Venera v biku - Recite: "Da" Življenju!

Venera v biku vas uči lepo živeti na našem planetu. Z vsakim svojim dihom vam pravi, da recite: "DA!" življenju na našem čudovitem planetu. Pokaže vam, kako lahko uživate ob vsakodnevnih drobnih dogodkih, gestah in pozornostih. Poleg opevane ljubezni in prijetnih odnosov, vam ponuja možnosti za ugodje in udobje tukaj in zdaj.

Nekateri Venero v biku povezujejo z duhovnostjo, drugi kot tisto, ki vas zapelje v uživanje preko meja dobrega okusa. Kajti Venera je tudi planet ljubezni, predajanja užitkom in erotike. Pri tem pa ne gre le za "golo" strast, pač pa obožuje predvsem počasnost in nežne dotike. Ceni fizično privlačnost in k sebi z lahkoto pritegnete primernega partnerja.

Venera v biku potrebuje ugodje

Venera v biku si želi fizičnih dotikov, saj velja za izjemno senzualno. Obožuje neskončno božanje, crkljanje, masažo in vse drugo, kar lahko občuti kot fizično oz. telesno ugodje. Nikamor se ji ne mudi in zna se posvetiti svoji ljubljeni osebi, zato velja za odlično ljubimko. Seveda pričakuje podobno pozornost in nežnost tudi z druge strani.

Po svoji naravi je privlačna. V sebi nosi posebno lepoto. Ob sebi želi prijetne, prijazne in fizično lepe, vsaj lepo urejene ljudi, ki lepo dišijo. Njena čutna narava pa jo lahko zapelje na rob dovoljenega. Kadar v partnerskem odnosu ni zadovoljna, se težko upira skušnjavam zunaj njega. 

Obožuje dobro hrano, pijačo in sladkarije, zato jo neredko spremlja kakšen odvečen kilogram, ki pa jo naredi le še bolj privlačno. K sreči se s težo ne obremenjuje, saj se zaveda, kako pomembno je izkoristiti prav vsak trenutek za uživanje v dobrotah. Malo za šalo, malo zares pravim, da se takšna oseba zaveda, da se Veneri, vladarici vsega lepega in dobrega, ni dobro zameriti ali ignorirati njenih dobrot. 

Venera v biku in denar

Ljudje, rojeni z Venero v biku, imajo čudovit talent za ravnanje z denarjem. Finančna varnost je zanje izjemno pomembna. Daje jim občutek zadovoljstva. Predvsem pa pri njih ne gre za to, da bi denar grabili k sebi. Včasih se zdi, da se dobesedno steka k njim, saj vedo, da je v lepoti življenja mogoče uživati le, če si jo lahko privoščijo. Univerzum jih pri tem v obilju podpira. 

Denar jim služi kot sredstvo za doseganje želenega standarda in udobja. Saj veste, kako je v življenju. Da preživite, potrebujete hrano. Zanjo potrebujete denar. Vaš kavč stane. Zanj potrebujete denar. Vaš avto stane. Tudi zanj potrebujete denar. In še bi lahko naštevala, ampak sami veste, kako je, če greste v trgovino brez denarja. 

Venera v biku ceni materialno plat življenja in denar, zato ljudi z njo nikar ne sodite in jih ne obtožujte, da so »materialisti«. Raje se učite od teh ljudi, saj so poslani na naš svet, da tudi drugim pokažejo, koliko lepše živeti je na našem "materialnem" planetu, če imate vedno pri sebi dovolj denarja, da si lahko privoščite "sladkosti življenja" v materialni obliki.

Verjamete v reinkarnacijo in večno življenje? Nikar ne ujemite v zanko in ne recite, da boste "naslednjič" imeli več denarja ali "naslednjič" bolj uživali v materialnih stvareh. Tu ste - tukaj in zdaj in pravi čas je, da življenje v telesni obliki živite polno, saj ga lahko izkusite le na Zemlji. Prav Venera v biku je tu, da vas nauči živeti v obilju, radosti in uživanju v vsakodnevnih materialnih stvareh.

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!