Izris horoskopa

3,90

Izris horoskopa potrebujete, če želite samostojno razložiti svoj ali drug horoskop.

Verjamem, da želite imeti v rokah pravo orodje, ki vam bo dalo prave odgovore na vaša vprašanja. Zanje potrebujete pravilno izračunan in izrisan rojstni horoskop.

Naročite ga lahko zase ali za nekoga, ki vam je dovolil, da v njegovem imenu naročite horoskop.

Storitev vsebuje izris rojstnega horoskopa. Primer izrisa si lahko pogledate na povezavi tukaj.

Storitev ne vsebuje razlage horoskopa. V kolikor želite prejeti pisni opis rojstnega horoskopa, raje izberite storitev na povezavi tukaj.

Rok za pošiljanje izrisa horoskopa znaša 1 do 3 delovne dni po prejemu vašega nakazila.

Prejeli boste e-izvod v .pdf datoteki, poslan preko e-pošte.

Možnost pošiljanja barvne slike (opcija spodaj)

Za razlago horoskopa vam priporočam tak izris kot je na simbolični sliki ob začetku opisa storitve (zgoraj). Izberete lahko tudi barvno sliko, vendar v njej niso vidni aspekti in je iz nje težko razlagati horoskop. Tak horoskop je primeren, če ga želite natisniti in uokviriti ali podariti nekomu za darilo.

Rojstni podatki za horoskop

Vpišite ime in priimek ter rojstne podatke za izdelavo horoskopa (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Če jih nimate pri sebi, jih lahko pošljete preko e-pošte kot povratno sporočilo po oddanem naročilu.

Slika horoskopa

Izberite sliko horoskopa. V kolikor ne boste izbrali ničesar, bom dodala prikazno sliko (zgoraj ob opisu horoskopa). Slike po oddaji naročila ne morete več izbirati brez doplačila.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izris horoskopa”

Morda vam bo prav tako všeč…