Sonce v levu v rojstnem horoskopu 

Sonce v levu je zaščitni znak za uspeh, optimizem in voljo do življenja. Ljudi, rojene s to postavitvijo Sonca, spremlja dobra volja, občutek vsemogočnosti in velika želja po dosežkih. Želijo si priznanj in pohval za vse, kar v življenju počnejo. Spadajo med ponosne ljudi, ki si prizadevajo za dobro v svojem življenju in v življenju drugih ljudi. 

Močneje, kot čutijo podporo drugih, močneje si prizadevajo za ureditev takšnega življenja, ki bo v veselje prav vsem. Zelo hitro pa postanejo razočarani, sitni in trmasti, če zadeve ne tečejo, kot si želijo. Kadar čutijo, da so jih drugi spregledali, postanejo egoistični in nepopustljivi. Takrat jih težko premaknete v želeni smeri.

Sonce v levu potrebuje potrditev

Karkoli že oseba, ki ima v rojstnem horoskopu postavljeno Sonce v levu, počne, si želi, da drugi opazijo njena prizadevanja. Želijo si pohvale in priznanja za vse, kar počnejo. Zato je zanje zelo pomembno, da se obdajo z ljudmi, ki jih podpirajo. Majhnosti ne prenašajo dobro. Verjamejo v velike stvari in se z malenkostmi ne želijo ukvarjati.

Imajo veliko in svetlo vizijo za prihodnost, ki jo želijo uresničiti za vsako ceno. V vse, kar počnejo, dodajo kanček sebe in svojih najboljših potencialov. V sebi nosijo ustvarjalnost, zato jih privlačijo poklici, kjer lahko ljudem pokažejo nekaj novega in svojega. Počnejo nekaj, čemur so sami dodali svoj pečat. Ljubijo dramo in ekstravaganco. Bolj, kot se zdi nekaj bleščeče, bolj jih vabi k sebi.

Sonce v levu in ambicije

Ljudje, ki imajo postavljeno Sonce v levu, so zelo ambiciozni. Skozi svoja prizadevanja se želijo dokazati in si zaslužiti svoje mesto pod soncem. S pravim pristopom lahko naredijo ogromno dobrega zase in za okolje, v katerem se gibljejo. Imajo poseben talent za nastopanje.

Izžarevajo neke vrste privlačnost, s katero pritegnejo ljudi. Znajo se lepo izražati in z veseljem se razgovorijo o nečem, kar jim dosti pomeni. Pri tem želijo tudi druge prepričati, da se jim pridružijo pri njihovih prizadevanjih.

Njihova šibka točka je ranljivost. Zlasti takrat, ko se počutijo spregledani, lahko hitro zapadejo v žalost in celo v depresijo. Pod uspešno osebo se skriva človek s svojimi željami, potrebami in stiskami. V obdobjih, ko ne teče vse, kot si želijo, lahko postanejo neusmiljeni in nepopustljivi, negativno egoistični.

Naj Sonce postane vaša srečna zvezda 

Vaše Sonce se morda nahaja v levu ali v katerem koli od drugih astroloških znamenj. Z njim ste se rodili, ker vam želi povedati zanimivo zgodbo o vas in vas voditi po poti preboja v najboljšo različico sebe. Spoznajte ga in mu dodajte toliko veljave kot si zasluži in z lahkoto boste uresničili svoje sanje.

Sonce v levu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se je vredno prepustiti radovednosti. V času, ko se Sonce v prognostičnih tehnikah nahaja v levu, je čas, da se osredotočite na svoje ambicije in naredite ali prilagodite svoje načrte za prihodnost.

Svoje aktivnosti boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj. Vaš bo že v le nekaj dneh.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.


O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!