Akcija!

Družinski Osebni dnevni horoskop za 4 osebe z bonus webinarjem

129,00298,00 z vključenim DDV

Družinski Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti za vso družino ali pa za vas in več prijateljev.

Delite:

Družinski Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti za vso družino ali pa za vas in več prijateljev.

V družinskem paketu prejmete 4 letne izvode Osebnega dnevnega horoskopa (za 4 različne osebe ali zase po enega za naslednja 4 leta).

Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite. V njem boste vsak dan v letu prebrali, kaj vam dan prinaša.

Vedeli boste, kdaj je ugoden dan za ljubezen, izboljšanje odnosov, iskanje službe, dodaten zaslužek, nakupovanje, prodajo, napredovanje v karieri in mnogo drugega.

Kot bonus darilo boste prejeli še dostop do posnetka webinarja o uporabi Osebnega dnevnega horoskopa z enoletnim dostopom, da boste čim bolje izkoristili vsak dan v letu. Na webinarju boste izvedeli kako dogodki nastajajo in kaj to pomeni za načrtovanje vaših dni. S primeri načrtovanja, seveda.

Vzorec Osebnega dnevnega horoskopa si lahko ogledate na povezavi tukaj. Opis storitve se nahaja spodaj na tej spletni strani.

“Z osebnim horoskopom, ki ste mi ga pripravila lansko leto, sem bila zadovoljna,saj so me napotki opozarjali na čeri in veselje na moji pot. Sama s sabo sem vsak dan bolj zadovoljna, čeprav se okolica z mano velikokrat ne strinja, vendar sem se odločila, da mi vsak dan več pomeni lastno zadovoljstvo. Sicer bo potrebno še veliko dela, vendar sem vesela, da se kljub dodanemu letu počutim “mlajša”, samozavestnejša in z več energije.” Mojca

Obseg vsakega od Osebnih dnevnih horoskopov: 60 – 75 tipkanih strani A4.

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Popolnoma enak horoskop, sestavljen na osnovi mojih rojstnih podatkov uporabljam že od leta 2004, ampak nikar ne verjemite meni. Verjemite tistim, ki ga že uporabljajo.

“Pozdravljeni gospa Irena. Moram vam povedati, da sem vam zelo hvaležna za Osebni dnevni horoskop. V prejšnjem tednu so me poklicali na razgovor v eno podjetje. Pogledala sem v horoskop in ugotovila, da imam v tem tednu res dobre opise za iskanje službe. Dogovorila sem se za razgovor in včeraj prejela odgovor, da sem dobila službo. Ne morete si predstavljati, kako srečna sem, ker sem dobila službo po več kot dveh letih na zavodu.” Marija

Draga Irena, moram vam povedati, da se je moje življenje letos povsem spremenilo. Osebni dnevni horoskop sem najprej uporabljala za načrtovanje pomembnih sestankov s kupci in prodajo. V pol leta sem jo podvojila! Na ugodni dan sem srečala še sedanjega partnerja. Odkar uporabljam vaš horoskop, sem končno začela uživati v življenju kot še nikoli. Najlepša hvala!” Bernarda L.

Obseg vsakega od horoskopov: 60 – 75 tipkanih strani A4. Horoskop se začne z dnevom izdelave in velja eno leto od tega dne.

Rok izdelave in pošiljanja Osebnega dnevnega horoskopa znaša 1-5 delovnih dni po prejemu vašega nakazila in rojstnih podatkov. Rojstne podatke (dan, mesec, leto, uro, minuto in kraj rojstva) lahko zapišete pod navodila ob zaključku naročila ali jih naknadno pošljete preko e-pošte.

Izračuni za Osebni dnevni horoskop so izdelani s pomočjo astrološkega programa. Opisi postavitev planetov so vnaprej napisani. V horoskop so vključeni tisti, ki veljajo samo za vas oz. druge lastnike horoskopa.

Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Družinski Osebni dnevni horoskop za 4 osebe z bonus webinarjem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!