Venera v dvojčkih – ljubezen in zabava

Venera v dvojčkih svojim varovancem prinaša obilo zabave in uživanja v življenju. Osebo naredi radovedno in zanimivo. Nenehno jo povezuje z okoljem in zadevami, ki jih z največjim veseljem deli z drugimi ljudmi. Radovedna narava ji prinaša mnoga spoznanja in zanimivo življenje.

Od Venere v dvojčkih ne morete pričakovati dosti obremenjevanja le z eno osebo. Če ljubi, ljubi zato, ker je našla svojo »dušo dvojčico«. V njeni bližini je oseba, ki jo krasi prav podobna energija, sestavljena iz radovednosti, razgledanosti in lahkotnega, nedolžnega flirta.

Venera v dvojčkih razdaja ljubezen do znanja

Včasih se zdijo ljudje, rojeni z Venero v dvojčkih, nezanesljivi in jim manjka pozornosti. Ljudem okoli njih se lahko dozdeva, da jih v resnici sploh ne opazijo takšnih kot so v resnici. Oddajajo občutek, da se nikomur ne posvečajo dovolj, saj nenehno oprezajo za novo, še bolj zanimivo osebo.

V resnici močno cenijo smisel za humor in predvsem pamet. Bolj kot fizična privlačnost, jih pritegne nekdo, od katerega se lahko nečesa novega naučijo. Hkrati pa želijo svoje znanje predati ljubljeni osebi, se z njo veliko pogovarjati in skupaj raziskovati svet okoli sebe.

Lahko bi jih označili za knjižne molje, ki se radi zakopljejo v izbrano knjigo. Preberejo jih več kot večina drugih ljudi. Kljub ljubezni do knjig, so pri branju površni in radi preskakujejo strani. Prav tako močno so jim pri srcu revije, ki jih lahko na hitro prelistajo in dobesedno požirajo zadnje novičke.

Pod vplivom Venere v dvojčkih ljudje ne morejo biti pri miru. Radi se gibljejo in odidejo na izlet. Ne potrebujejo dolgih in napornih potovanj. Zadostuje skok v sosednji kraj, ogled kakšne znamenitosti ali vračanje na poseben kraj, kjer so spoznali nekoga, ki ga imajo radi. Kjerkoli se že znajdejo, tam vedno znova najdejo nekaj novega in zanimivega, česar prej niso opazili.

Venera v dvojčkih ljubi zanimivo osebo

Marsikdo Veneri v dvojčkih očita, da ni sposobna globokih in pristnih čustev. Ne bi mogli biti dlje od resnice. Venera v dvojčkih preprosto ni sposobna živeti v dvoje z nekom, ki jo dolgočasi. Da se to zgodi, pa ni potrebno dosti časa. Hitro spozna, ali ji nekdo ustreza ali ne. 

Ob sebi potrebuje zanimivo osebo, ob kateri bo vsak dan znova odkrivala nekaj novega. S svojim partnerjem se želi pogovarjati in z njim deliti različna spoznanja. Bolj kot lepo in brhko telo ali lepa in draga oblačila, jih pritegne pamet. Njen partner se mora znati pogovarjati in v njej vzpodbujati radovednost.

Prav tako ne ceni zapečkarjev. Njena nemirna in iskriva narava, ki se druži z otroško radovednostjo, jo vodi na mnoge konce sveta. Ob sebi potrebuje partnerja, ki se rad druži z drugimi, gre na obisk k prijateljem ali sorodnikom in zna uživati v drobnih zanimivostih okolja, ki ju obkroža. Ni ljubosumna, niti posesivna, zato potrebuje podobno osebo ob sebi.

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!