nova knjiga ROJSTNI HOROSKOP: Odkrijte svoj notranji potencial.

KAZALO
Predgovor avtorice
O horoskopu
Splošno o razlagi rojstnega horoskopa
Ključ horoskopa
Ascendent
Vladar Ascendenta
Sonce
Luna
Odnos Lune in Sonca
Lunina vozla
Gibanje planetov
Končni dispozitor
Pomembne stopinje
Minorni aspekti
Osebno število
Kiron
Lilit
Konfiguracije planetov
Razlaga notranjega potenciala lastnika rojstnega horoskopa
O avtorici

Kaj boste spoznali v knjigi?

V knjigi vas iz poglavja v poglavje vodim z opisi, namigi in drugimi napotki skozi razlago rojstnega horoskopa z namenom odkrivanja vašega notranjega potenciala. Pri razlagi rojstnega horoskopa je namreč včasih smiselno nekaj razložiti, ob drugi priliki pa lahko vrsto opisov popolnoma zanemarite.

V knjigi zato dodajam vrsto opisov in napotkov. Še več. Priporočam vam, da izrišete svoj rojstni horoskop in sproti ob branju knjige razlagate svoje postavitve. Do zaključka branja knjige boste veliko izvedeli o sebi ali drugi osebi. Zelo verjetno boste odkrili kakšno svojo “cvetko”, ki bi jo bilo dobro izkoreniniti in vrsto potencialov oz. naravnih darov, ki jih še niste izkoristili.

Več o vsebini knjige ROJSTNI HOROSKOP: Odkrijte svoj notranji potencial

Naj vam za pokušino povem več o vsebini moje nove knjige ROJSTNI HOROSKOP:  Odkrijte svoj notranji potencial, da si boste lažje predstavljali kaj boste spoznali z njeno pomočjo. Povzetek bom napisala s pomočjo kazala, ki sem ga dodala na prvih straneh, da boste hitro in zlahka našli svoje najljubše poglavje.

Torej, kaj natančno vsebuje knjiga ROJSTNI HOROSKOP: Odkrijte svoj notranji potencial?

O predgovoru ne bom izgubljala besed, saj v njem poskušam ustvariti ozadje in predpripravo na razlago rojstnega horoskopa. Nadaljujem s svojim pogledom na horoskop in rojstni horoskop. Trdno verjamem, da lahko skoraj vsako stvar v življenju a) bolje izkoristite b) preobrazite. V tem se pomembno razlikujem od mnogih astrologov, ki jih poznam.

Astrologe boste namreč večkrat slišali reči, da ničesar ne morete spremeniti, ker je tako zapisano in pika. V osnovi je res, vendar ne za vsakogar. Upam, da ste med tistimi, ki bodo to trditev postavili na laž. Podrobno si boste o mojem pogledu, ki temelji na izkušnjah, prebrali v knjigi.

S ključem horoskopa se začne tista prava razlaga rojstnega horoskopa. Ključ horoskopa predstavja del vas, ki se ga pogosto ne zavedate, a vodi marsikatero vaše ravnanje in odločitev, zato ga je vredno poznati in uporabiti tako, da vam bo bolje služil. Nadaljujem z Ascendentom, ki je ena najpomembnejših točk v horoskopu.

Verjetno svoj Ascendent že poznate, a ga boste tu odkrili na novo, saj dodajam opise vseh Ascendentov. Sledi opis vladarja Ascendenta. To je planet, ki vam pomembno kroji usodo od prvega vdiha (od rojstva dalje), zato je prav, da ga razložite vsaj sebi in razumete kam vas usmerja na vaši življenjski poti.

Zatem boste odkrivali svoje Sonce in Luno ter njun medsebojen odnos. Kaj pa, če nimate aspekta med Soncem in Luno? No, v knjigi boste to odkrili. Namig: V poglavja o Soncu in Luni sem dodala nekaj coaching vprašanj, ki so vam lahko v pomoč pri vaših dilemah in lažji razlagi.

Lunina vozla sem v Učbeniku za osnove astrologije sicer res omenila, več od tega pa nisem nadaljevala. V tej knjigi boste našli podrobne opise kaj pravzaprav predstavljata Lunina vozla, kdaj prideta v ospredje in kdaj ju je v resnici najbolje razložiti. Dodani pa so tudi opisi Luninih vozlov v znamenjih in hišah.

Glavnino poglavij o gibanju planetov in pomembnih stopinjah je vzeto iz Učbenika za osnove astrologije. To poglavje je dodano kot opomnik, da preverite tudi te postavitve v svojem ali drugem horoskopu in vaša razlaga gladko teče, brez da bi se morali vračati v Učbenik osnov. Poleg Fortune, sem dodala še izračun in uporabo Arabske točke Duha.

Preverili boste tudi, ali imate v rojstnem horoskopu planet, ki mu pravimo “končni dispozitor”. To je ena od tistih postavitev v horoskopu, ki je ne boste našli v vsakem horoskopu. Če pa obstaja, dodaja precejšnjo težo na vaše življenje.

Knjigo nadaljujem z eno od najbolj priljubljenih tem, z osebnim številom. Verjetno je tako zato, ker osebno število lahko izračunate brez izrisa horoskopa, preberete opis in že veste nekaj novega o sebi. Seveda vam predlagam in opišem kaj naredite, da boste lahko osebno število po želji vključili v svojo razlago in jo razširili s pomočjo rojstnega horoskopa.

Sledi razlaga Kirona in Lilit, ki nista planeta, pač pa asteroida. V tem poglavju boste odkrili kdaj ju je smiselno uporabiti pri razlagi in kaj vse vam povesta o vas ali nekom drugem. Odkrivali boste svojo bolečo točko, ki jo lahko s spoznanji ozdravite. Soočili se boste s svojo neuročeno naravo, da je ne boste več zanemarjali, pač pa jo boste lahko izrazili na najboljši način.

Preden zaključim s knjigo, vam na kratko pojasnim tudi kaj so konfiguracije in opišem kaj vam povedo o lastniku horoskopa, če se nahajajo v rojstnem horoskopu. Knjigo zaključim s kratkim povzetkom razlage rojstnega horoskopa in koristnimi namigi kaj storite, ko se lotite razlage sami. V knjigi vam korak za korakom podajam osnovno znanje razlage rojstnega horoskopa s poudarkom na odkrivanju notranjega potenciala.

Zdaj, ko veste kaj lahko pričakujete od knjige, se odločite le še za format knjige, ki vam je najbolj pri srcu.

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod ali oba? Izberite v spustnem meniju (zgoraj) in knjiga bo vaša že v nekaj dneh!

Podatki o knjigi

E-knjiga Rojstni horoskop: Odkrijte svoj notranji potencial

Avtorica: Irena Stopar
Druga elektronska izdaja
Format: .pdf
Leto izida: 2023
Oblikovanje: Žiga Valetič
Prelom: Tanja Kaštrun
Število strani: 179 strani

Tiskana knjiga Rojstni horoskop: Odkrijte svoj notranji potencial

Avtorica: Irena Stopar
Oblikovanje: Žiga Valetič
Prelom: Tanja Kaštrun
Druga izdaja, prvi natis
Leto izida: 2023
Število strani: 180 strani
Velikost: 14,8 x 21 cm
Mehka vezava

Dimenzije Ni na voljo
Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Knjiga Rojstni horoskop: Odkrijte svoj notranji potencial”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!