Sonce v ovnu prinaša navdušenje 

Sonce v ovnu svojim pripadnikom prinaša aktivnost, strast in navdušenje. Nikoli niso pri miru in zdi se, da v sebi nosijo neusahljiv vir energije, ki jim pomaga zdržati še tako velike fizične napore. Zanje ni pomembnejšega od nenehnega dogajanja. Če se ne dogaja nič zanimivega, postanejo nemirni in zdolgočaseni.

Rojeni s Soncem v ovnu so zanimivi ljudje. K sebi druge v isti sapi privlačijo kot magnet, a jih znajo prav tako hitro tudi odbiti. Namreč, včasih v svoji zanesenosti povsem pozabijo, da imajo tudi drugi ljudje svoje želje in potrebe. Zaradi velike osredotočenosti nase, jim marsikdo nalepi nalepko "egoist". 

Sonce v ovnu potrebuje aktivnosti

Za Sonce v ovnu ni nič tako pomembnega kot nenehno dogajanje. Ti ljudje takoj oživijo, ko se znajdejo pred kakršnim koli problemom. Skočijo in ga poskušajo rešiti, ne da bi o njem kaj dosti premišljevali. V kolikor je potrebno dlje časa počakati na razrešitev, se zlahka naveličajo in se podajo v reševanje nečesa drugega. 

Zelo hitro se navdušijo nad novimi zadevami in izzivi. Resda pa so le-ti zanimivi le toliko časa, dokler čutijo neke vrste vznesenost nad tem, kar je pred njimi. Njihova največja pomanjkljivost je ravno kratek čas pozornosti. Po začetnem navdušenju, se hitro umirijo in se odprejo novim izzivom. 

Takoj, ko najdejo nekaj zanimivega, novega, se za to zadevo (ali osebo) navdušijo kot nihče drug v zodiaku. Takoj se ogrejejo in "gredo v akcijo". V kolikor tisto ne predstavlja izziva tudi v drugem koraku, bodo tudi prvega hitro opustili. Še zlasti boli, ko se ogrejejo za neko osebo, zatem pa v hipu izgubijo interes zanjo. Drugim se zato pogosto zdijo neresni, nestabilni ali pretirano neobčutljivi. 

Sonce v ovnu in njegovi cilji

Ljudje, ki imajo postavljeno Sonce v ovnu, svoje cilje najraje postavljajo sproti. Prepustijo se prebliskom in odprtosti do dogajanja okoli njih. Čeprav imajo sposobnost dolgoročno načrtovati zadeve, se z njimi neradi ukvarjajo. Živijo za trenutek in dolgoročno načrtovanje jih hitro začne dolgočasiti. Preprosto težko čakajo 5 - 10 let, preden bi lahko nek dolgoročni cilj uresničili.

Kadar se nečemu zavežejo in je to zanimivo ves čas izvajanja oz. ukvarjanja s to zadevo (ali osebo), svoje cilje dosežejo z odliko. Poudarek je na "kadar". Namreč, Sonce v ovnu se nerado zaveže čemurkoli, saj vsaka zaveza pomeni omejitev. Čeprav resno misli, ko reče "da", se lahko zgodi, da takšni osebi prekriža pot kaj bolj zanimivega. Takrat pozabi na svojo zavezo ali pa jo prekliče. 

Glavni cilj oseb, rojenih s Soncem v ovnu, je zanimivo in aktivno življenje. Zavedajo se, da "se živi samo enkrat". Drugim ne dovolijo vmešavanja v svoje odločitve in pogosto ne poslušajo niti dobronamernih nasvetov. Tokratno potovanje skozi življenje si znajo narediti "po svoje", polno, nepredvidljivo in pogumno. So ljudje, ki znajo živeti "po svoji meri". 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


  • Imate v svojem horoskopu Sonce v ovnu ali poznate koga, ki ga ima? V komentarju spodaj povejte, v kolikšni meri prepoznate opis. Lahko ga dopolnite, ker zapisano ni vse, kar velja za rojene v astrološkem znamenju oven. 🙂

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >
    Success message!
    Warning message!
    Error message!