Venera v ribah – čudovito naivna 

Venera v ribah je prav posebna Venera, ki v sebi nosi ogromno lepega, prijaznega in včasih neotipljivega. Je nežna, ljubezniva in romantična lepotica zodiaka. Predvsem jo naredijo privlačno njena lepa čustva, ki ji včasih dodajo pridih naivnosti. A, najsi je še tolikokrat "prinesena naokoli", še vedno verjame v dobro v ljudeh. 

Svojim varovancem Venera v ribah prinaša močno povezanost z drugimi ljudmi. Ko nekoga začutijo kot tistega, s katerim bi se lahko dobro razumeli, so pripravljeni narediti vse in še več kot je potrebno, da bi to osebo osrečili in ji podarili košček svojega srca.  

Venera v ribah in njihova dvojna narava

Ljudje, rojeni z Venero v ribah se včasih zdijo kot zlata ribica, za katero velja kratkotrajen spomin. Z veseljem nekomu uresničijo želje in zelo hitro oproščajo. Sposobni so reči "oprosti", "hvala" in "žal mi je". Pri tem zlahka dolgo časa vztrajajo v občutku, da se vse skupaj dogaja kot v filmu in ne njim osebno. 

Kljub čudoviti naravi in lastnostim, ki jih marsikomu od nas manjka, so po naravi dvojni. No, celo trojni. Iščejo ideal življenja. V kolikor ostajajo njihove želje in potrebe nezadovoljene, so sposobni zadovoljitev iskati na dveh ali treh koncih hkrati. Še zlasti je to zelo naporno in nezaželeno v partnerskih odnosih.

Ena od zadev, ki jim ne služi prav dobro, je (kot že omenjeno zgoraj) spomin. Težkih in neprijetnih spominov se ne oklepajo v nedogled, pač pa jih raje odrinejo in se pretvarjajo, da je vse v redu, celo idealno ali skoraj idealno. Te spomine in dogodke ovijejo v meglico ideala in se pretvarjajo, da je vse v najlepšem redu. 

Prav zaradi te njihove lastnosti se lahko zgodi, da se znajdejo v osebni stiski, saj ljudje njihovo zaupljivo naravo zlahka izkoristijo. V kolikor drugi pritisnejo na pravo tipko, bodo ljudje z Venero v ribah naredili vse, kar zmorejo, da nekomu ustrežejo. Druge bodo osrečili tudi za ceno lastne sreče!

A, povedano velja tudi v drugi smeri. Ti ljudje se znajo nežno oviti okoli osebe, od katere nekaj želijo in jim s svojo ljubeznijo ter nežnostjo dokazati, da si zaslužijo njihovo pozornost ali kakšno stvar. Praviloma se jim je težko upreti in zato pogosto dosežejo, o čemer so sanjali. 

Venera v ribah sanja o princu na belem konju

Ljudje, rojeni z Venero v ribah, so po svoji naravi zaljubljeni v ideal ljubezni in romantike. V sebi nosijo nežno naravo in subtilno prikupnost, s katerima osvajajo vse okoli sebe. Običajno se zaljubijo čisto potiho in sramežljivo čakajo na svojih "pet minut sreče".

Neredko se zgodi, da se oseba z Venero v ribah zaljubi v nekoga, ki ji ni dosegljiv (je že v partnerskem odnosu in nima namena iz njega) ali v nekoga, ki v sebi nosi neke vrste bolečino. Zlahka se takšna oseba zaljubi v nekoga, ki potrebuje pomoč in se lahko počuti ujeta, če ji ta oseba ne vrača čustev. 

Takšno osebo boste zlahka zalotili, kako sanjari o svojem "princu na belem konju", čeprav ostaja takšna ljubezen neizpolnjena in je vsem drugim jasno, da "iz te moke ne bo kruha". Drugače povedano, njena ljubezen včasih lahko živi le v svetu idealov in neomejene domišljije. 

Venera v ribah v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi Venera v ribah kaže na čas, ko bi morali postati bolj pozorni na dobroto (a ne brez meja!), sočutje, nežnost in toplino. V času, ko se Venera v prognostičnih tehnikah nahaja v ribah, je pravi čas, da tudi pri sebi razvijate več t.i. "mehkih veščin".

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo, povezana z Venero in drugimi planeti, ki veljajo samo za vas, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu

Vaša Venera, ljubezen in partnerstvo

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje boste poiskali in zadržali ob sebi primernega partnerja. Takšnega, s katerim se bosta skupaj zabavala, postala najboljša prijatelja in najzvestejša zaveznika. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste zaživeli lepše življenje, se počutili žive in srečne.

Ljubezen in nežna čustva, ki živijo v vas, so opisana je v vašem Rojstnem horoskopu.

Venera je eden od planetov v Sinastriji

Že znate razložiti rojstni horoskop sami in ste pripravljeni na zahtevnejšo razlago? Z odnosi se ukvarjamo pri posebni veji astrologije, sinastriji. Venera je eden od planetov, ki jih boste pri tej veji astrologije zelo dobro spoznali, saj lahko dva horoskopa primerjate le, če veste, kaj razveseli in kaj ujezi obe osebi, ki sestavljata par.  

V kolikor želite znati samostojno razložiti odnos med dvema osebama ali ste že v partnerskem odnosu ali vas morda zanima, zakaj se je moral nek odnos končati, boste te odgovore poiskali in ob raziskovanju zelo uživali na tečaju Sinastrija, ki je posvečen partnerskim, družinskim in poslovnim odnosom

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!