Certificirani Horarni astrolog

Od: 115,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Izobraževalni program Certificirani Horarni Astrolog je namenjen ljudem, ki se želijo naučiti hitro in natančno odgovoriti na konkretna, jasno postavljena vprašanja od popolnega začetnika do profesionalnega horarnega astrologa.

Horarna astrologija je najbolj enostavna veja astrologije in zanjo rojstnih podatkov ne potrebujete. Zato je primerna tudi za odgovore tistim ljudem, ki ne poznajo svojih rojstnih podatkov ali so sumničavi in le neradi podajo svoje rojstne podatke.

Vsebina Certificirani Horarni Astrolog

1.   Astrološka znamenja
2.   Planeti v horoskopu
3.   Planeti v znamenjih
4.   Hiše v horoskopu
5.   Planeti v hišah
6.   Aspekti v horoskopu
7.   Planeti v aspektih
8.   Splošna pravila v horarni astrologiji
9.   Ljubezenska horarna vprašanja
10. Horarna poslovna, finančna vprašanja, delo, zaposlitev
11. Časovno določanje v horarni astrologiji
12. Iskanje izgubljenih stvari v horarni astrologiji
13. Konzultacijski horoskop v horarni astrologiji
14. Razna horarna vprašanja (primeri drugih življenjskih situacij)
15. Astrološka etika

Veliko praktičnih primerov

Na začetku izobraževanja boste spoznali bistvo astrologije in se naučili razumeti vse tisto znanje, ki zatem na praktičnih primerih uporabite. Osrednji del izobraževanja Certificirani Horarni Astrolog temelji na reševanju preko 100 praktičnih primerov razlage, kar vam bo omogočilo samostojno razlago po zaključenem programu. Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse.

Predznanje

Za vpis ne potrebujete nobenega astrološkega predznanja, saj boste pridobili znanje od začetnika do profesionalnega astrologa.

Potek tečaja

Tečaj poteka v obliki video posnetkov razlage teorije z animacijami (plastičen prikaz), webinarjev z razlago teorije za posamezen modul in v glavnini razlage horarnih horoskopov (praktični primeri razlage). V tečaju vas čaka še obsežno gradivo vaj z izrisi horoskopov, vsemi tabelami aspektov in “plonk listkom” za pripravo odgovora na horarno vprašanje. Brezplačno boste prejeli tudi Učbenik za osnove astrologije.

Izpit in Certifikat

Po uspešno zaključenem izobraževalnem programu Certificirani Horarni Astrolog boste prejeli Certifikat s prestižnim nazivom.

Clear

Delite:

Način študija

Tečaj boste v celoti preštudirali v spletni učilnici Moje Akademije v obliki video posnetkov razlage in posnetkov webinarjev.

Do tečaja pridobite neomejen doživljenjski dostop. Preštudirate ga lahko kolikorkrat želite in do njega dostopate kadarkoli (24/7/365). Vaša mentorica bom astrologinja Irena Stopar. V vsaki lekciji imate dodan del, kjer lahko vprašate karkoli, povezano s snovjo.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Certificirani Horarni astrolog”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!